Şimdi Ara

Acer Aspire 5024WLMI (230. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
5.457
Cevap
1
Favori
260.442
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 228229230231232
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Mavi Bilgisayar hakkındaki düşüncelerim değişmeye başladı.İki defa mail atmama ve sayısız telefon etmeme rağmen ürünü satmanın rahatlığı ile müşterisi ile ilgilenmemesini türkiye şartlarında iş yapan firmalar açısından doğal bi olay sanırım.
    Almış olduğum dizüstü yaklaşık 5-6 hafta kadardır servislerde geziyor.Ayrıca infronic firmasınında teknik servisinin rezalet olduğunu görmüş bulunmaktayım.Ürünü yaptık diyip gönderen bi servis.Yazık ne diyeyim başka.
    Sanki biz ürünleri alırken parayı çöpten topluyoruz.
    Bir de anlamadığım olay ürün değiştirme işlemini niye uygulamıyorlar.
    Bundan sonra ne yapmam gerektiği hakkında yardımcı olabilirseniz sevinirim.Bazı arkadaşlarım bakanlığa ve tüketici sorunları ile uğraşan yerlere şikayet etmem gerektiğini sölüyorlar.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi meliihh23 -- 22 Kasım 2006; 15:07:32 >
  • yapacak bişey yok eğer elinde garantiye verdine dair belge varsa ve laptopu vereli 30 iş gününü geçmişse (6 hafta) tüketici hakları mahkemesine git.
  • Şimdi serviste 4 hafta kaldı (yollamam,geri gelmesi ve bir daha yollamam sanırım 10 gün kadarda onlar sürdü) ve ürün servisten geldiğinde gönderme sebebim olan sistemde kitlenme devam ettiğini görünce bir daha yolladım.Bu üçüncü olcak ve ikisinde sadece hardisk değişti.Sanırım oyalanıyorum.
    Üstelik geçikme sebebini sorduğum zaman menteşelerde problem olduğu ve yurtdışından parça beklendiği belirtilmişti.Fakat sadece hardisk değiştiğini gördüm.Böle bir servis anlayışı olamaz.Aldığım yerinde bu konuda bana yardımcı olmadığını düşünüyorum.
    Anlayacağınız paramızla rezil olmak denen durum budur.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi meliihh23 -- 22 Kasım 2006; 15:09:11 >
  • quote:

    Orjinalden alıntı: herokyar3

    quote:

    64 bitçi arkadaşlar, javayı kurabilen var mı laptopa ???
    limewire çalışmıyor java olmadan :)))



    tavsiyelerinizi bekliyorum :)))


    walla hocam 64'e erken gecenler gibi biraz problem yasıcan sende. kullanan bir kac kişi vardı. onların tecrübeleri gecen sayfalarda vardı bi arat istersen.
    ben hala 32 takılıyorum bu arada:)
  • Merhaba arkadaşlar. Acer 5024 ün MATSHITA dvd yazıcısını açıkçası pek beğenmiyorum. Bir çok dvd yi düşük hızlarda yazıyor. Son aldığım DMS 16x dvdleri 8x te sorunsuz yazıyor ancak daha sonra dvddeki dosyalarda hatalar oluşuyor. Öğrneğin lost sezonlarını çekmiştim yer yer kopukluklar oluyor ses gidip geliyor. Bu dvd rom sürücüsünü değiştirme imkanımız var mı? plextor falan takmak isityorum da uyumlu olu rmu acaba bilgisi olan var mı?
  • quote:

    Orjinalden alıntı: troypilsner

    Merhaba arkadaşlar. Acer 5024 ün MATSHITA dvd yazıcısını açıkçası pek beğenmiyorum. Bir çok dvd yi düşük hızlarda yazıyor. Son aldığım DMS 16x dvdleri 8x te sorunsuz yazıyor ancak daha sonra dvddeki dosyalarda hatalar oluşuyor. Öğrneğin lost sezonlarını çekmiştim yer yer kopukluklar oluyor ses gidip geliyor. Bu dvd rom sürücüsünü değiştirme imkanımız var mı? plextor falan takmak isityorum da uyumlu olu rmu acaba bilgisi olan var mı?


    az önce bende dvd yazarken yaktı. kalitesiz dvdlerde bu problemler cok oluyor. yada dediğin problemleri yapıyor.

    baska bir dvd yazıcı alman sorun olmaz takarsın calıştırır. ama slot dvd yazıcılar pahalı sayılır. kaliteli medya kullanarak daha mantıklı çözümler üretebilirsin gibime gelior.
    mesela ben ucuzlardan iomega kullanıyorum genellikle, onunda dvd+r olanlarını , makina elektriğe takılı oldugu zaman sorunsuz yazıyor da bataryadayken yakabilior.

    tavsiyem birkaç marka medya dene en kaliteli bulduğunda karar kıl. dvd writerı değiştirmek mantıksız.

    bu arada iomega dvdler yazıcıoğlunda 25 tanesi 12-13 milyona satılıyordu en son aldığımda. baya ucuz sayılır. denemende fayda var.




