Şimdi Ara

Accent Blue Direksiyon Sorunu hk Yardım!!!

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir (2 Mobil) - 1 Masaüstü2 Mobil
5 sn
6
Cevap
0
Favori
2.304
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Konu hakkında forumda araştırma yaptım ancak sonuç elde edemedim. İlgili arkadaşların yardımını rica ediyorum.

Babama Sıfır olarak aldığımız Accent Blue 1.4 benzinli aracın direksiyonu ile ilgili sorun yaşıyoruz. 100 km hızı aştıktan sonra direksiyonun kontrolü oldukça güçleşiyor. Normalde hızlandıktan sonra sertleşip sabit olarak kalması gerekirken bu hızlardan sonra direksiyonu dengede tutmak oldukça zor bir hal alıyor. Resmen aracı yolda tutmakta zorlanıyoruz. Servise götürdüğümüzde 50 km lik bir testten sonra direksiyonun düz olmadığını, kutuyu açıp ayarladıklarını söyleyip gönderdiler. Ancak halen aynı problem devam ediyor. Böyle bir durumla karşılaşan veya olası sebeplerini bilen arkadaşların önerilerini rica ediyorum.

Teşekkürler.

• direkt alakası var mı yok mu bilemem ama bir de rot-balansa götürün aracı bir de. titreme mevcut mu? aynı model başka bir aracı denediniz mi? mesela test aracını da deneyin. aracınız kaç kilometrede?
  • henüz 3000 km civarında, servise güvenip teslim ediyoruz sorun çözüldü diye geri veriyorlar ama aynı şey devam ediyor. servise de güvenemiyoruz. bu seferki gittiğimizde rot-balans olayını da biz hatırlatırız, teşekkürler. ama titreme yok. yalnızca direksiyonun kontrolünde zorluk oluyor.

Orijinalden alıntı: fırtına333

önce rotları kontrol etmişler, sonra da direksiyonu. anlayamadım gitti bu işi.

Bi de lastiklere baksınlar olmadı servisi değiştirin yine olmazsa Hyundai'ye yazı yazın gerekirse aracın değiştirilmesini talep edin buna hakkınız var...

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.