Şimdi Ara

acaba aktivsubvoofer sorunmmu var?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
760
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • apartman daıresınde oturuyorum ve ancak aksamları muzık dınleyebılıyorum. yaklasık bır yıldır kullandıgım sınema ses sıstemımı daha yeni yuksek sesle muzık dınleyerek test etme sansı buldum ve sanırım bır sorunumun oldugunu dusunuyorum. orta ve uzerınde ses ayarlarında cok guzel bas vuran subvooferım yuksek seste benı hayal kırıklıgına ugrattı yada bana oyle gelıyor. sanki fortlama yapıyor. kabın ıcersınde olusan ses bas vurusundan once hıcte hos olmayan bır fortlamayla gelıyor. bu sorunu mp3 kayıtlarda yapıyor. orjınal track kayıtlar oldukca ıyı boyle bır fortlama sorunu yok. aslında baska dınleyıcılere dınlettım hıcbır sorun olmadıgını hatta bu yuksek seste oldukca ıyı oldugunu soyledıler. ama benım ıcımde bır kurt var acaba benım subvoofer sorunummu var? dınlettıgım dınleyıcılerden zıyade bu ıste uzman ustadlar bılgı paylasırsa sevınırım.
    subum PIONEER - S-W90S
    Subwoofer Modülü 16 cm kon woofer
    Kutu Tabandan kanallı Bas-Refleks
    Stereo (Vidalı Uç)
    Mono (Pin Jack)
    Güç Harcaması 80 W
    Güç Gereksinimi AC 220-230 V, 50/60 Hz
    Giriş Hassasiyeti / Empedans (100Hz)
    Hat Seviyesi (RCA Jack) 180mV / 50 OHM
    Frekans Aralığı 30-200Hz
    Azami Güç 85 W RMS
    Boyutlar Subwoofer 300x375x380 mm
    Ağırlık Subwoofer 11,5 kg







  • sw-90 sw110 ve sw150 distorsiyonu düşük wooferlardır ... yüksek seslerde pörtleme diye tabir ettiğimiz yırtık ses verirler ... o yüzden çok fazla açmamakta fayda var
    saygılar ...
  • Normal kayıtlarda sorun olmaması, cihazın zorlanmasından ziyade sanki mp3 kayıtlarının kalitesizliğine işaret ediyor. Daha çok veri medyası ile deneme yapmanız doğru teşhisi koymanıza yardımcı olabilir. Bende aynı markanın 110w'lık olanı var. Genelde anfiyi orta seste, woofer'ın sesini ise son çeyreğe yakın tutmaktayım. 30-80hz aralıkta dediğiniz gibi bir probleme rastlamadım. Birde phase dügmesini değişik konuma getirerek denemenizi öneririm.

    Saygılarımla.
  • bilgi paylaşımı için teşekkurler.
  • sw110 kullandım zamanında.Aynı sorun ben de vardı.Filmlerde yüsek seslerde subwoofer çok zorlanıyordu.Sattım kurtuldum.
  • aykut arkadasım senınkıde ayrı ve degısık bır bılgı paylasımı. benım kurdugum home setın coklu anfısı subu ve hoparlor setı dvdsi harıc pıonun gırıs urunlerınden olusuyor. oda boyutlarıma set ıcın harcadıgım paraya ve yasadıgım eve gore cok ıyı bır setım oldugunu dusunuyorum. ozellıkle gece dınleme modunda kımseyı rahatsız etmeden muzık dınlemenın ve fılm ızlemının o subun alt ses sevıyelerınde verdıgı efeklerı hıcbırseye degısmem. ayrıca yuksek seste fılm ızlerken subumun ses performansından en kucuk bır sıkayetım yok. sonucta ben bu setı home sınema setı olarak dusundum ve kurdum. yenı bır sıstem kuracak olsam bıle bu sıstemı satmayı asla dusunmem. eıskent bılgı paylasımın ıcın tesekkurler. teknıcıan arkadasım verdıgın teknık bılgılerın ıcın sana ayrıca tesekkurler. senın bılgılerının ısıgında sanırım subumun muzık performansında yapabılecegı ortada fazlasını beklemek haksızlık olacak.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.