Şimdi Ara

AC Origins Türkçe Yama YAYINLANDI! [AnimusProjesi.com] (72. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.823
Cevap
57
Favori
149.134
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
90 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7071727374
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: yusufulas

    Satışlar zaten dipte. Sen bu memlekette ACO'nun kaç sattığını tahmin ediyorsun ki? Yıllar önce çıkan MMO dediğin oyun hala güncel ve hala güncelleniyor. Adam satışından ve oyuncusundan memnun ki bunu Türkçe Destekli yapıyor. Şu forumda toplasan 200 ü geçer mi sence ACO orijinal alan adam sayısı? Ben sana söyleyeyim 200 adam toplayamazsın! Herkes ağlıyor yama neden korsanda çalışmıyor diye. Kimin kafa mermer acaba? Çok sevinilen övülen yere göğe sığdırılamayan Witcher 3 bile kaç sattı? Adamlar için senin 10.000 satışın zaten dipte satış daha neyin dibi olacak?
    witcher kaç mı sattı ne diyor bu ya git bak bakalım kaç satmış ilk çıktığında 2015 de tr dil desteği yok iken bile 10 bin barajını geçtiler 1 yıl sonra tr dil desteği geldi rakamlar çok yüksek oyun 30 lira ya kadar düştü tr de bu sayede alan çok sen neden bahsediyorsun. witcher gibi tr ye uygun fiyatlar yaparsalar oyunların satış oranı artar 209 tl yaparsan tr de korsan kullanırlar 130 a düştü diyorsunuz o da çok bu ülkede.

    yeni örnek scum adlı oyun tr ye özel fiyat 32 tl bakıyorsun rekor satışta Türkiye de yazarken biraz düşünüp konuşun.




  • Yamayi orj uyumlu yaparsan.tabiki korsan yama ariycaz.sen turkiuede askeri ucret kac tl haberin yok heral.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hala yok orjinal al korsan oynama tırıvırısı yapan ergenler var şu forumda. Baban günlük kaç yüz lira harçlık veriyor kuzum? Şu devirde öğretmen polis bile zar zor çocuk okutuyor evine güç bela ekmek parası getiriyor ki çoğunluk asgari ücret sınırında yaşıyor. Dolar 7 lira olmuş hala orjinal oyun duyarı kasıyorsunuz özentisiniz.

    Aynı asgari ücrette yurtdışındaki adamın 60 birim para verdiği oyuna ben burda 350 birim para veriyorum bu mu adalet? dolar ne zaman 1-2 lira olur refah seviyesi artar insanlar tatili lüks olarak değil ihtiyaç olarak görür o zaman orjinal oyun alınır yoksa gerisi hikaye gereksiz duyar.
  • 2019 olacak hala daha orjinal oyun alınca Türkçe geleceğini sanan oyun sektörü ve ticaret bilgisinden yoksun bir kesim var malesef...

    Yahu ben müşteriyim müşteri, önce sen altyazı koyacaksın ben ondan sonra belki düşünürüm almayı. Müşterinin satıcının ayağına gittiği nerede görülmüş?

    2010 yılında killzone 3 ps3 e Türkçe olarak çıkmıştı. Ne yani 2010 da çok fazla mıydı oyun satışları? Tam tersine ps3 lerin xbox ların çoğunluğu ilaçlıydı. Düz olanlar birbirinden kutulu oyunları takas ederdi bir kutulu oyun 4-5 kişi arasında dönerdi.

    ubisoft zaten burada bir miktar oyun satıyor ve zaten satan bir ürün için Türkçe yapmıyor doğal olarak. Biraz bilinçli olun elalemin 60 birim verdiği oyuna Türkçe bile olmadan 250 birim vermeyin, satışlar sıfırlansın bir de öyle deneyin altyazı gelecek mi gelmeyecekmi görürüz...

    210 lira verip yine Türkçe altyazı içermeyen yeni ac oyunu odisey i de alın, hak ettiğiniz hizmet ve fiyatlar bu ne de olsa...



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi veterangamer -- 8 Eylül 2018; 9:59:21 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >




  • emrecan12bjk E kullanıcısına yanıt
    Bak arkadaşım ben Witcher'ın kaç sattığını biliyorum. Önce okuduğunu anlamayı ve sonra cevaplamayı öğren. O kadar sevilen bir oyun bile 10.000'i zor geçti 30 TL'ye düşünce satış rakamı hadi 30.000 olmuş olsun sen ne sanıyorsun. 30.000 adamlar için dip satış. Neden Cyberpunk Türkçe dil desteği ile çıkmıyor satışlar madem inanılmaz ise?! Düşün bakalım! Yoksa sadece Türkçe Dil Desteği oyunun çıkışına mı yetişmiyor?! Buna mantıklı tek cevap verebilirsin ben söyleyeyim çünkü SATIŞLAR YETERSİZ!!!

    ACO pahalı diye yırtınıyosunuz 130 olduğunda kaçınız aldı? Bu oyunlar genelde 10.000 bile görmüyor satışı ki hadi gördü diyelim 10.000 senin için büyük rakam olabilir ama adamlar için değil bu gerçeği görün artık. Ülkede dolarında fiyatının pahalı olması Ubi'nin sorunu değil mi? Peki neden hep Ubi oyunları diğer firmalarda pahalı ve Türkçe dil desteği yok oyunlarında (Bethesda, Square Enix, Rockstar vs.) ama kimse düşman bunlar diye cırlamıyor.

    Buraya gelip korsan alın Türkçe çıkmasın dibe vursun satışlar diyenlere lafım benim. Ben ergenim anlamam bu işlerden?! SATIŞLAR ZATEN DİPTE!!! Hani çıksın Türkçe dil desteği ile oyunlar! Siz haklısınız satışları bu ülkede yerlerde süründürüyosunuz ve sonuç ortada tüm oyunlar TÜRKÇE DİL DESTEĞİ ile çıkıyor!!!


    @danteauditore Senin ülkenin parasının değerinin düşük olması HÜKÜMETİNİN değil OYUN FİRMALARININ suçu sende haklısın.

    @Witcher3 Dediğim gibi zaten dipteki bu satışlarla oyunların hepsi TÜRKÇE DİL DESTEĞİNE sahip daha fazla korsan oynayalım haklısınız.
    Size göre 1.000-2.000 satış çok ise ki çoğu oyun daha üstüne çıkamıyordur ben ne diyeyim size. Satışların dipte olduğunu göremeyecek kadar körsünüz ama bana ticaret bilgisi yok diyebiliyorsunuz. Siz MÜKEMMELSİNİZ.

    Hangi dünyada yaşıyorsunuz bilmiyorum ama aynı dünyalarda olmadığımız kesin.

    Not: 37 yaşındayım kendi paramı kazanıyorum çok sevdiğim oyunları çıkışlarından hemen sonra alıyorum. Bekleyebileceklerimi fiyatları %50 ye düşünce genelde alıyorum. İnsanlara baba parası kazanan ergen vs. gibi sıfatlar takıp aklınızca hakaret edip onları küçük düşürme çabalarınız sadece sizi küçük düşürüyor.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yusufulas -- 8 Eylül 2018; 11:29:40 >




  • State of Mind oyunu çıkışından Türkçe Dil destekli (güncel diye örnekliyorum) bu forumda 200 adam çıkar mı bu oyunu aldım diyen merak ediyorum! Fiyatı da 90 TL gibi bir şeydi yanlış hatırlamıyorsam. Hadi Türkçe dil destekli oyunları desteklesenize madem öyle!



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yusufulas -- 8 Eylül 2018; 10:16:9 >
  • yusufulas Y kullanıcısına yanıt
    Ona bakarsan BF1 çok sattı anakonusuna bakılarak gayet anlaşılabilir ama 5 ingliççe çıkıyor?



