Şimdi Ara

Acemi askere yapılan eziyet (23. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
599
Cevap
3
Favori
40.848
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
432 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Farzı misal bana yaptılar aynısını. O gece uyurken hepsinin boğazına bir jilet darbesi atarım.

    Herkes normal değil yani.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Devreclik yillardir olan birsey. Duzeni saglamak icin komutan devrecilige izin verir ama bunun gibi cakallar disarida adam yerine konmayanlar askerde ego tatmin eder devreciligi bu hale getirir. Kamerali telefonu iceriye sokturtmasan bundan kimsenin haberi olmaz. Bu cakallari en iyi kisa donemler adam eder. Hakkini bilen kisa donemlerin karsisinda sut dokmus kedi olurlar.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • iste bunlar dunyanin en tehlikeli yaratigi cahil ve varos sürüleri..
    Sivil hayatinda bi baltaya sap olmamis serseriler,askerde teskereci iken kendilerini üstün goruyorlar ama onlarda biliyorlar ki sivilde adam yerine konmayacaklar firsat varken egomuzu tatmin edelim kafasindalar cahil döl artiklari..
    Bu arada kolunda teshipli cahil apachi kekosunun askerlik bitince onundeki 30 yil boyunca bi bok olamayacagi topluma zerre faydasi olmadigi gibi zararı olacak bi parazit gibi yaşayacağı o kadar belli ki..



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-7E2A7C465 -- 6 Haziran 2020; 10:50:5 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Bu videoyu o çocuğun annesi babası görmicek mi yaptınız madem niye video çekiyorsun. Kısa dönem olarak gittim bize aynı eziyeti yapamadılar sesini çıkartacaksın ne olursa olsun sesiz olursan bir şekilde üstüne çıkarlar. Hatta son zamanlarda birini dövüyordum sonradan pısırık bişey çıktı. Benim yine iyiydi uzmanlar zaten hemşerimdi ayrıca diğer uzmanlarla arkadaş gibi takılıyordum düştüğünüz yere bağlı birazda. Ama kendinizi ezdirmeyin üzerinize düşen görevi yapın yeter.
  • Arkadaşlar bende 2001-2003 yılları arasında kayseride yaptım askerliği, devrecilik vardı ama üst devre alt devreye direk baskı uygulayamazdı bunun yerine rütbecilik girerdi. Üst bi devre ile çakışırsan çakıştığın kişi kendi devresi çavuşa durumu aktarır ilgi li çavuş senin ağzına ıçardı. Eğer askerde çavuş isen kral sensin hele nöbetçi çavuş olduğunda kralında kralısın bizim zamanımızda böyleydi. Kolluk bende kıllık bende hesabı. Alt devrede olsan çavuşsan en büyük rütbeli sensin uzman astsubay vs. Traş çünkü o sırada onunla yüzleşiyorsun. Diyeceksinki şikayet et kime edeceksin etsen ne olacak senin hakkında soruşturma açılır emre itaatsizlikten ceza alırsın. Askerlikte ast üst vardır. Çavuş olanlarda dışarda bi baltaya sap olamamıştır ama Askere gelmiştir şansa çavuş olmuştur. Bende lise mezunusuydum 1200 kişi geldik birliğe 80 kişi çavuşluğa alındı lise mezunlarından bize sıra gelmedi. O 80 kişi de bizim devre çavuş oldu. Çayda dem askerde kıdem vardır. Bizden öncede devrecilik varmış o zamanlar anlatırlar neler neler, şimdi sadece rütbe konuşur derlerdi. Şans yaver gitmedi çavuş olamadık ama benim için sonraki süreç iyi gitti tahsilli ve iş tecrüben varsa bi konum ediniyorsun askeriyede. Çavuş olanlar beni hiç sevmezdi. Gayrisiz içtima, içtima, eğitim vs. Katılmazdım, bunu askeriyede çavuş olanlar nöbet tutarken elinde bi yoklama kağıyla dolanırken beni anlayacaktır. Hareket ve eğim subayı nın hem hem yazıcısı hem habercisi oldum S2 yazahanesiydi görev yerim. Askerlik işte bi çacık olacağı yok mantık aranmaz. Adaletsizlik diz boyu iyi günler



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ercanwins -- 6 Haziran 2020; 11:16:40 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >




  • crux07 kullanıcısına yanıt
    Ben ikna oldum

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yani sen ciddi ciddi öyle bir çocuğun bişi yapmasını bekliyorsan sende sorun ararım.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Bu çok diyen oç uğu sivilde yakalayıp anasını avradını..... Yokmu bu ****nin facei filan nerde yaşıyor yavşak.Böyle iki tanesini zksn mum gibi olurlar.Bu uzun dönemlerin kıçı başı çok oynuyor biz kısa dönemler kalabalıktıkta bunların sesi çıkmadı yoksa bizim gruptan birisine yapmaya kalksalardı kanlarını dökerdik.Şiddet tabiki çözüm değil ama bu hayvanlar bu dilden anlıyor.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Paarthurnaax

    O bana dalarsa bende dakmakta serbest miyim?

