Bildirim
Acces Point Hangi Durumlarda kullanılır.
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Access point çevredeki bağlantıları alır üzerinde toplar ve sana aktarır. Köprü gibi düşünebilirsin. Sinyal gücü kuvvetlidir, komşuna en yakın noktaya koyarsan daha iyi verim alırsın. Access point bu konuda işine yarayacaktır. _____________________________ "Şu an ben derken garip bir boşluk var içimde, nedir ben? Kendimi eskisi gibi hissedemiyorum, öylesine unutulmuşum. Gerçek olandan bende kalan tek şey, varolduğunu duyuran bir varoluş. Usul usul, uzun uzun esniyorum. Hiç kimse, kimse için yok artık Antoine Roquentin. Pek keyiflendiriyor bu beni. Neyin nesiymiş acep bu Antoine Roquentin? Soyut bir nesne. Bilincimde küçük, olgun bir anı kıpırdanıyor kendimden. Antoine Roquentin..." (Sartre, 1995: 297) -
quote:
Orijinalden alıntı: yigit0can
Merhaba arkadaşlar şöyle bir durumum var ben komşumdan wireless adaptör sayesinde internet çekiyorum. Fakat sinyal az, acces point diye bir modem gördüm. Çok fazla bilgim yok bu modemi aldığımızda nasıl kullanacaz, ne yapacaz bilgim yok.
Arkadaşım bir örnekle Açıklıyim Mesela bir Otel düşün Adam Her kata Ayrı net Bağlatmıyor Sadece 1 Modem Kullanıyor Her kata Access Point Koyuyor Her kat Aynı sinyali veriyor
görmüşsünüzdür Örnegin ... Oteli kat1 ....oteli kat 2 diye_____________________________ Kusurumuz varsa affola 🕊🙏 -
quote:
Orijinalden alıntı: anilcan07
Access point çevredeki bağlantıları alır üzerinde toplar ve sana aktarır. Köprü gibi düşünebilirsin. Sinyal gücü kuvvetlidir, komşuna en yakın noktaya koyarsan daha iyi verim alırsın. Access point bu konuda işine yarayacaktır.
Eyvallah fakat benim bilmediğim şu internet modeminden buna kablomu çekiyoruz. Ben şöyle yapmak istiyorum kablosuz interneti bulacak güçlendirecek bağlanacam. yani internetin bulunduğu yerden modem de acces pointde bağlanması gereken bir şey var mı?_____________________________ -
quote:
quote:
Access point çevredeki bağlantıları alır üzerinde toplar ve sana aktarır. Köprü gibi düşünebilirsin. Sinyal gücü kuvvetlidir, komşuna en yakın noktaya koyarsan daha iyi verim alırsın. Access point bu konuda işine yarayacaktır.
Eyvallah fakat benim bilmediğim şu internet modeminden buna kablomu çekiyoruz. Ben şöyle yapmak istiyorum kablosuz interneti bulacak güçlendirecek bağlanacam. yani internetin bulunduğu yerden modem de acces pointde bağlanması gereken bir şey var mı?
Dediğim gibi kabloyla falan işin yok. Kablosuz olarak alır, sana aktarır._____________________________ "Şu an ben derken garip bir boşluk var içimde, nedir ben? Kendimi eskisi gibi hissedemiyorum, öylesine unutulmuşum. Gerçek olandan bende kalan tek şey, varolduğunu duyuran bir varoluş. Usul usul, uzun uzun esniyorum. Hiç kimse, kimse için yok artık Antoine Roquentin. Pek keyiflendiriyor bu beni. Neyin nesiymiş acep bu Antoine Roquentin? Soyut bir nesne. Bilincimde küçük, olgun bir anı kıpırdanıyor kendimden. Antoine Roquentin..." (Sartre, 1995: 297) -
quote:
quote:
quote:
Eyvallah fakat benim bilmediğim şu internet modeminden buna kablomu çekiyoruz. Ben şöyle yapmak istiyorum kablosuz interneti bulacak güçlendirecek bağlanacam. yani internetin bulunduğu yerden modem de acces pointde bağlanması gereken bir şey var mı?
Dediğim gibi kabloyla falan işin yok. Kablosuz olarak alır, sana aktarır.
Yani be ap yi pc me bağlayacam o wireless adaptör gibi bulacak ve bağlanacak, aynı mekan içindeki diğer cihazlarda ap sayesinden girecek internete doğru mudur?_____________________________
-
quote:
quote:
quote:
quote:
Yani be ap yi pc me bağlayacam o wireless adaptör gibi bulacak ve bağlanacak, aynı mekan içindeki diğer cihazlarda ap sayesinden girecek internete doğru mudur?
PC'ne bağlamayacaksın. AP'i bir modem gibi kullanacaksın. O cihaz kablosuz olarak trafiği alacak ve yine kablosuz olarak sana ya da ortamdaki diğer cihazlara aktaracak._____________________________ "Şu an ben derken garip bir boşluk var içimde, nedir ben? Kendimi eskisi gibi hissedemiyorum, öylesine unutulmuşum. Gerçek olandan bende kalan tek şey, varolduğunu duyuran bir varoluş. Usul usul, uzun uzun esniyorum. Hiç kimse, kimse için yok artık Antoine Roquentin. Pek keyiflendiriyor bu beni. Neyin nesiymiş acep bu Antoine Roquentin? Soyut bir nesne. Bilincimde küçük, olgun bir anı kıpırdanıyor kendimden. Antoine Roquentin..." (Sartre, 1995: 297)
-
quote:
quote:
quote:
quote:
quote:
Yani be ap yi pc me bağlayacam o wireless adaptör gibi bulacak ve bağlanacak, aynı mekan içindeki diğer cihazlarda ap sayesinden girecek internete doğru mudur?
PC'ne bağlamayacaksın. AP'i bir modem gibi kullanacaksın. O cihaz kablosuz olarak trafiği alacak ve yine kablosuz olarak sana ya da ortamdaki diğer cihazlara aktaracak.
tamam aklıma taktım yaw:) Bir arkadaşta aynı soruna
Size lazım olan cihaz repeater veya range extender olarak geçiyor.
diyor?_____________________________
-
quote:
quote:
quote:
quote:
quote:
quote:
PC'ne bağlamayacaksın. AP'i bir modem gibi kullanacaksın. O cihaz kablosuz olarak trafiği alacak ve yine kablosuz olarak sana ya da ortamdaki diğer cihazlara aktaracak.
tamam aklıma taktım yaw:) Bir arkadaşta aynı soruna
Size lazım olan cihaz repeater veya range extender olarak geçiyor.
diyor?
Access point repeater'dır zaten._____________________________ "Şu an ben derken garip bir boşluk var içimde, nedir ben? Kendimi eskisi gibi hissedemiyorum, öylesine unutulmuşum. Gerçek olandan bende kalan tek şey, varolduğunu duyuran bir varoluş. Usul usul, uzun uzun esniyorum. Hiç kimse, kimse için yok artık Antoine Roquentin. Pek keyiflendiriyor bu beni. Neyin nesiymiş acep bu Antoine Roquentin? Soyut bir nesne. Bilincimde küçük, olgun bir anı kıpırdanıyor kendimden. Antoine Roquentin..." (Sartre, 1995: 297)
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler