Şimdi Ara

Ac3 için yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
249
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Plus üyeliğimle ac3 oyununu indirdim ve oyunu oynarken karaya çıktığımda yani ilk bölümlerde görüntüler de örümcek ağı gibi şeyler beliriyor. Ben başta oyunun gereği bi beyaz boşluğa bi oyunun içine gidip geldiği için kahramanımız, normal birşey diyordum ama öyle değil sanki. Ben mi yanılıyorum acaba. Gemiden ilk iner inmez karada yürürken karakterlerin bazılarında o örümcek ağı beliriyor. Veya bir yerden geçerken önümde örümcek ağından duvar varmış gibi geçiyorum. Çok fazla olmuyor bu dediklerim ama normal mi sizce

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Hata veya problem değil oyunun olayı o merak etme
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tokuchi Toua

Hata veya problem değil oyunun olayı o merak etme

Mantk ne peki. Oyunun sonuna kadar böyle mi olacak?

• < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yukleme ekranlari o bos bos yurudugumuz beyaz ekranlar cok uzun suruyo.sirf bu yuzdenxboxta oynuyorum oyunu

• Oha harbi oha
  • hocam ac2 de ögrendıgımız sey degılmı bu dusmanlardan saklanmak ıcın 3 4 kısının arasına gırınce oluyodu o olay

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Biri tercume etsin

• Örümcek ağı

• quote:

Orijinalden alıntı: fhb_fhb_fhb

Plus üyeliğimle ac3 oyununu indirdim ve oyunu oynarken karaya çıktığımda yani ilk bölümlerde görüntüler de örümcek ağı gibi şeyler beliriyor. Ben başta oyunun gereği bi beyaz boşluğa bi oyunun içine gidip geldiği için kahramanımız, normal birşey diyordum ama öyle değil sanki. Ben mi yanılıyorum acaba. Gemiden ilk iner inmez karada yürürken karakterlerin bazılarında o örümcek ağı beliriyor. Veya bir yerden geçerken önümde örümcek ağından duvar varmış gibi geçiyorum. Çok fazla olmuyor bu dediklerim ama normal mi sizce

Hocam dalga geçilicek birşey söylemsissin ama ben dalga geçmicem .Oyunda aslında desmond'ı yönetiyosun ezio,altair veya connor değil yani oyunun bir parçası onlar sen oyunda geçmişte değil geçmişteki olayları yansıtan bir makinedesin o yüzden yolun ortasında truva atı gibi mavi şeyler görürsende truva atı virüsü değil onlar

• quote:

Orijinalden alıntı: CJ_Furkan

quote:

Plus üyeliğimle ac3 oyununu indirdim ve oyunu oynarken karaya çıktığımda yani ilk bölümlerde görüntüler de örümcek ağı gibi şeyler beliriyor. Ben başta oyunun gereği bi beyaz boşluğa bi oyunun içine gidip geldiği için kahramanımız, normal birşey diyordum ama öyle değil sanki. Ben mi yanılıyorum acaba. Gemiden ilk iner inmez karada yürürken karakterlerin bazılarında o örümcek ağı beliriyor. Veya bir yerden geçerken önümde örümcek ağından duvar varmış gibi geçiyorum. Çok fazla olmuyor bu dediklerim ama normal mi sizce

Hocam dalga geçilicek birşey söylemsissin ama ben dalga geçmicem .Oyunda aslında desmond'ı yönetiyosun ezio,altair veya connor değil yani oyunun bir parçası onlar sen oyunda geçmişte değil geçmişteki olayları yansıtan bir makinedesin o yüzden yolun ortasında truva atı gibi mavi şeyler görürsende truva atı virüsü değil onlar

aslında sıkıntı benim olayı tam anlatamamış olmam. anlattığın şeylerin farkındayım ancak oyun içerisinde bir anda tepemde beyaz bir nokta belirip etrafım örümcek ağı oluyor. oyun gereği olduğu daha iyi anladım şu an ve hatta içine girebileceğim kapılarda filan da bu oluyor.
    ama haklısınız aslında. dalga geçilecek birşey yazmışım sizde dalga geçmediğiniz için teşekkürler sağolun cevaplar için...

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: CJ_Furkan

quote:

aslında sıkıntı benim olayı tam anlatamamış olmam. anlattığın şeylerin farkındayım ancak oyun içerisinde bir anda tepemde beyaz bir nokta belirip etrafım örümcek ağı oluyor. oyun gereği olduğu daha iyi anladım şu an ve hatta içine girebileceğim kapılarda filan da bu oluyor.
    ama haklısınız aslında. dalga geçilecek birşey yazmışım sizde dalga geçmediğiniz için teşekkürler sağolun cevaplar için...

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.