    Ha diğerlerinde haklısın, Hitman Absulotion resmi Türkçe ama koskoca forumda 100 kişi çıkmaz satın alan. Absolution çok satsa eminim 2016 da Türkçe çıkardı.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • AMD En Eyisi Moruq A kullanıcısına yanıt
    BF1'e Türkçe gelmesinin tek sebebi büyük ihtimalle bu topraklara uğramasıydı oyunun. Tek bir oyunla koskoca firmaları bir kerede Türkçe Dil desteği vermelerini bekleyemeyiz. Bu süreklilik göstermesi gereken bir durum olmalı.

    Türkçe destekli çıkan oyunlar bile yeterince destek görmüyor genellikle ve başka oyunlarda dil desteği kesiliyor ama sorunun çözümü basit arkadaşlar bulmuşlar KORSAN kullanmak. :)



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yusufulas -- 8 Eylül 2018; 11:30:16 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: yusufulas

    BF1'e Türkçe gelmesinin tek sebebi büyük ihtimalle bu topraklara uğramasıydı oyunun. Tek bir oyunla koskoca firmaları bir kerede Türkçe Dil desteği vermelerini bekleyemeyiz. Bu süreklilik göstermesi gereken bir durum olmalı.

    Türkçe destekli çıkan oyunlar bile yeterince destek görmüyor genellikle ve başka oyunlarda dil desteği kesiliyor ama sorunun çözümü basit arkadaşlar bulmuşlar KORSAN kullanmak. :)
    Yav kaedesim 1 sen bu ulkede askeri ucret ne kadar biliyirmusun.birak askeri ucreti basit memur kac tl aliyor.bi evi gecindirmek kac tl..orj oyunlar 300 tl gibi fiyat.

    2 sendeki fikir su sekilde.kaliteli bi marka telefon cikariyor turkiyede satisi var.ama turkce menu yok..ee alin bu markayi ilerde turkce menu koysunlar cok para kazandiklari icin...hangi mantikla.yok ya hatta hesap acalim dolar topliyalim oyun firmalarina para verelim belki turkce dil koyarlar

    Zaten maddi durumu olan dileyip isteyen ori alir kimsenin demesine gerek yok

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Maaşlar düşük, herkes asgari ücretli ama IPHONE,SAMSUNG EDGE vs.ler havalarda uçuşuyor. :) Geç bunları dostum. Telefon zaten sattığından kimse senin dediğini yapmaz. Kaçınız akıllı telefon harici 200-300 TL lik eski tip telefon kullanıyorsunuz. Bu forumda 200 adam da çıkaramazsın eski tip telefon kullanan tıpkı orjinal oyun alan gibi. Hani para az?!

    Ben korsan kullanmayın demiyorum ama oturupta DİL DESTEĞİ yok diye de ağlamayın. DİL DESTEĞİ yok dersen o zaman korsan kullanmamalısın derim. Evet DİL DESTEĞİ satışta hazır olmalı ve bize öyle sunulmalı buna hak veriyorum ama yapmıyorlar ve sen onların yapmama sebebinin KORSAN kullanımdan kaynaklı AZ SATIŞ olduğunun farkındayken (ya da farkında değilken) DÜŞMANLIK yapıyorlar diyorsan bende sana HADİ ORADAN derim!

    Milletten destek alacağım diye bu kadar kasma lütfen. Herkes bir şeylere para ayırabiliyor isteyince ama oyuna gelince maaşlar, asgari ücret vs. çünkü oyunun korsanın cezası veya zararı olmuyor size.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yusufulas -- 8 Eylül 2018; 12:49:15 >




  • emrecan12bjk E kullanıcısına yanıt
    https://youtu.be/y-h786YyvBw?t=25m46s

    Zamanın olunca bir 5 dk. dinlersin belki biraz aydınlanırsın!
  • quote:

    Orijinalden alıntı: yusufulas

    https://youtu.be/y-h786YyvBw?t=25m46s

    Zamanın olunca bir 5 dk. dinlersin belki biraz aydınlanırsın!
    ya sabır beni aydınlatacak senden çok bilgim var merak etme siz hala satışa bağlı olduğunu düşünün tr dil desteğinin.
  • emrecan12bjk E kullanıcısına yanıt
    CDPR da Türk düşmanı değil mi? Çok satan (benim satış rakamlarını bilmediğim ama senin engin bilginle bildiğin) The Witcher 3'ten sonraki oyunları Cyberpunk'a dil desteği çıkarmıyor bu sebeple!



