valla anlamadım ben de bir de ben deneyeyim |
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |
kesinlikle değer 400 lira farka ama eğer bu bilgisayar 4800 yerine 4100 se acer da 3700'den düşük fiyata geliyor olabilir |
bende 5049 lira çıkardı asus fiyatını Estimated delivery: Oct. 14, 2020 - Nov. 6, 2020 ASUS F512JA-AS34 VivoBook 15 Thin And Light Laptop, 15.6” FHD Display, Intel i3-1005G1 CPU, 8GB RAM, 128GB SSD, Backlit Keyboard, Fingerprint, Windows 10 Home in S Mode, Slate Gray $473.00 Quantity: 1 Change Sold by: BroadElectronics Add gift options Choose a delivery option: Wednesday, Oct. 14 - Friday, Nov. 6 $35.68 - AmazonGlobal Standard Shipping Wednesday, Oct. 7 - Thursday, Oct. 29 $76.68 - AmazonGlobal Priority ShippingOrder Summary Items:USD 473.00Shipping & handling:USD 35.68 Total before tax:USD 508.68Estimated tax to be collected:USD 0.00Import Fees Deposit:USD 111.77 Order total:USD 620.45Payment Total:TRY 5.049,82 |
Alacaksanız doğrudan dolar olarak alın. Amazonun kuru yüksektir. Resimde de gözüküyor 8.13 almış < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
Herhangi bir hata yok siz sağ tarafından Amazon.com satıcısını seçmişsiniz. Oradaki fiyatı 380 dolar ürünün ve o yüzden böyle bir fark var. Ekleme Amazon'dan alırsanız kasımın 2. haftasına doğru kargolanır. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Antocio -- 3 Ekim 2020; 18:28:43 > |
GTA 4 ve cod MW serisini stock ram ile gayet iyi oynatıyor. Ama 4 GB ram eklemek daha iyi olur oyun icin < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Satıcı olarak amazon seçildiğinde asus 3950TL tutuyor. Sanki bu daha iyi gibi. Ram 8gb. İşlemci de daha iyi. |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Hayır. Tüm vergiler dahil fiyata. Hatta fazla alındıysa Amazon iade ediyor. Ama aylar sürebiliyor. Mail ile haber veriyorlar. |