Şimdi Ara

Acemi askere yapılan eziyet (24. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
599
Cevap
3
Favori
40.862
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
432 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2223242526
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • izlerken yerimde duramadım ulan insan burda katil olur 23 yaşındayım seneye tecil bitiyo gittiğimde bunlardan karşıma çıkarsa hayatım kararır. Ben anlamadım askere vatani görevini yapmayamı gidiyon yoksa üst devrelerinin karılığını yapmayamı... yok arkadaş ben korktum hayatımın kararmasındansa kredi felan 35 bini bulup bedelli yapmak en mantıklısı gibi

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Devrecilik askeriyenin en boktan şeylerinden biri. buna müsade eden , göz yuman kim varsa Allah onları bildiği gibi yapsın.

    ve bu görüntüler işin sdece küçük kısmı. usta askerin nöbetini tutma , yatağını yapma,ayakkabılarını boyatmak gibi saçma sapan sanki köleymişsin gibi davranılması askerde en çok insanın zoruna giden şeylerdir.

    ve bunu rütbeliye söylesen özellikle uzman çavuşlar gelir sana bir tokatta o indirir.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: LaciRomantik

    Daha görüntüsüne dayanamıyorum ben nasıl askerlik yapıcam bilmiyorum. Bu bipolar kafayla banko 2-3 kişiyi bıçaklarım ani mani atağında sonra ömür boyu hapis. Başvuruyu da yaptım ağustosta gidiyorum. Fakirlik zor..
    Hocam her ne kadar askerlik esitlensede kisa donem komutanlar tarafindan her zaman el ustunde tutulur.
    Hele kisa donem in az oldugu bir yere gidersen guzel bir askerlik yaparsin.
    Ben askerligimi yaptim.Bunlar kendi aralarinda hep boyleydiler birbirlerine karsi yapmadiklari yoktu ancak kisa donem bizlere kesinlikle karimasazlar karistirmadik ta zaten.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Demek Silahlı Kuvvetler kendine emanet edilen ana baba evlatlarına böyle davranıyor. Ondan sonra millet neden askere gitmiyor, neden bedelli kovalıyor diye düşünüyor çomarlar.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-1AB9A40D5 -- 6 Haziran 2020; 13:8:16 >
  • E.R.W. kullanıcısına yanıt
    şimdi hepsi eşitlendi ya o ayrım kalkmıştır bence. keşke uzun-kisa olduğu dönem gitseydim :/ umarim iyi insanlarla karsilasiriz.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Bedelli yapanlara asagilik hain gozuyle bakanlar, ulkeyi boyle ortamda kurtariyorsunuz haberiniz olsun.
  • Bedelli yapanlara hain yada başka gözle bakanlar AHMAK'tır. Parası olupda işi gücü olan bi düzeni olan insan bedelli yaptı diye çamur atanlar kedi ciğer meselesidir. Aksini idda etmeyin.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PaNoZ -- 6 Haziran 2020; 13:47:53 >
  • Kırklareli Babaeski şaşırmadım, türkiyenin en büyük sürgün yerlerininin başında geliyor. Edirne Keşan'dan sonra



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ruaF1912 -- 6 Haziran 2020; 12:49:48 >
  • Asker e gelene kadar ezik yaşayan tiplerin eline imkan geçince yaptığı soytarılık.


    Çingeneye beylik vermişler önce babasını asmış

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Benim askerliğimi yaptığım yerde yaşanmış bu olay. 4 ay önce yaptım geldim. Bizde bu tip şeyler olmadı hiç, ortamımız iyiydi.
  • Askerlik komple kalkmalı böyle asalak kekolar dışarda iyi yerlere gelmiş çalışkan efendi kişileri yediremeyip devrecilik ayağına eziyor işin garip yanı rütbelilerde kıskıs gülüp izliyor izin veriyor askere gittik biliyoruz profesyonel ordu sistemine geçilmeli

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Kuruma değil menfi hareket edenlere tepki gösterin. Maalesef bu zihniyette bir çok insan var. Cehalet sarmalının ulaşmadığı yer yok. İşte bunlar yüzünden insanlar askere gitmeye korkar oldu.
  • Ben 28 yaşında Van Asayiş Kolordu Komutan'lığında kısa dönem olarak askerlik yaptım. Bir kere bile devrecilik görmedim. Çünkü komutanlar katiyen izin vermiyorlardı. Bu hayvanlar böyle davranabiliyorsa mutlaka komutanı göz yummuştur. Bizde saygı sonsuzdu, az biraz sıracılık vardı o da olsun o kadar. 1 ayı kalmış adam da tuvalet temizlemesin zaten. Ancak kesinlikle şahsi işini yaptırma, çay kahveyi ayağına getirtme, çamaşırını yıkatma vs. olmazdı. Komutanın kulağına giderse o adamı itin anüsüne sokarlardı çünkü. Biraz da komutana bağlı yani şu tablo.

    Bu arada bu olay direk olarak 'askerlikten soğutma' suçudur çok ciddi cezası vardır. Bu hayvan oğlu hayvanları çok fena cezalandırırlar. Beter olsunlar...



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi acaluka -- 6 Haziran 2020; 15:15:30 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >


  • değişik
  • quote:

    Orijinalden alıntı: 07_SeRHaT_07

    Bu mesaj silindi.
    Oyle bir dunya yok hocam adamin bir tarafindan siringayla kan cekerler..devrecilik boyle olmaz..devrecilik dedigin tum bos beles isleri sana yuklerler eyvallah dedik zaten onlara devrecilik budur..yoksa gelecek cokturecek kaldiracak ordek yuretecek..komutanim yaptirmamis ta benden onceki adammi yaptiracak..yazik boyle masumlari eziyorlar..

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • K4RT4L kullanıcısına yanıt
    Haklısınız fakat Silahlı Kuvvetler bünyesinde barındırdığı cemaatçiler yüzündende eziyet skandalları yaşadı. O yüzden Silahlı Kuvvetler demek zorunluluğu hissediyorum. Artık iş bireyleri aştı.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Maalesef o bahsettiğiniz durumlar yaşandı. İçerideki çürük elmalar nedeniyle kurumu komple işin içine sokmak yanlıştır.
  • Hayatında hiç bir başarı elde edememiş takozlar, askerde üst devren olur, onbaşı olur böyle ahkam kesmeye kalkar. Akıl fakiri bir topluluğun marifetidir. Bu bit yavrularının ümüğüne çöküp, hepsi cezalandırılmalı. Yolda sümüğünüzü atmayacağınız insanlar askerde kendini birşey sanıyor. Boş keresteler yüzünden devletin onurlu kurumları zarar görüyor. Gereği yapılır ve bu tip durumlar için önleyici kanun ya da yönetmelik çalışmaları yapılır.
  • acemi asker değil o ustaya gitmiş aslan parçası. Orada ona eziyet eden it evlatları ise bu forumda ömür boyu ceza almama sebep olacak kadar küfürü hak eden namussus şerefsiz o yattığı yatağı bile hak etmeyen zavallılardır.

    buradan askerliğini şu anda yapan, henüz yapmamış olan herkese söylüyorum. Saat 5' den sonra size eziyet vari tekil iş yaptırıyorlarsa kesinlikle bunu hiçbir şekilde emir ile yaptırmıyorlardır. Kesinlikle boyun eğmeyin. Size el uzatmaya cesaret edemezler çünkü öyle bir şey yaparlarsa alacakları ceza size yapacakları eziyetten 150 kat daha fazla olacaktır.

    Yeni askere şaka yapılmasını hatta devrecilik yapılmasını anlarım ama bu şekilde onur kırıcı, 5-10 kişinin üzerine oynaması kesinlikle hoş bir şey değil.

    komutan emretmediği sürece onbaşına çavuşa ezdirmeyin kendinizi. Adam sana çöpü dök derse eyvallah ama hava karardıktan sonra komutan emri olmadan eğitim falan olmaz çök kalk v.s. tamamen bir sataşma amacıdır. Karşı koyun, tepki koyun. orada koğuşa da yazıklar olsun ben askerlik yaparken 1-2 kere denk geldim böyle kötü ve aciz durumlara hemen karşı koydum nasıl buna bir kişi dur demez anlamıyorum. hoş diyene de baya tepki koymuşlar tamamını izleyince gördüm ama.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Wisrty -- 6 Haziran 2020; 16:32:52 >




  • 
Sayfa: önceki 2223242526
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.