acer arcade delux programı divx oynatmıyor sanırım herhangi bir şekilde divx oynatabilen var mı?
acer arcade delux programı div-x oynatıyor ama alt yazıları göstermiyor sahsen bu programda div-x izledim ama alt yazıyı ekiyemedim ayrıca media player classic den daha kötü bi görüntü ile izledim sağ da solda karelenmeler oldu oda codecle alakalı büyük ihtimal
quote:
Orijinalden alıntı: TheLawMan
quote:
Orijinalden alıntı: screpter
slm arkadaslar ben acer 5739 t6600 3gb gt240m olan modelini kullanıyorum laptobu aldığımdan beri bataryayla ilgili bir problem yaşıyorum bilgisayara elektrik kablosunu takmadığımda oyunlarda takılma yapıyor ve oyunlar çok ağar çalışıyor gözle görünür bir performans düşmesi var bataryann ömründen ise hiç şikayetçi değilim 3 saat 40 dakka gidiyor diğer yandan o ses sorununu bende yaşıyorum. bilgisayarın normal performansı gayet iyi gta 4 ü çok az kasma da olsa rahat rahat oynayabiliyorum işletim sistemi windows 7 ultimate 32-bit ilgilenirseniz sewinrm.
Ayni seye bende dikkat ettim, sanirim acer'in bios yazma konusundaki odunlugundan kaynaklaniyor. Windowstan kaynaklanan herhangi bir yavaslatma olmamasina ragmen, gerizekali bios ister istemez kisiyor bilgisayari gucten besleme kesildigi anda sanirim. Boyle bir baltaligi yapan acer'i tebrik ediyorum. Powermizer filanla cozulebilecek bir seye benzemiyor. Isletim sistemi ile ilgisi olmamasina ragmen yazayim W7 home premium 64bit kullaniyorum.
Sorun ile ilgili cozumu bulabilen yazarsa sevinirim. Yoksa acer'a mail atip bios yazmayi ogrenin demeyi planliyorum.
tüm notebooklarda ac den çıkardığında bu performans kaybı yaşanmakta. baltalık kimde acaba tekrar düşünün. yada manuel olarak batarya kullanımında tam performansı seçin. ama yinede ac güçte çalışırken ki verimi alamazsın.
arkadaslar ilk sayfada belirtmiş powermizer olayını ancak ben yapamadım .win7 de o özellik gizli verilen programla da olmadı off yaptım bir değişiklik olmadı. bence bu bir özellik değil sorundur çünkü yarım saatte olsa oyun oynanabilmeli ki oynamasamda yine üçbucuk saat gidicek . sorunun laptobun biosunda olduğu soyleniyor ozamn biz niye ekran kartının ayarlarıyla oynuyoruz . bilenler varsa lütfen anlatsın.
birde bunu öğrenmek istiyorum bu ürünü bana açıklarmısınız...?
oldukça iyi yukarıdaki 3gblik ram a sahip buysa 4gb lik rama sahip...
left 4 dead/nfs shift/grid/resident evil/fear-fear2/GTA 4 gibi oyunları nasıl oynarım acaba acil cevap verirseniz sevinirim.. bu gün yarın alıcam çünkü daha bekleme şansım yok..
arkdaşlar bende bugun 5739g-74432mn olan modeli aldım. Bundan önce as6930 vardı servise göndermiştim 30 iş gününde yapamadılar ve yerine 5739 aldım.
1.sorum acer6930 modeline kapaktaki acer logosunda ışklandırma vardı ben 5739 da göremedim bendemi bir sorun var yoksa bu 5739 modelinde kapaktaki acer logosu ışığı yanmıyormu 2. olarak dvd reiter ile recovery cd si oluşturuken takır tıkır diye sesler geldi romdan bu modelde bu başına gelen oldumu bendemi sorun var
tşklerrrrr
boş masa üstü ekranında sağ tıkladığım zaman açılması gereken seçenekler açılmıyor bazen sanki donuyor gibi bu win7 ile ilgili bir sorun mu yoksa 5739 ile ilgilimi bilrigisi olan varmı acaba
quote:
Orijinalden alıntı: HaKaN5
arkdaşlar bende bugun 5739g-74432mn olan modeli aldım. Bundan önce as6930 vardı servise göndermiştim 30 iş gününde yapamadılar ve yerine 5739 aldım.
1.sorum acer6930 modeline kapaktaki acer logosunda ışklandırma vardı ben 5739 da göremedim bendemi bir sorun var yoksa bu 5739 modelinde kapaktaki acer logosu ışığı yanmıyormu 2. olarak dvd reiter ile recovery cd si oluşturuken takır tıkır diye sesler geldi romdan bu modelde bu başına gelen oldumu bendemi sorun var
tşklerrrrr
1. 5739 modelinde logo ışığı yok.
