Şimdi Ara

acer 5100 alındı artık :) oh be..

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
951
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Dün Vatan bilgisayardan acer 5100 satın aldım.. bilgisayarla ilgili verebileceğiniz tavsiyeler fln varsa onları alabilirmiyim..
    birde bu cpu ısınması fln yok benimki şu derece yok benimkide çok ısınmış okuodum fln :) ona nerden bakabilirim.. ne kadar ısınması normal ne kadarı tehlikeli ... bu tarz bilgileri paylaşırsanız sevinirim arkadaşlar.. teşekkürler şimdiden..

e hayırlı olsun dimi

bilgisayarın üzerinde 5100 yazıyo ama internette 5104 olarak göstermişler..
    http://www.vatanbilgisayar.com/product_details.aspx?I_ID=28691

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Karabiber -- 10 Ekim 2007; 19:39:12 >

• Hayırlı olsun bende acer sahibiyim(5920 t7500) güle güle kullan..pilin ömrü uzun gitsin deyipde pilini çıkarayım fln deme dursun zaten dolunca kendi pile güç vermeyi kesiyor.. voltaj düşmelerinde ve kesilmelerinde devreye giriyor..
  • quote:

Orjinalden alıntı: BarışNet

Hayırlı olsun bende acer sahibiyim(5920 t7500) güle güle kullan..pilin ömrü uzun gitsin deyipde pilini çıkarayım fln deme dursun zaten dolunca kendi pile güç vermeyi kesiyor.. voltaj düşmelerinde ve kesilmelerinde devreye giriyor..

eyww.. kardeş saolasın.. :) bi kaç kişi zaten pilin ömrü gitmesin boşuna pili çıkarda kullan fln dioduda.. ben çıkarmadım.. zaten bozulsa fln bile garantisi var sonçta.. gidersin yaptırırsın.... tekrardan saol ;)
  • Hocam almış olduğun alet 5100 serisinin 1504 modeli.Ekranda yazana bakma.Keşke biraz daha araştırsaydın 2 gb ram ve tl-58 ile teknosadan 100 usd ucuza alabilirdin.Tabi belkide senin kartına taksit yapmıyorlardı orasını bilemem ama yinede hayırlı olsun speedfan programını yükle çünki alet ısınıyor.Oyunlarda 60 derecenin üstüne çıkıyor ama acerin kendi programından işlemci performansını low pozisyonuna düşür o zaman 45 derecede rahat oyun oynuyorsun.Tekrar tekrar hayırlı olsun güle güle kullanın...
  • quote:

Orjinalden alıntı: koug

Hocam almış olduğun alet 5100 serisinin 1504 modeli.Ekranda yazana bakma.Keşke biraz daha araştırsaydın 2 gb ram ve tl-58 ile teknosadan 100 usd ucuza alabilirdin.Tabi belkide senin kartına taksit yapmıyorlardı orasını bilemem ama yinede hayırlı olsun speedfan programını yükle çünki alet ısınıyor.Oyunlarda 60 derecenin üstüne çıkıyor ama acerin kendi programından işlemci performansını low pozisyonuna düşür o zaman 45 derecede rahat oyun oynuyorsun.Tekrar tekrar hayırlı olsun güle güle kullanın...

işlemciyi low yapınca oyunlar çalışmaz kardeş, işlemci hızını da ona göre düşürüyo, kendi bilgisyarımdan örnek vereyim, ben 5101( bilgisayarda 5100 yazıyo) modelini kullanıyorum, işlemciyi low yapınca 997 mhz ye düşüyo

buna dikkat edin

• Hocam 5101 ile 5105 arasında o kadar teknoloji farkı varki aklın durur.Ben lowda carbon oynuyorum.2GB ram varsa bilelim ona göre konuşalım.İşlemcilerin arasındaki farkı söylemem gerek bile yok.Ekran kartı desen x1100 için paylaşımlıların en iyisi diyolar yani GMA serisiyle karşılaştırıyolar haberin olsun.Bilmeden konuşmayalım bu topic 5104 modeli için açıldı
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.