Şimdi Ara

Accent 1.6 Admire (2006) alınır mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
1.949
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Araç ilk sahibinden, kazası, boyası, darbesi yok ve 65.000km de, yani temizlik olarak sorunsuz.

Asıl sorunum, 2.el tutulurluğu ve yakıt cimriliği nedir? Kullanan arkadaşlar bilgilendirirse sevinirim. Bir de rengi şu renk.
     Accent 1.6 Admire (2006) alınır mı?

• Fiyattan bahsetmemişsin?

2hafta önce 1.3 2004 admire sattım...

Öncelikle 2.eli çok iyi, arayanı soranı çok oluyor. Sanayide parçası bol ve ucuz. şahinden biraz hallice ama yine de uygun.
    mesela orta egzos dökme 120TL
    2ön amortisör 160TL
    yan sanayi ön fren disk takımı 100TL orijinal 180TL
    ön balatalar yan sanayi 25tl orijinal 50tl
    triger seti kayışlarla beraber kore yan sanayi 80-90TL + işçilik işçilik 50tl filan oluyor.
    4buji NGK orijinal 25TL

Çok pahalı aksamını görmedim, 4yıl boyunca bakımları oldu ama fiyat olarak gayet uygun geliyordu, parçaları ben alıp kendi ustama işçilik ödüyordum.
    Yan sanayi kullandım hep hiçbir problem çekmedim. Sadece balatalar yan sanayi oldugu için bazen ses yapıyordu .

Renk olarak fena değil ilerde satarken sorun olmaz çok rahat satarsınız.
    Bu araçların en büyük sıkıntısı ön farlar, arka stoplar, direksiyon simidi, paspasları güneşe çok maruz kalırsa hemen soluyor, petrol ürünü olduğu için çürüyor.

Bir de bazılarında kronik boya paslanması sorunu var; arka bagaj kapağını açınca arka cam altında pas görebilmeniz ihtimal yoksa çok iyi.
    Bazıları ön cam altındaki plastiğin oradan içeriye yolcu tarafına su alıyor. Bende oldu, servise gidince 30TL'ye yaptırdım. Bu da kronik sorun.
    Bazı firmalara laf ederler geri çağırmalara, adam geri çağırmayı bırak üstüne para alıyor

Onun dışında yol tutuşu iyi, motoru güzel, lpg ile dizel gibi tüken, uygun fiyata iyi bir araba.

Güvenlik paketi olanlarda yolcu airbag+ABS var. Satıcı abs var diyor ama yolcu airbag yoksa yalan söylüyor. Zaten kontağı ilk açınca varsa ABS ışığı yanar ve söner.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sadece Sürücü -- 15 Haziran 2013; 13:56:44 >

• Sadece Sürücü kullanıcısına yanıt
    Detaylı açıklamanız için teşekkür ederim, fiyat 17.500'den, 17.000'e düştü en son. Satıcıyla direkt irtibatım olmadı henüz, yani bir arkadaş vasıtasıyla müşteri oldum.
  • sayaras kullanıcısına yanıt
    16500e alırsanız güzel olur.

Kaza boya yok demişsiniz, eğer aldıktan sonra herhangi bir masrafınız olmayacaksa 17000e de alınabilir ama 16500e almakta fayda var
    65bin KM'de ise 60bin km bakımı yapılmıştır sanırım, eğer öyle ise pek masrafınızın olacağını sanmıyorum.

Ekleme:

Olumsuz yanlarına gelirsek; yol tutuşunu iyi yapmak için sert amortisörleri var. Ayrıca bu amortisör ucuz maliyetli olsun diye gazlı. Doğal olarak kışın çok sert, ısınması da zaman alıyor, yaz aylarında nispeten iyi olsa da ben en çok sert amortisörlerden şikayetçi idim. Bu olay bir de sert hamurlu lastik ve yalıtımsız iç kabinle birleşince insanı çok yoruyor. Biraz olsun konforu iyileşsin diye michelin lastik almıştım. Cidden etkisi oldu ama çok fazla değil. Lastikler kötü yol şartları sebebiyle yıprandı bir daha michelin düşünmüyorum o sebeple. Dediğim gibi bir de iç kabin için yetersiz yalıtım mevcut. Mesela bagaj kapağında kaplama bile yok, bomboş teneke öylece takmışlar. Ek olarak aracın kendisi biraz alçak yapıya sahip, o yüzden çukurlarda, yeraltı garajlarının giriş çıkışlarında, belediyenin o şahane tümseklerinde dikkat etmek lazım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sadece Sürücü -- 15 Haziran 2013; 14:08:05 >

• Sadece Sürücü kullanıcısına yanıt
    Anladım. Söylemeyi unuttuğum bir onu daha var, 1 yıl önce lpg takılmış, 16500'e fiyatı lpg ile birliktemi düşünerek söylediniz acaba?
  • sayaras kullanıcısına yanıt
    LPG değilse ve temizse diye 16500 düşündüm. LPG var ise 17000 bile verilebilir. Yine de siz 16500 için diretin, olmuyorsa bile 16750 gibi kapatırsınız. Açıkçası aracı test edip, expertize sokup alın. Fiyatı 17000 bile olsa durumuna göre bence iyi, kolay bulunmuyor düşük km ve temiz admire.
  • 1 ay önce 2005 Admire 1,6 83,000 de aldık gp müthiş ok gibi araba 16 17 yi buldu
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Corsa 1.7 DTI 2003 alınır mı?
    17 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • wampaa kullanıcısına yanıt
    Hocam fabrika verileri yüksek geldi bana, yakıt durumu nasıl acaba?
  • quote:

Orijinalden alıntı: sayaras

Hocam fabrika verileri yüksek geldi bana, yakıt durumu nasıl acaba?

Uzun yol 27 kuruş şehir içi 32 kuruş lpg siz 1,6
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.