  • arkadaşlar bizim bu 5024'lere audigy2 ZS oluyodu diğimi... pc slot type II falan dioda...


    bu bizim bildiğimiz pcmcia girişten farklı mı acaba aranızda kullanan yada bilgisahibi olan var mı acaba???
  • quote:

    Orjinalden alıntı: yeteryayeter

    Bu topic e uzun zamandır yazmamsıdım ama özlemişim

    Arkadaslar az once nfs carbon kurup oynadım
    1024*768 medium ayarlarda gayet rahat calsıdı.

    oyun cıkısı sıcaklık degerlerine baktıgımda işlemci 89 , ekran kartı 84 , HDD ise 64 dereceydi

    sizde degerler nasıl ?
    yazarsanız sevinirim


    oyunu ben fullde oynuyorum ramde 512 mb bütün özellikler fullde oyunun
  • Merbaha millet
    Geçen yıl bi kaç kendini bilmez yüzünden bırakmıştım forumu...
    Ne güzel hala devam ediyorsunuz. Takdir ettim valla Aspire 5024 kullanıcılarını.
    Ben aleti aldıktan 3 ay sonra, gözüm gibi bakmama rağmen aletin kapağının sol üst tarasındaki boyada çatlak oluştu. Üst kısımda, menteşelerin olduğu yer. O canımı çok sıkıyor. Çirkin bi görüntü yaratıyor. Çatlak kısımdan boyasına bakınca otomobil boyası gibi gözüküyor. Acaba diyorum ki boyayı tamamen kazısam da yeniden boyasam, nasıl olur sizce? Nasıl bir boyayla boyanır ki bu alet? Ya da bu aletin bi kusurumu? Diğer arkadaşların başına geldimi böyle bişi? Acer buna ne diyor? Garanti kapsamına sokar mı sizce?




  • lutkunf.. bende de olmuştu garantideyken değişim yapmışlardı bi infronic i ara istersen durumu izah et sana yardımcı olurlar.
    bir de bu çatlak giderek büyüyor . büyümeden değiştirmeni öneririm.
    boya konusunda bence plastiklerini söküp bi araba boyacısında boyatabilirsin.
    ben eskiden cep tel kapaklarını denemiştim bayaa güzel görünüyolardı.
    ama garantdeyse garanti dışı kalıyor ona göre düşün.
    selamlar
  • drscatris teşekür ederim.
    Önce İnf. ile bu konuyu görüşeyim. Garanti kapsamına alınırsa kapağı değiştirtmeyi düşünüyorum ve kapağın üzerine dövme yaptırmayı düşünüyorum. Alet gerçkten çok şık gözüküyor. ABD'de böyle bir sektör var, muazzam dövmeler yapıyorlar ve dövme yüzünden granti kapsamının dışında kalmıyor alet. Acaba bizde de mi öyle diye bir sormam lazım. Acer ve Asus'un garanti kapsamında olduğunu biliyorum ABD'de. Umarım bizim ülkemizde de böyledir. Çünkü bu dövmeler çıkarılabiliyor. Kimyasal bir sıvı karışım var onunla silince çıkıyor dövme ve boyaya zarar vermiyor. Şayet garanti kapsamının dışında sayarlarsa artık kazıtacaz aleti vuracam oto boyasını Grafiker arkadaşlarım var onlardan birine de kalıcı dövmeyi yaptıracam.
    Gerçekten kendimi savunmak adına veya alete haksız eleştiri yapmak adına demiyorum. (Bazı dogmatik arkadaşlar alevlenmesin hemen, alet kaliteli laf söylemiyorum donanımına) Kapağı açıp kaparken dikkat ediyorum, çatlayan yer esniyor muhtemelen dizayn hatası. Aynen de dediğin gibi oldu. Önce çok küçük bir üstten çizik gibi duruyordu zamanla çizik derinleşti dibe vurunca da yana doğru yayıldı ve gidebileceği kadar gitti. Tam menteşelerin olduğu 4 cm lik yer boydan boya ayrıldı ve işin kötüsü üste boğru da gitmeye başladı. Yani müdahale etmezsem boylu boyunca yukarıya doğru yayılacak. Durum kötü yani
    Bir kusur daha oluştu alette. Kapak açıkken aletin yerini değiştirmek için touchpad hizasında sol tarafından(Cart reader ın olduğu yer) tutum havaya kaldırıp sağ kısımı da destelemeye kalmadan sağl kısımdan tık diye bir ses geldi. Ne oldu diye baktım bir şey bulamadım sonra farkına vardım ki sağ kısımdaki vida 1 milimetre kalındığnda bir plastik ile tutuyormuş kasayı o kırılmış O da canımı sıkıyor. Tırnak kasayı tam tutmuyor ve kasa gıcırdıyor. Son olarak da aletin kaymaması için olan lastikler çıktı yazın. Sıcaktan oldu herhalde. Sonra Japon yapıştırıcıyla yapıştırdım. Ama o da yalan oldu. Uhu gibi olmuş erimiş, geçen gün ve bir tanesi de düşmüş, kayıp
    Bu olanlar bana şunu öğretti; "Kasa kalitesi çok önemli". Ama kasası kaliteli aletler de 300-500$ daha pahalı.
    Teşekürler....
    quote:

