Şimdi Ara

AC Origins Türkçe Yama YAYINLANDI! [AnimusProjesi.com] (90. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.823
Cevap
57
Favori
149.135
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
90 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 8889909192
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: AnimusProjesi

    https://animusprojesi.com/ Sitemiz den abonelik almanız gerekmekte. Aboneliğinizi aldıktan sonra DLC Yamalarına sahip olabilirsiniz.
    yok onu demedim sadece dlcleri tekrar oynamak istiyorum var mı bir yolu
  • m_akkuş kullanıcısına yanıt
    DLC Paketlerini daha önce oynadıysanız ve eğer tekrar DLC paketlerini baştan oynamak istiyorsanız '' Yeni Oyun '' seçeneği ile ana senaryo bölümünü bitirdikten sonra DLC paketlerine baştan başlayabilirsiniz.
  • hadi yaa.. baştan ana oyunu oynamadan dlcler oynanmıyor öylemi.. neyse başka çözümü yok galiba teşekkürler..
  • Reis o yamayı indirmeye yürekleri yetmez trojan buluyor yiyen varsa indirsin
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Jack Rabbit Slims

    Bu olmamış bence bir dahaki yama için Denuvo'yla anlaşın.
    L.A. Noire'ı almıştım orijinal, bir türlü Rockstar Games Social Club zımbırtısına bağlanamadığından doğrulama yapamamıştı oyuna girememiştim, para verip orijinal aldığım oyunu crackleyip oynamıştım. Son birkaç sayfayı okuyunca direkt o geldi aklıma. Orijinal oyunun yamasını para verip aldım, 5 dakikada kurup sorunsuz oynadım. İyi ki dlcler için acele etmemişim.
    Hocam o LA Noire'daki Social Club'ın bağlanmama sorunu bende de vardı ama çözmüştüm. Şu an ne olduğunu hatırlamıyorum da gerçekten çok basit ufak bir çözümü vardı diye hatırlıyorum. Steam'i yönetici olarak açmayı deneyin bir. Olmazsa google'a bakın ben google'dan bulmuştum da işte epey zaman geçti üstünden unuttum.




  • quote:

    Orijinalden alıntı: Fulton

    Hocam o LA Noire'daki Social Club'ın bağlanmama sorunu bende de vardı ama çözmüştüm. Şu an ne olduğunu hatırlamıyorum da gerçekten çok basit ufak bir çözümü vardı diye hatırlıyorum. Steam'i yönetici olarak açmayı deneyin bir. Olmazsa google'a bakın ben google'dan bulmuştum da işte epey zaman geçti üstünden unuttum.

    Alıntıları Göster
    Sağol hocam yalnız benim oyun Steam değildi, Games For Windows Live'lı kutulu versiyondu. Bir şekilde halledip bitirmiştim oyunu ben de geçti gitti artık.




  • Benim sorunuma hala çözüm bulunabilmiş değil?
  • Hacimurtazaoglu H kullanıcısına yanıt
    Sanırım çözüm şu:

    Görev yöneticisi->ayrıntılar. Buradaki listeden GDFBinary_en_FR.exe dosyasını bulup kapat ve yamayı tekrar çalıştır. Muhtemelen arkada çalıştığı için üzerine yazamıyor.
  • Dediğin dosya o listede yoktu. Tekrar çalıştırdım alttaki hata geldi. Bir dosyayı bulamıyor. Sen dedin ki programı kapattığınızda yama siliniyor. Acaba o sildiği dosyanın yerine eskisi gelmiyor mu? Çünkü biraz önce bir oyunu açayım bakayım dedim the curse of the pharaohs dlcsinin olmadığını gördüm. Ekran görüntüsü de budur:



    3 Dolar Aylık - Active
    Giriş Başarılı
    True olarak değiştirildi
    mail göndermeye hazır: kemal...@outlook.com
    <Response [200]>
    servera gönderildi
    dosya tarihi alınamadıC:\Program Files (x86)\Ubisoft\Ubisoft Game Launcher\games\Assassin's Creed Origins\dlc_26\DataPC_26_dlc.forge
    [WinError 2] Sistem belirtilen dosyayı bulamıyor: "C:\\Program Files (x86)\\Ubisoft\\Ubisoft Game Launcher\\games\\Assassin's Creed Origins\\dlc_26\\DataPC_26_dlc.forge"
    Traceback (most recent call last):
    File "acodlc.py", line 279, in get_file_time
    File "genericpath.py", line 55, in getmtime
    FileNotFoundError: [WinError 2] Sistem belirtilen dosyayı bulamıyor: "C:\\Program Files (x86)\\Ubisoft\\Ubisoft Game Launcher\\games\\Assassin's Creed Origins\\dlc_26\\DataPC_26_dlc.forge"