    Bu arada disko nere hocam
    Elbette hayır. O durumda kendini savunup saldırıyı savuşturabilir, kişiyi itebilir, oradan çıkabilirsin darp edersen komutanın insiyatifine göre sende ceza alabilirsin. Disko benim hiç misafiri olmadığım(şükürler olsun) hapis koğuşudur, orada kalan askerlerin sıkca düz duvara "tırman", "100 şınav çek" gibi emirler duydukları sıkıntılı bir ortam.
  • Savcı olacaktım bu çocuklara neler yapardım

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Mr. Decent kullanıcısına yanıt
    Kardeşim bu devrecilik muhabbeti 12 ay askerlik döneminde fazlaydı. Ha o zaman da böyle bir şey yaptıramaz kimse sana. Rütbeli biri bile amirin değilse durduk yere böyle bir muamele çekemez. Amirine komutanına şikayetini edersin(silsileyi bozmadan) gerekli işlemi başlatırlar hakkında tutanak tutulur. Siciline yansır. Aynı şekilde bu şekil devrecilik taslayan olursa şikayetini edersin askerlik bitmez onlara. Bu videodakiler bana denk gelmiyor ki anasını satayom gösterirdim çök kalkı onlara. Artık askerlil 6 ay olduğu için senden önce gelenle max 3 ay farkın oluyor. Devrecilik muhabbeti sırayla alakalı veya onlar işleyişi bildiği için işlerde biraz çakallığa kaçacaklardır amire çaktırmadan. Yok kardeşim sen öğren işi diye sana yaptıracaklardır falan filan. Böyle şeyler normal karşılanabilir. Ama videodakilere deli oldum. Keşke bana denk gelseler böyleleri

    Not: Subayım

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: 07_SeRHaT_07

    Bu mesaj silindi.
    Ben gittim kardeş.Gider gitmezde alayını hizaya soktuk.Burda 2-3 kıro barzo hayatlarında amelelik yapmış ezilmiş tip masum adama artistlik yapıyor.Allahı olanda bize yapsaydıda Koğuştan nizamiyeye kadar dökülen diişlerini toplardı..İnşallah bunu yapan kıroyu sivilde bulurlar.
  • Askerliğimi 331.Kısa Dönem Edirne Karaağaç Celalettin Alkoç Kışlası'nda yapan biri olarak bu görüntüleri izleyince şaşırmadım,o kışlada da böyle bir devrecilik anlayışı vardı,acemi askerler için cehennem gibi bir yerdi.Alt devresine botunu boyatan,silahını taşıtan,yatağını toplatan,kantinden çay poğaça getiren,duvara tekmil verdiren askerleri gözümle gördüm.Bu durum rahatsızlık verse de işlerin yürümesi için uzman çavuş ve astsubayların üst devrelere destek vermesiyle bu düzen sürüp gidiyor,devrecilik olmazsa kimse angarya işleri yapmıyor,tabiri caizse herkes "arazi oluyor".Bu tip devrecilik terör tehlikesinin olmadığı,küçük kışlalarda daha yaygın oluyor,büyük birliklerde askerlik yapmak daha avantajlı bence.
  • Bazı insanlar doğurulmamış, dışkılama yönetimiyle oluşturulmuştur. Vidyoda bunun birden fazla örneğini görüyoruz.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 6 ay.Artık kısa uzun yok.Düz 6 ay.Subay olursan 12.Evet başcavus onları haklı buldu.Adam zaten değişik biriydi.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • böyle bişey yok bunlara pabuç bırakmamak lazım



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi crashris -- 6 Haziran 2020; 14:17:34 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • kutay86 K kullanıcısına yanıt
    bunları komutanlarına sırayla şikayet edeceksin bunlar komutan biliyor herşeyi diye yalan söyleyip at koşturuyor



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi crashris -- 6 Haziran 2020; 14:18:24 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • YAZIK KAFANA
  • Oğuzhaan kullanıcısına yanıt
    Asosyal ve geek olduğunu neye göre tespit ettiniz acaba ? Asosyal olmayan birisi nasıl davranır mesela karşısında 10 kişi böyle davranırken ?
  • https://www.youtube.com/watch?v=zGzZD9-fEwg

    Büyük Güç Büyük Sorumluluk İster
  • 
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.