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yusufulas -- 8 Eylül 2018; 12:56:15 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: yusufulas

    CDPR da Türk düşmanı değil mi? Çok satan (benim satış rakamlarını bilmediğim ama senin engin bilginle bildiğin) The Witcher 3'ten sonraki oyunları Cyberpunk'a dil desteği çıkarmıyor bu sebeple!
    Değil çünkü Polonya Türk dostudur ve Türk insanını sever zaten okullarında yüzlerce Türk okuyor.

    The Witcher 3 satışına gelince çok boş konuşursun çünkü CD Projekt Red, dağıtımcı olan bilkoma satışlardan memnun olduğu için teşekkür plaketi bile vermişti.
    Kısaca oyunun çıkışına çok var ben mutlaka Türkçe olarak çıkacağını düşünüyorum

    Korsan konusuna gelince Gta serisi ülkemizde yıllardır oynanır ve en son çıkan oyunu online yani orjinal oynayan kitle hiçte azımsanacak kadar değil.
    Buna rağmen rockstar hazır çeviriyi hiç bakmadan geri çevirmiş.

    Bir diğeri çıkacak olan Red Dead Redemption 2 bu oyunu ülkemizde deli gibi bekleyen yüzlerce kişi var ayrıca korsan olmadığı için hepsi orjinal alacak böyle bir müşteri kitlesi varken çıkıp resmen küfür eder gibi bu oyuna kesinlikle Türkçe dil desteği gelmeyeceği söylendi.

    Şimdi söyle bana çok bilmiş arkadaşım ultimate sürüme 500 tl veren 1 kişi bile bu oyunu anlayarak oynamak için Türkçe dili haketmiyormu?




  • quote:

    Orijinalden alıntı: yusufulas

    https://youtu.be/y-h786YyvBw?t=25m46s

    Zamanın olunca bir 5 dk. dinlersin belki biraz aydınlanırsın!
    Yav kardesim birak bu isleri .yasin kac bilmiyorum ama biraz genc oldugun belli.1 para yok vatandasta .varda 300 tl oyuna verecek durum yok.yapsinlar 50 tl herkes orj alir zaten.2 sirketler turk dili koymassa saolsun crack gruolari var .halledeeler.param fazla olsa bile orj almam.yeminle 300 tl orj oyuna verecegime.o parayi yama gruplarina bagus yaparim.en azindan turkce oynayabilmemiz icin caba var

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Çevirmen arkadaşlar yama ücreti çok fazla. Düşürmeniz lazım. Ayrıca korsan sürüme de uyarlanmalı.



    Bana göre hiçbir oyun 60 lirayı geçmemeli ama malum döviz kuru vergiler,kazıkçı aral ile fiyatlar uçuyor.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dilenci dediğin insanlar oturup sıfırdan Advanced seviyesinde tüm oyunu çeviriyor.

    İlk beta çeviri çıktığında parasını verip aldım yaptıkları hataları söylüyorum.

    Kullandığın bilgisayarı da mı çalıntı parasını vermeden mi sahip oldun?

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: uyguna_iphone

    Bu mesaj silindi.

    Alıntıları Göster
    quote:

    adnanoktarrr
    Tarih 8 Eylül 2018 14:24
    Korsana uyarlandı. Ayrıca yama şuan bedava . Gidip para vermene gerek yok . Link istiyorsan özele yaz. Bu dilencilere para verme


    Yama yeni AC oyununun çıkışı ile ücretsiz olacak dendi bildiğim kadarıyla oyun daha piyasaya çıkmadı.

    Dilenci dediğin sokakta yırtık elbiseler ve dillerinde "Allah Rızası İçin", "Kocam hastanede yatıyor yok mu bir Allah sever" sözleri ile dilenir. İşlerini yapıp bir miktar ücret talep edenlere "Dilenci" demeni doğru bulmuyorum.

