Şimdi Ara

access point tavsiye

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
1.344
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Router, Access point ve ağ sistemleri hakkında çok bir bilgim yok. Cihaz konusunda hiç bir bilgim yok. internetim uydunet kablolu şekilde access point giriş yapıp hem kablolu hem wifi olarak çıkış yapacağım. kullanacağım alanlar salon mutfak antre internette çok yorum okudum. şöyle çekmiyor böyle sorun var. bir kaç marka modelden hangisini tavsiye edersiniz.

Everest EWR-F303 2.4GHz 300Mbps 1Wan + 3Lan Portlu Wireless Route
    Everest EWR-521N4 Smart (APP Control) 300 Mbps Repeater+Access Po

TP-LINK TL-WR850N 300 MBPS KABLOSUZ 4 PORTLU AP/ROUTER
    Tp-link 300 Mbps WiFi N Router TL-WR841N Ağ Genişletici
    TP-LINK TL-WR840N VER.5,0 300Mbps 2XANTEN KABLOSUZ ROUTER(WR840N)

ZyXEL N300 Wireless Router Ap
    Zyxel WAP3205 v3 300Mbps Kablosuz 5-Port 2x7dBi

Dark RangeMAX WRT305 802.11n 300Mbit, 2 x 5dBi Antenli, 3 x Ether

hangisini almam sizce daha iyi olur.

• Up

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • TL-WR850N yada TL-WR841N veya TL-WR840N hangisi bütçeye uyuyorsa onu seç DHCP disable olsun wifi ayarn istediğin gibi yap WPS kapal olabilir...
  • Benim yaşadığım deneyimi paylaşayım. 2018'de evdeki Turkcell Huawei modemin wi-fi yayınlarında anlık kesintiler başlayınca, o dönemde Turkcell'e derdimi de anlatamadığım için bir Access Point alıp Huawei'nin wi-fi kısmını kapatmayı planladım. Şubat 2018'de 400 TL'ye 2.4/5 GHz'lik TP-LINK AP500 Access Point aldım ve istediğim şeyi fazlasıyla yaptı.

Aradan geçen yıllar içinde evin bazı yerlerinde wi-fi kapsamının düşük olduğunu farkettim. Bunun yanı sıra, ethernet ile modeme bağlanabilen cihazlar da artınca ek bir 4 portlu Access Point/Extender almaya karar verdim. Ucuz gördüğüm için 10 Mart 2020'de 2.4 Ghz'lik TP-LINK WR940N aldım. Ancak kurduktan sonra şunu gördüm: Bu modemin kapsam alanı ile TP-LINK AP500 arasında dünya fark var. WR940N çok yetersiz. Alabiliyorsanız AP500 seviyesinde bir Access Point alın.

Notebook bilgisayara NetSpot kurdum. Bu program evin odalarındaki wi-fi sinyal seviyesini ve stabilitesini gösteriyor. Bu program her iki AP'nin kalite farkını çok net gösteriyor.

• Ben sana Keenetic City'i öneririm.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Tek antenli Tp link kullanıyorum. Sürekli modemden kopuyor. 100-150 tl civarında hangi markayı tavsiye edersiniz?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Outdoor Access Point Önerisi
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.