Şimdi Ara

Acemi sürücüyüm Honda CB250R düşünüyorum ne dersiniz? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
26
Cevap
0
Favori
6.007
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • İlk motorunuzsa ve sıfır alacaksanız yazık o motora. Onun yerine ikici eli hızlı giden 125 lik bir motor alıp alıştırma yapın. 3-5 bin km yapınca yada kendinizi hazır hissedince 250 lik vistesli motora geçebilirisiniz. Diğer türlü yazık edersiniz sıfır motora. İlaki 1 kere o motoru dururken devireceksiniz, vitesleri yanlış kullanıp dişlileri zorlayacaksınız, sıfır motor alıp daha rodajdayken bunları yaparsanız motordan hayır gelmez. Ayrıca R25 e bakmanızı tavsiye ederim, 250 cc de TR de satılanlar içinde güç anlamında rakipsiz.
  • Ağır ağır çıkacaksın bu merdivenleri eteklerinde bir yığın yaprak ve bir gün bakacaksın semaya ağlayarak,
    Burada şairin de belirttiği gibi 125cc 250 cc diye devam ediyor motosiklet yolculuğu. Eğitim şart ileri sürüş teknikleri Honda fabrikasında veriliriyor, bu eğitimi almadan sakın kullanma. Kazasız sürüşler.
  • 4 senedir motorsiklet kullanan ve sezonu açtığım zaman uzun km yol katleden birisi olarak yazıyorum ki cbr 250 ile başlamak mantıklı değil.Küçük cc ile başlayıp acemiliği atlattıktan sonra 250 cc'ye geçmek daha mantıklı.En basitinden motor ile hiç tahmin etmediğin zamanda düşeceksin.Küçük cc alıp düştüğün zaman parça masrafına çok girmezsin.

    Yarın yazdığıma bir daha bakacam.Kafam bir milyon anca bu kadar anlatabildim.
  • Yunus eğitimi alan birisine 125cc tavsiyesi bana garip geldi :)

    A2 ehliyeti yeni aldım,güçsüz motorla daha çok sorun yaşarsın yavaş gidince herkes sıkıştırıyor.

    Sen zaten özel eğitimde alıyorsun ,zaten acemiliği yunus motorunda atacaksın :) ama yaşın genç hız için alacaksan 125cc bile alma.Bu araç en güvensiz taşıtlardan biri sen hata yapmasan bile karşı taraf yüzünden en ufak kaza bile ölümcül olabilir.

    Spor araba niyetine motorsiklet alma..

    Bende doğrudan MT-25 ABS ile başlamayı düşünüyorum.
  • Bende motora 250 cc ile başladım ve 3 sene keyifle kullandım,ama başladığımda yaşım 35 idi..belki 17 yaşında yeni ehliyet almış bir gence tavsiye edemem ama 25 yaş ve üzeri biraz kontrolsüz heyecanı azalmış bireylere 250 cc ye maddiyatı yetiyorsa düşük cc ile vakit kaybetmemesini önerebilirim..
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.