    30 TL çok diyorsunuz evet olabilir kimine göre çoktur kimine göre az bana göre de çok bir miktar ama kalkıp bir fare için 200 TL verebiliyorsam ortaya konan emek için de 30 TL gibi bir miktarı verebilmem gerekir. Sadece ben değil sizde öylesiniz "30 tl çok hocam ya" diyip gidip paketi 10 TL civarında olan sigaralardan günde 2 paket içiyorsunuz!

    quote:

    Akbaba89
    Tarih 8 Eylül 2018 14:20
    Çevirmen arkadaşlar yama ücreti çok fazla. Düşürmeniz lazım. Ayrıca korsan sürüme de uyarlanmalı.



    Bana göre hiçbir oyun 60 lirayı geçmemeli ama malum döviz kuru vergiler,kazıkçı aral ile fiyatlar uçuyor.


    Hocam hiç kimse kusura bakmasın ama bu vatandaşların veya dış ülkenin suçu değil bunun tek suçlusu Hükümetin KENDİSİ zamanında ihracat yapan ülke şuan sadece ithalat yapıyor bu yüzden de TL nin değeri düşüyor ve olması gereken de bu siyasete girmek istemiyorum ama kalkıp ithalat yapacağına Çiftçiye destek çıksa arkasında dursa ithal ettiği gıda ürünlerini kendi üretmeye çalışsa Pazar fiyatları da düşer TL nin değeri de yükselir iç ekonomi de yükselir. Başkasına suç atmadan önce insan kendini gözden geçirmeli bence!



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Qirix -- 8 Eylül 2018; 14:47:53 >




  • alex59 kullanıcısına yanıt
    Kendi yazdıklarınızı okuyup düşünseniz belki cevaba kendiniz de ulaşırsınız. GTA5 yaklaşık 100.000.000 satan bir oyundan o engin matematik bilginizle acaba Türkiye'nin buradaki payının yok denilecek kadar az olduğunu göremediniz mi?! Rockstar satışlarında bir sivrisinek etkisi yapabilirsiniz sadece. İstediğinizi söyleyin bu gerçek değişmeyecek. RDR 2 de öyle olacak ve bu ülkedeki satış rakamaları görülmeyecek çünkü yetersiz kalacak yok kardeşlik yok takas yok bilmem ne derken. Evet oyunlar pahalı ama bu yapım firmalarının sorunu ve suççu değil. Burada birazda kendi ülkenizin ekonomik politikalarını bildiğiniz engin bilgilerinize danışın isterseniz. Evet 500 TL veren 1 kişi ise adamlar Türkçe yapmaz istediğin kadar çığır, korsan kullan vs. adamların umurunda değilsiniz!



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yusufulas -- 8 Eylül 2018; 14:45:6 >
  • Steam yıllardır Türkiye'de kazanmasa çoktan terk ederdi burayı.
    Steam yanında key satan bir çok site türkçe dil ekledi sitesine çünkü satışlar senin gibi boş konuşanların aksine gayet iyi.

    Ubisot'ta satış yaptığı siteyi Türkçe yaptı sence niye senin boş mantığınla bakarsak satış yoksa niye bizi yok saymak yerine Türkçe yaptı sitesini?

    Adamlar seni sürekli birşeylere muhtaç ediyor farkında değilsiniz. Birde buna sizin gibi bir kaç boş konuşan destek çıkınca onların ekmeğine yağ sürüyorsunuz.

    Hiç bir argüman yok sizde sürekli papağan gibi aynı laflar yok oyun satılmıyor yok bizi yok sayıyorlar başka bildiğiniz yok.

    Şunu kafana sok seni yok sayan kalkıp kendi satış yaptığı siteye senin dilini para birimini eklemez.
    Kendi senaryolarınıza öyle bir inanmışsınızki inanmayan herkesi cahil sanıyorsunuz.
  • 
Sayfa: önceki 7071727374
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.