Şimdi Ara

Acer 5740G Club (i5+5650+500gb) (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
4.720
Cevap
8
Favori
209.304
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • benide aranıza alabilirsiniz ve listeye de ekleyebilirsiniz dostlarım.

    bu modeli beğenip almaya karar verdikten sonra, en son olarak arattım forumda "acer 5740g" diye ve karşıma ekran kartı sorunlu başlık çıktı, başka bulduğum başlıklarda ise teknik servisinin kötü olduğunu duydum, ama nihayetinde gözümü karartıp aldım bu notebook u; bir nevi yeni "ya nasip" nasip dedim ve bi sorun çıkmaz inş diyerek aldım.

    şeytan kulağına kurşun 1 haftadır pc de tık yok diyebilirim yani o derece sorunsuz. 4 tane de oyun yükledim onları da son çözünürlükte ve tüm grafik detayları "very high" olarak oynadım ve en ufak bir takılma veya ekran sorunu gibi birşeye rastlamadım şuana kadar çok şükür ki.

    soracağım şey ise, ben pc yi aldığımdan beri herhangi bir driver güncellemesi yapmadım, yani pc nin ilk açılımındaki kurulumlardan hariç olarak başka bişey yapmadım sadece win7 nin güncelleştirmelerini veya antivirüs gibi programların güncellemesini yaptım o kadar. acaba yeni driverler varmı? acer in sitesinden baktım ama ordaki driverlar bizim pc nin içinde olan driver larla aynı tarih güncelleştirmesine sahip; varsa yeni güncelleştirmeler (ekran kartı driver ı gibi) güncelleştirmeleri yaparsak performans artışı gibi bişey sağlayabilirmiyiz, gerçi şu an için bi ekstra performansa ihtiyacımız yok ama neyse varsa yeni güncelleştirmeler bunu nerden bulabiliriz, yoksa acerin olanakları bize yeter mi?

    son olarak söylemek istediğim şey ise klavyeye hala alışamamış olmamdır. yazı yazarken biraz garip oluyor hala alışamadım yanlış harflere basıyorum hep. bide bu sağ shift in altındaki o küçücük yön tuşlarını kullanışsız buldum, nfs shift oynarken zor oluyor

    inşallah sorunsuz bir şekilde bu bilgisayarları uzun yıllar hep beraberce kullanırız ve bilgi alışverişimizi bu forum başlığında uzun süreler paylaşırız.




  • @turkerr5032

    acer'ın driverlarını bekleme derim.yeni ekran kartı driverını yüklersen iyi olur aslında.onun dışındakiler pek önemli değil.

    http://game.amd.com/us-en/drivers_catalyst.aspx?driver=VideoCard/win7-64-suite
  • oyunlardan iyi performans almak için 10.3 güncel ati driverını yüklesek yeterli olmalı!!...ati gamer gibi yazılım nedir oyun performansımı artırıyor.gerek varmı?..hep nvidia kullandımda ati yazılım konusunda bilgisizim...



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nburak.com -- 29 Mart 2010; 1:05:52 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: bd90

    oyunlardan iyi performans almak için 10.3 güncel ati driverını yüklesek yeterli olmalı!!...ati gamer gibi yazılım nedir oyun performansımı artırıyor.gerek varmı?..hep nvidia kullandımda ati yazılım konusunda bilgisizim...


    ati gamer'ı biri ortaya attı ama boşver dediğini kartın yazılımsal donanımsal ayarlarını kurcalamak normal kullanıcının işi değil
    ayda bir ati'nin yeni driverlarını kontrol et.işine gelirse yükle.gerisini boşver
  • bence klavyenin tek kötü yanı yön tuşlarının küçük olması. onun haricinde idare eder bence.
  • Arkadaşlar bu
    http://kocpa.com/asp/product/8053/Acer-AS5740G-434G50MN-i5-430-2-53Ghz-4GB-500GB-2GB-Ati-5650VGA-15-6-Win7
    Sistemin acer'in Türkiye dispritoru tarafından garanti dışında olma olasığı var mı?
    Bir bilgisayarcı bunu kaçak getirmiş olabilir filan dedi. Bu konuda bilgisi olan var mı?
  • Buradan al , hem için rahat olur hem de daha az ödersin:

