Şimdi Ara

Acer 5920g ahşap kaplama

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
1.900
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Elime geçen bir kaplama kağıdıyla dış kapağı sökerek güzelce kapladım.Hoş bir görüntü oldu.Artan parçaları şarj aletine ve touch pad çevresine yapıştırdım orası biraz baştan savma oldu ama kaplama kağıdından bulduğumda klavye çevresinden daha güzel bir şekilde kaplayacağım.Şimdilik resimler ;

Acer 5920g ahşap kaplama

Acer 5920g ahşap kaplama

Acer 5920g ahşap kaplama

Güncellenicek

GİDİŞ İSTANBUL - İZMİT - BOLU - ANKARA - ÇORUM - AMASYA - SULUOVA - REFAHİYE - ERZİNCAN - TERCAN - ERZURUM - ARDAHAN
    GELİŞ ARDAHAN - ERZURUM - TERCAN - ERZİNCAN - REFAHİYE - SULUOVA - AMASYA - ÇORUM - ANKARA - BOLU - İZMİT - İSTANBUL
    YER YÜZÜNDE KAVUŞMAKTAN BAŞKA BİR DUYGU OLDUĞUNU DÜŞÜNSEYDİK BAŞKA BİR İŞ YAPIYOR OLURDUK
  • carbon daha güzel olurdu tabiki.aklımda kaplama yapmak gibi bir fikir yoktu.resimlerdeki kaplama kağıdını evde buldum o anda geldi aklıma
    Ve O Şarj Aleti Olayını Biraz Fazla Olduğunu :) Düşünüyorum Elbette Isınıp Atacak Ama İz Kalacak Sticker İzi :)....

Orijinalden alıntı: Kpt.Pilot B.Y.

Şarj aletine neden yapıştırdın ki ? En çok ısınan parçaya daha fazla ısınması için yardım etmişsin

evet ısınma olayını düşünmemiştim hiç hemen çıkarıcam onu

Orijinalden alıntı: MrRedSergeant

Hocam Güzel Kaplamışsınız Aslında Fakat Ben Onu Ahşap Stickeri Değilde Karbon Yada Reklamcıya Yaptırılan Bir Sticker Olarak Hayal Ediyorum
    Ve O Şarj Aleti Olayını Biraz Fazla Olduğunu :) Düşünüyorum Elbette Isınıp Atacak Ama İz Kalacak Sticker İzi :)....

teşekkür ederim sticker değil aslında mobilya kaplaması ve düz değil desenindeki çizgileri dokununca hissediliyor..şarj aleti şuan itibari ile orjinal haline döndü

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Heisenberger -- 24 Ağustos 2012; 12:59:42 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Acer 5720g Ekran Beyaz
    16 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • kasayı komple kaplamadan önce kesilecek yerleri çiz oraları kes falçatayla.

sonra yapıştır bu ne böyle yarısı plastik yarısı ahşap.

-Milli Kayınço-
  • öyle yapıcam zaten dostum elde kalan ufak parçaları yapıştırdım öylesine kaplama kağıdından bulduğumda yandaki tuşların yerlerini vs. açarak güzelce kaplayacağım
  • Sana çok iyi bi tüyo vericem. Anladığım kadarıyla laptop kapağını sadece dıştan kaplamışsın ancak o sticker bi kaç güne sen o laptopu açmak için üst kapaktan tutup kaldırırken ve her çantaya koyarken sürtünmeyle o sticker kavrayacak.. Tüyoya gelirsek kapağı pc den ayır (sök yani eziyet etmeden demek istedim) o şekil dış tarafın tamamını ve iç kısmada bi kaç cm kapla hem daha güzel duracak hem daha uzun ömürlü olucaktır.

Orijinalden alıntı: AAT.BH

Sana çok iyi bi tüyo vericem. Anladığım kadarıyla laptop kapağını sadece dıştan kaplamışsın ancak o sticker bi kaç güne sen o laptopu açmak için üst kapaktan tutup kaldırırken ve her çantaya koyarken sürtünmeyle o sticker kavrayacak.. Tüyoya gelirsek kapağı pc den ayır (sök yani eziyet etmeden demek istedim) o şekil dış tarafın tamamını ve iç kısmada bi kaç cm kapla hem daha güzel duracak hem daha uzun ömürlü olucaktır.

aynen dediğin gibi yaptım zaten dostum.lcd nin ön panelini söktüm.stickerı yapıştırdım içeri 2 cm kıvırdım.sonra paneli taktım yerine .

Orijinalden alıntı: ibrahim2037

quote:

Sana çok iyi bi tüyo vericem. Anladığım kadarıyla laptop kapağını sadece dıştan kaplamışsın ancak o sticker bi kaç güne sen o laptopu açmak için üst kapaktan tutup kaldırırken ve her çantaya koyarken sürtünmeyle o sticker kavrayacak.. Tüyoya gelirsek kapağı pc den ayır (sök yani eziyet etmeden demek istedim) o şekil dış tarafın tamamını ve iç kısmada bi kaç cm kapla hem daha güzel duracak hem daha uzun ömürlü olucaktır.

aynen dediğin gibi yaptım zaten dostum.lcd nin ön panelini söktüm.stickerı yapıştırdım içeri 2 cm kıvırdım.sonra paneli taktım yerine .

Temiz bi çalışma yapmışsın o halde.

klavye kısmının ölçülerini nasıl almayı düşünüyorsun

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: ibrahim2037

quote:

Temiz bi çalışma yapmışsın o halde.

klavye kısmının ölçülerini nasıl almayı düşünüyorsun

a5 boyutunda şeffaf kağıt ile kaba taslak çizdim.kartona kalıbını çıkarıcam.kaplama kağıdını ona göre kesicem.tek parça halinde olacak ortada klavye boşluğu ve yanlardaki multimedya tuşlarının, hoparlörlerin, touchpadin yerleri kesilecek.sonra güzelce yapıştırıcam

• Su forumda keske yapmis olmak icin yapilan seyler olmasa..
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.