Şimdi Ara

ACEMİYE YARDIM.NEXT 2000 CX SUPER PLUS YAZILIMI...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
17
Cevap
0
Favori
9.735
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bu konuda acemi olduğum için konuyu yanlış yere açtıysam affola...
    Birçok bilgi forumda mevcut ama benim pek bilgim olmadığı için ne yapacagımı anlayamadım...

2 gün önce Next ye-2000 CX Super Plus uydu alıcısı aldım.Buna güncelleme, sifre kırma gibi ne tür dosyalar yükleyebilirim ve bu dosyaları nerelerden bulabilirim yardımcı olursanız çok memnun olurum....
    Şimdiden teşekkür ederim...

• www.depo.shows.it linkinden cihazına uygun yazılımı bulup yükleyebilirsin.Genelde yazılımın içindeki txt dosyasında yazılımı nasıl yükleyeceğin açıklanır..
  • bu cihaza nasıl yazılım atılıyo
  • rs232 veya usb'den atabilirsin.. özellikle usb ile çok kolay...
  • uydu forum sitelerini takip edersen yazılım atma hakkında bilgi sahibi olursun.
  • Forumlara bi bakıyorum da.Yazılım, key, emu, softcam gibi kavramlar var.Bunlar ne manaya geliyor.kafam karıştı hangisi ne işe yarıyor hangisini kurup hangisini kurmamalıyım?Bilgi yok değil forumlarda var da bu bilgi yoğunluğu çok olunca kafamı karıştırdı ne yapacağımı şaşırdım...
  • emu : yazılımdır cihaza atılan programdır,şifreleri modülsüz çözmesi için
    key : şifre demektir
    soft cam da: çözülebilen yayın topluluklarının genel şifrelerinin oldugu dosyadır.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: ertugrulgazi

emu : yazılımdır cihaza atılan programdır,şifreleri modülsüz çözmesi için
    key : şifre demektir
    soft cam da: çözülebilen yayın topluluklarının genel şifrelerinin oldugu dosyadır.

Bilgiler için teşekkürler.Bakalım benim cihaz için uygun dosyaları bulabilecek miyim?

Diğer bir sorunum da şu.Çanaklardan biri hotbird uydusuna bakıyor.Dün bir arama yapmıştım 1000 in üzerinde kanal buldu.Daha sonra uydudan sıfırla dedim.sonra tekrar arama yaptırdım ama hiç kanal bulamadı.Sinyal kalitesi de 10 gösteriyor.Ne oldu anlamadım.100 tane TP frekansı mevcut ama sıfır kanal buldu.Acaba bu frekanslar yanlış mı veya yeni kanal frekansınlarını nerden bulabilirim?
  • muhtemelen dıseq swich ayarlarıyla oynamış olabilirsin.kaç çanak kullanıyorsun lnb sıralamalarını kontrol et.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ertugrulgazi -- 23 Şubat 2008; 1:01:45 >
  • Apartmanda merkezi çanak kullanıyoruz.Çift çanak biri turksat digeri hotbird.Benzer sorun türksat ta da yaşıyorum.yaygın kanalları seyredebiliyorum ama birçok kanal mevcut değil.TP ayarlarına bakıyorum kanalların frekansları mevcut ama istediğim kanalları bulamıyor...Ne oldu anlamadım gitti....
  • arkadaşım cihazın ayarları ile oynanmış olabilir ona bak diseq ayarı
  • quote:

arkadaşım cihazın ayarları ile oynanmış olabilir ona bak diseq ayarı

Bu diseq ne oluyor...Nasıl ayar yapmam gerekiyor....
  • cihaz menüsünden giriyorsun lnb 1-2-3-4 gibi seçip hafızaya alıyorsun.
  • quote:

cihaz menüsünden giriyorsun lnb 1-2-3-4 gibi seçip hafızaya alıyorsun.

Çok teşekkür ediyorum sorun gerçekten diseq te imiş.Dün eve gidince menüden diseq yazan yerlere bi baktım biraz kurcalayınca sinyal geldi kanallar ortaya cıktı....
  • peki uydu yayınını pc ye kaydedebilirmiyim?
  • uydu cihazından analog tv kartına baglantı ile kayıt yapabilirsin .veya dijital tv kartın varsa progdvb altdvb gibi programlar vasıtasıyla kayıt yapabilirsin.
  • arkadaşım aldığın cihaz şu anki en iyi cihaz yazılımla cihazın zaten kayıt yapar hale geliyor usb den çok rahat yazılım ve softcam yükleye bilirsin.http://
    www.mach1digital.com/mach1forum/showthread.php?p=284366#post284366
    burdan cihazına uygun yazılımı yükle. ( NEXT YE-2000 CX SUPER PLUS_QNEC117.17_020508_TK0C1N0_pz.zip)keyfine bak..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi YAKA-MOZ -- 3 Mart 2008; 23:26:28 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.