Şimdi Ara

Acemi Kullanıcının Teknin Destek İhtiyacı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
357
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Herkese iyi çalışmalar.

    Soruma geçmeden once forumu taradığımı ancak bu konudaki bilgisizliğim sebebiyle teknik terimlerden hiçbişi anlamadığımı söylemek istiyorum.Şimdi soruma geçiyorum izninizle.

    Ben Samsung LE40R81 kullanıyorum. televizyonu alalı çok oldu ve aslına bakarsanız tvnin kendi sesinden oldukça memnunum. Ancak geçenlerde babamın isteği üzerine ses sistemi araştırmaya başladım ve açıkçası işin içinden çıkamadım. Bende bilene sorma kararı verdim.

    Önerebileceğiniz ses sistemleri neler acaba? 5+1 düşünüyorum. Biraz araştırdım ve Logitech x540 hoşuma gitti görünüş olarak ancak dediğim gibi ses gücünden de, teknik özelliklerden de bağlantılardan da pek anlamam bu yüzden tvmde hangi bağlantılar var bilmiyorum. sizin için fotosunu aldım. İlginiz ve cevaplarınız için şimdiden teşekkürler. ek olarak yayın için digitürk ve dvd player olarak samsung DVD-P171 kullanıyorum. onlarında arka panel fotolarını aşağıya ekliyorum. Hangi ses sistemini hangisine bağlamak lazım bu konudada aydınlatırsanız çok makbule geçer hepinize iyi çalışmalar

    TV Panel
     Acemi Kullanıcının Teknin Destek İhtiyacı

    Digiturk Panel
     Acemi Kullanıcının Teknin Destek İhtiyacı

    DVD Player Panel
     Acemi Kullanıcının Teknin Destek İhtiyacı







  • Sanıyorsam ki Lcd nizin streo audio çikişlari mevcut onlardan yararlanabilirsiniz. Direk Tv bağlarsanız sanıyorsam ki dvd ve digiturke geçtiğinizde direk geçiş yapşmiş olucaksiniz.

    x-540 a gelince fiyatina göre iş görücek bir üründür. Sinemada son derece iyidir. Müzikte süper diyemiyorum ama genel olarak iş görücektir.
  • oncelikle ilginiz için teşekkürler. ben zaten dvd playerı digitürke bağlayarak kullanıyorum bu yüzden ses sisteminide digitürke bağladıgımda sistemi sorun çıkacağını zannetmiyorum. Size sormak istediğim x540 bu ürünlere uyarmı? başka hangi ürünleri önerirsiniz?
  • x540 uymaz tabiiki. Sadece analog 5.1 girişlidir. Sendeki cihazlar ise optic(digitürk) coax(dvd) ve normal stereo(lcd) çıkışlı.

    x540 alırsan sadece stereo olarak bağlayabilirsin gerçek dts dd ses alamazsın.

    Sana çok girişli bir amfi ve ona uygun hoparlörler lazımki 3 cihazıda doğru şekilde bağlayabilesin.
  • hmm. peki JakX senin önerebileceğin cihaz hangisi? Bu arada ses sistemini sadece maç, film vs izlemek için kullanıcam. Yani sadece müzik açıp dinlemek gibi bi niyetim yok.
  • arkadaslar konuya bukadar insan bakmış yokmu bi önerisi olan?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.