    Orjinalden alıntı: drscatris

    lutkunf.. bende de olmuştu garantideyken değişim yapmışlardı bi infronic i ara istersen durumu izah et sana yardımcı olurlar.
    bir de bu çatlak giderek büyüyor . büyümeden değiştirmeni öneririm.
    boya konusunda bence plastiklerini söküp bi araba boyacısında boyatabilirsin.
    ben eskiden cep tel kapaklarını denemiştim bayaa güzel görünüyolardı.
    ama garantdeyse garanti dışı kalıyor ona göre düşün.
    selamlar




  • quote:

    Orjinalden alıntı: herokyar3

    quote:

    64 bitçi arkadaşlar, javayı kurabilen var mı laptopa ???
    limewire çalışmıyor java olmadan :)))



    tavsiyelerinizi bekliyorum :)))

    Merhaba,
    Burada ne istediğinize bağlı. Aynen aktarayım "Windows x64 executable (use 32-bit version for applet and Java Web Start support)"
  • lutkunf, senin aletin baınada gelmeyen kalmamış be aga. bende allah şükür kırık çıkık yok ama o lattaki kaydırmazlardan 2 sini düşürmüşüm. bulamadımda sonra, alet eğimli bi yere koyunca tutunamıyo yalpak yalpak kaymaya başlıo artık:) benim başıma bir de kasa vidalarının düşme hadisesi gelmişti. 2 tane vida okul kantininde nette dolaşırken düştüydü. sonra kontrol edip hepsini sıktıydım:) sizde vidaların boşluğunu alın olmazsa beyler.
  • quote:

    Orjinalden alıntı: akustika

    arkadaşlar bizim bu 5024'lere audigy2 ZS oluyodu diğimi... pc slot type II falan dioda...


    bu bizim bildiğimiz pcmcia girişten farklı mı acaba aranızda kullanan yada bilgisahibi olan var mı acaba???


    Ben kullandım ama makinayı satıp yeni notebook alınca Creative elimde kaldı. Yeni makinada PCMCIA olmadığı iin kullanamıyorum.

    Ses kalitesini çok farkettiriyor, ilgilenen olursa elimdeki kartı satabilirim. Çok temiz, 2 ay kadar ancak kullandım.
  • arkadaslar herkese selamlar...
    bende de menteşe etrafında çatlaklar oluşmaya başladı ve ekranımn 1.5cm2 lik bi kısmında beyaz fona gelince hafif bi iz var...başlarda toz gibi duruodu ama diil...ben şimdi aleti servise göndersem mi acep die düşünüorm...
    bazen de sat bunu çift çekirdeklisini al dio şeytan...siz ne diosnz,
    2.el olarak satmaya ne kadara gider acaba....
    saygılarımla
  • quote:

    Orjinalden alıntı: kenya64


    quote:

    Orjinalden alıntı: akustika

    arkadaşlar bizim bu 5024'lere audigy2 ZS oluyodu diğimi... pc slot type II falan dioda...


    bu bizim bildiğimiz pcmcia girişten farklı mı acaba aranızda kullanan yada bilgisahibi olan var mı acaba???


    Ben kullandım ama makinayı satıp yeni notebook alınca Creative elimde kaldı. Yeni makinada PCMCIA olmadığı iin kullanamıyorum.

    Ses kalitesini çok farkettiriyor, ilgilenen olursa elimdeki kartı satabilirim. Çok temiz, 2 ay kadar ancak kullandım.



    senin kartı alayım diycemde malum biliyoosun benim için taksit olayı daha uygun...

    nakit alayım diyjemde oda ölü fiyat olsunda istemiyorum... nede olsa seninde için buruk olsun istemem




  • ben kullanıorm valla
  • BEN BOLE VAROŞ LAPTOPUN

    guzelim oyunnarı oynarken laptop donup duruyor(ne klavye ne restart.kitli)

    dndik malzeme forumdakilerde belirtiolar heryeri dokuluyo
    pil çıtçtıt kapak alt plastikler kiminde kasa) çözüm ver infonie 41 gün sonra versinler

    bu ucuz aletlerden acerin bile haberi yok gibi (update sorunu)

    müşteri memnuniyeti icin fanımı temizlemişler saolsunlar katır kutur ses gelior

    allahtan bitane apple ım varda işlerim aksamıyor.oyun oynamaya aldım elime patladı.saygılar




  • slm arkadaşlar,
    vista rc1 32 kurdum bilgisayara. ama farkettiğim bir nokta, fan sürekli çalışıyor. herhangi bir program (rmclock gibi) yüklü değil
    fanın sesinin kesilmesini nasıl sağlayabilirim?
    teşekkürler
  • quote:

    Orjinalden alıntı: herokyar3

    slm arkadaşlar,
    vista rc1 32 kurdum bilgisayara. ama farkettiğim bir nokta, fan sürekli çalışıyor. herhangi bir program (rmclock gibi) yüklü değil
    fanın sesinin kesilmesini nasıl sağlayabilirim?
    teşekkürler




    CPU driver ını yüklemelisin.
  • 
Sayfa: önceki 228229230231232
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.