    During handling of the above exception, another exception occurred:

    Traceback (most recent call last):
    File "acodlc.py", line 287, in runbtnclk
    File "acodlc.py", line 285, in get_file_time
    TypeError: kill_after_error() missing 1 required positional argument: 'error_message'



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hacimurtazaoglu -- 17 Ocak 2019; 15:12:37 >




  • quote:

    Orijinalden alıntı: Deadpool1907

    Reis o yamayı indirmeye yürekleri yetmez trojan buluyor yiyen varsa indirsin
    Baktımda herhangi bir virüs yok.
  • Vallahi reis benim indirdiğim yerden mi indirdim bilmiyorum ama indirince benim windows defender trojan buldu haberin olsun :)
  • CPY crack i hazırlamış artık hesapsızda kopyala yapıştır mantığıyla oynanabiliyor sürekli oraya gir buraya gire yönetici olarak çalıştır önümüzdeki seçimlerde belediye başkanlığı için aday ol gibi şeylere gerek kalmadı. halen her yerde emek verip çeviriyi yapan ilgili sitenin adı geçtiği, kimse oyunun türkçe metinlerinde kendi adını kendi sitesi yazmadığı bangır bangır para toplamak için reklam yapmadığından emek hırsızlığı sayılmıyordur sanıyorum zaten para toplamak için hazırlanan yama için yeterince toplanmış olsa gerek ki sonunda çıkarılmış.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi callio9 -- 17 Ocak 2019; 19:44:38 >
  • Hesabımla adam akıllı çalıştıramadığım yamayı korsan şekilde indirdim. Sorun halloldu.
  • Bu bir denemeydi. Batmande daha iyi bir sistemle geliyoruz. AC DLC yama korumasını oynanamadığı için birkaç seviye düşürmüştüm. Kırılmasını bekliyordum zaten o yüzden bu yamayı dosya olarak tekrar upload ediyorum.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yamayı tek dosya haline getirdim
  • 62 saat sonunda oyunu yüzde yüz şekilde bitirdim.Çevirmen arkadaşların emeği sayesinde türkçe oyun keyfinin zirvesini yaşadım.Ellerine emeklerine sağlık,şimdi hidden one dlcsinin indirime girmesini bekliyorum.Onuda alıp dlc türkçe yamasını sitenizden satın almayı sabırsızlıkla bekliyorum.Gelecek projelerinizde başarılar kolay gelsin.
  • Nasıl yani Said sunduğun '' DataPC_26_dlc.7z '' ilgili yere atınca Türkçe Yama çalışacak mı?
    Eğer öyleyse süper...
  • quote:

    Orijinalden alıntı: ismailyt

    Nasıl yani Said sunduğun '' DataPC_26_dlc.7z '' ilgili yere atınca Türkçe Yama çalışacak mı?
    Eğer öyleyse süper...
    Evet çalışır. dlc 26 klasörüne at.
  • Yamada katkısı olanlara Animus projesi Çalışanları ve yamayı tek dosya haline getirmelerinde katkıları olan Oneindir.com'a Çoook Teşekkürler...
  • Yamanıza para verip alırım sıkıntı yok ama abonelik alma diye insaları zorluyorsunuz bu atamamen saçmalığın daniskası işin cılkını çıkarmakta üstünüze yok tebrikler ... Abonelikte aldık diyelim peki ben bir süre sonra aboneliğimi yenilemzsem bu yamayı kullanamayacağım zdemek oluyor çünkü abonelik girişi yapmam gerektiğini belirtiyorsunuz ... yakınd akırılacaktır ki kırılmaza bile ben sırf inadına bunu kırmak için kendim bizat uğraşacağım ... ayrıca bu yamayı alan kişilerin PC sinden data çalmadığınıza dair bir önbilgi yayınlamaznız lazım kaynak kodlarla ... Standart Türk mantığını kullanıyorsunuz ve siz bu kafayla bir adım bile ilerleyemezsiniz ... Türk insanı neden başarısız sizin gibi paraya bağımlı insalar yüzünden bu ülke bir adım bile öteye gidemiyor ... oyunlarımı cracksiz bir şekilde para vererek oynadım ama sırf sizin yamanızı kırmak içinde uğraşacağım ...sadece bir insan yapısı başka bir şey değil ... ha bu arada PC ime ki anti ve firewall sizin kı.ç.ı kırık yamanız yüzünden kapanmayacak bunu da bilin ... Bu adamlara ciddi anlamda para verip alan insanlar acınacak haldesiniz... Gidin ingilizce öğrenin daha iyi ... Oyunda ki eng seviyesi en fazla B1 seviyesi .. öok rahat anlaşılacak bir seviyede ...




  • 
Sayfa: önceki 8889909192
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.