2. Recovery CD'si oluştururken bahsettiğin gibi bir problem yaşamadım. Sadece normal kullanımda belli aralıklarla gelen pıt, çıt tarzı sesler vardı. Onu da ilk sayfada verilen driver'ı yükleyerek halletim. Ama bahsettiğin gibi CD yazarken herhangi bir ses duymadım.
arkadaslar bu benim bluetooth sorunumun caresını bulamadım denetim masasında bluetooth aygıtları yazan simgeye tıklıyorum bi pencere acılıyo orda üç secenek var görünüm bluetooth aygıtl ekle ve bluetooth ayarları görünüm dosyanın görünümünü degiştiriyor:) aygıt ekleye giriyorum orda sadece iptal secenegi aktif aygıt ekeyemiyorum yani ileri secenegi acık deil , bluetooth ayarlarına girdiğimde hiç bişey acılmıyor denetim masası program ekle kaldırdan widcomm bluetooth yazılımı yazan bi program yada driver var karsındada broadcom yazıyor onu kaldırdım ve acerın sitesinden indirdiğim bluetooth driveini kurmaya calıstım ama onuda kurmadı hatta kaldırdıgım şey wirelesıda kaldırdı pek anlamadım sistemi geri yukleyıp düzelttim sonradan onu sorun ne olabilir ve alttaki görev cubugundada cıkmıyor bluetooh simgesi hiç bi şekilde ayarlarıyla oynayamıyorum bi anlam veremedım
dokunmatik tuşa basınca birşey çıkmıyormu uyarı falan ne bilin bluetooth cihazı bulunamadı falan diye?
quote:
Orijinalden alıntı: screpter
arkadaslar ilk sayfada belirtmiş powermizer olayını ancak ben yapamadım .win7 de o özellik gizli verilen programla da olmadı off yaptım bir değişiklik olmadı. bence bu bir özellik değil sorundur çünkü yarım saatte olsa oyun oynanabilmeli ki oynamasamda yine üçbucuk saat gidicek . sorunun laptobun biosunda olduğu soyleniyor ozamn biz niye ekran kartının ayarlarıyla oynuyoruz . bilenler varsa lütfen anlatsın.
Powermizer özelliği gerçekten işe yarar bir özellik..Özellikle Xpde kendinizin ayarlıyabilmesi de güzel düşünülmüş.. Yani isteyen kapatır istemeyen kapatmaz.. Böylece pildeyken bile herhangi bir performans düşüşü yaşanmaz..
Ama Win7de ekrankartının kendi ayarlarında böyle bir menünün olmaması ileride de olmayacak anlamına gelmez.. İleriki sürümlerde belki bu menüyü koyarlar.. İlk sayfada verdiğim program çeşitli forumlarda işe yarıyor diye konmuş ben de buraya ekledim.. Herhangi bir sorun çıkarsa mesuliyet de kabul etmiyorum zira ufak tefek sorunlar çıkarabildiğinden bahsetmişler mesela driverı yeniden kurmak zorunda kalabilrsiniz.. Yeni bir program çıkmış mı ya da bu sorunu başka bir yöntemle aşmışlar mı şuan için bilemiyorum.. Vaktim olduğunda araştırma yapıp buraya eklemeye çalışırım..
Bu arada biosta powermizer la ilgili herhangi bir ayar yok.. Tamamen Windowsla alakalı bir durum..
dokunmatik tuşa basınca bluetooth işareti cıkıyo ama üstündede carpı cıkıyor...
quote:
tşklerrrrr
öncelıkle hayırlı olsun sorunsuz kullanımlar kardesım.kapaktaki logoda ışık yokmuş bende lik aldığımda farketmıstım burda sordum yokmus öle birşey 6930 larda varmış.
arkadaşlar selam.benyeni çıkan nvdia nın yeni çıkardığı sürücüyü yükledim. sürücü sürümü 8.17.11.9562 bu yazıyor.yeni çıkan sürücüyü yükleyen arkadaşalrdan biri bakabilirmi acaba bumu yazıyor onlardada? oldumu olmadımı merak ediyorumda... yeni sürücü 195,62 olanı
quote:
Orijinalden alıntı: endoplazmikredeklum
ACER AS5739G CORE2DUO T6600 2. 2GHZ 320GB- DVDRW- Intel® Core™ 2 Duo Intel® Centrino® Islemci 2. 2 GHz T6600 800 MHz 2 MB 4 GB i DDR3 320 GB INTEL 1024 Mb NVIDIA GT240 15. 6" 1366 x 768 DVD±RW Double Layer Kamera , Kart Okuyucu , Wireless , BlueTooth Win 7 Home Premium Tr 2. 9 KG Paylaşımsız Hafıza Bu sistemde gta IV crysis fifa 2010 ve cod 4 çalışırmı
Ben bılgısayarı yenı aldım.benım bılgısayarda hangı bıos versıyonu olduguna nereden bakablırım.ayrıca bu bıosun ne gıbı artıları var?
quote:
Orijinalden alıntı: blue_ray_7
quote:
tşklerrrrr
öncelıkle hayırlı olsun sorunsuz kullanımlar kardesım.kapaktaki logoda ışık yokmuş bende lik aldığımda farketmıstım burda sordum yokmus öle birşey 6930 larda varmış.
Ben teknosadan ılk 6930 modelını aldım.kapaktakı acer yazısı ısıklıydı ,ekran 16'' ve 2 ane hdd yuvası vardı.bunlar 6930 un artıları.ama benım aldıgım 6930 bozuk cıktı teknosaya gerı verdım.aynısından yoktu,bende 5739g aldım.sımdı ıyıkı bunu almısın dıyorum.bu kasa 6930 a gore cok ınce.
bşuettooth çarpımı yoksa sadece stop gibi bişeymi çıkıyor bende kapatınca stop çıkıyor ayrıca aygıt bulunamadı ddiye uyarı veyiyor sen denedinmi hiç bir blueeetooth aletle falan?