Şimdi Ara

accent gls için kol dayama !

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
2.199
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • 1996 model hyundai accent gls araca soför koltuğu için kol dayama (kolçak) aksesuarı lazım.marka model tavsiyeniz eder misiniz?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi uk.bjk -- 9 Eylül 2011; 11:19:49 >

20tl'ye aldim 15e de taktirdim gayet temiz
    2001 millenium gls benim bu arada
  • SkiNNy dostum sen orjinal mi buldun ? eğer 20 TL ye orjinal ise harikaymış bende şu aşağıdaki resimdekinden var el frenini kullanacagım zaman yukarı kaldırıyorum gayet rahat kullanımı kendim taktım 20 tl ye falan aksaraydan almıştım
    Kol Dayama

Orijinalden alıntı: oqano

SkiNNy dostum sen orjinal mi buldun ? eğer 20 TL ye orjinal ise harikaymış bende şu aşağıdaki resimdekinden var el frenini kullanacagım zaman yukarı kaldırıyorum gayet rahat kullanımı kendim taktım 20 tl ye falan aksaraydan almıştım
    Kol Dayama

Orjinal diye birşey yok zaten sanayide normal buldum boyutları tam iki koltuk arasında oturuyordu. Aldım taktırdım.
    Senin linkteki daha güzelmiş. Ben de değiştirebilirim bununla ilerde.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Ya bazı arkadaşlar döşemecilerde yaptırmış çokda güzel duruyor ama 100-150 arası birşeye yaptırıyorlarmış bencede kesin yaptır el freni çekmek o kadar kolay ki çok kullanışlı oluyor

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.