    http://www.pcdepo.com/asp/product/58998/ACER-AS5740G-434G50MN-CI5-430M-4GB-500GB-W7P
  • benide ekleyin beyler..geldi acer i5 hd5650..şuanlık bir derdim yok..;)..bütün 3Dmark sürümlerin değerlerini yazarım..şuan gereksiz programları kaldırıyorum..
  • merhaba arkadaşlar ben de alalı üç gün oldu...ama sizin verdiğiniz fiyatlara göre pahalı almışım moralim bozuldu...ben gold'dan 1590 tl ye aldım..ama hayırlısı olsun..bugün crysis'i denedim baya iyiydi..bu arada aydından olan varsa oyunlar konusunda yardım bekliyorum...
  • bd90 sen ne kadara aldın???ayrıca bana gelen şarj aleti liteon marka...seninkinin markası nedir??
  • quote:

    Orijinalden alıntı: melihaga

    bd90 sen ne kadara aldın???ayrıca bana gelen şarj aleti liteon marka...seninkinin markası nedir??


    ben 1.520 aldım..teknomarketim.comdan havale ile.... şimdi 1.503lerde..benimkide liteon..
  • yoldaşlar pes 10 oynarken sorun yaşayan varmı?yön tuşları bazen basmıyor çok küçük ondan mı acaba?
  • evet ya yön tuşlarının ufak olmasından başka bi sorununu bulamadım ben pc nin.
  • arkadaşlar ilk kullanım için şarj olayını nasıl yapıyoruz? eskiden olduğu gibi kullanmadan önce 10-12 saat beklememiz gerekiyormu yoksa takıp kullanıp pili bitirdikten sonra full şarj mı yapmak gerekiyor? tavsiye ve önerilerinizi bekliyorum..
  • @enDop

    dostum benim pc ilk geldiğinde kurulumunu felan yaptımm ondan sonrada biraz kurcaladım pc yi ve sonra şarjı bitmeye başladı ve fişe takın uyarısı verdi. şarj süresi normal şarj süresinden biraz daha uzun sürdü o kadar.
  • bd 90 sağol...çokta pahalı almamışım..netten almadım ben...olsun o kadar mühim deil...ama yön tuşları dışında maaşallah çok ii makine...beni de ekleyin listeye...:D
  • quote:

    Orijinalden alıntı: enDop

    arkadaşlar ilk kullanım için şarj olayını nasıl yapıyoruz? eskiden olduğu gibi kullanmadan önce 10-12 saat beklememiz gerekiyormu yoksa takıp kullanıp pili bitirdikten sonra full şarj mı yapmak gerekiyor? tavsiye ve önerilerinizi bekliyorum..


    ilk şarj normal süreli olur lithium-ion pillerde
    şarj azalırsa(%10 altı) tam şarj olana kadar şarjda kalsın.sürekli tak çıkar yapma.şarj azalmadıysa çok acil değilse şarj etme.%95 üstündeyse şarj olmaz pili korumak için
    bunlara uyarak istediğin gibi kullan
  • ben bir kere şarjı fulledim sonra bir kenara kaldırdım,sürekli fiş takılı kullanıyorum.
  • bence batarya takılı kullanmak daha mantıklı herhangi bir elektrik dalgalanmasında vs kesilmesinde cihazın zarar görebileceğini unutmayalım. Neyse bende cihazı yaklasık 1 ay önce aldım ve sadece bi sefer kapattım. 1 defa da mavi ekran hatası aldım oda yazılımsal ekran kartını overclock etmeye calısırken sacma bı prog kullanmısım da neyse adam gıbı prog buldumda overclock edebildim cihaz cok iyi bi kac konuda detaylı ıncelemem var arkadaşlar. Sorular için pm atabilirsiniz.
  • feelulive ben bataryayı daha henüz hiç ellemedim.hep fişte kullanıyorum..sence bataryayı bitirip şarj edip ondan sonra mı bi kenara koysam??yoksa böle durmasında bir sakınca var mı??yani zaten ben almasamda öyle duracaktı??
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.