Şimdi Ara

AC Origins Türkçe Yama YAYINLANDI! [AnimusProjesi.com] (6. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.823
Cevap
57
Favori
149.144
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
90 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Bekleme moduna alalım
    Haziran 2018'e kadar çıkarsa PC ye alır oynarım.. Baktım o zamana kadar ses seda yok psn den kapar keyfime bakarım
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Aléister Crowley

    Ubisoft'a inat tüm oyunlarını severek zamunda üzerinden indiriyorum
    Onca dili oyunlarına koyuyorlarda bi türkçe altyazıyı bizim oyunculara çok görüyor firma.
    Emeğinize elinize kolunuza sağlık.

    Al benden de o kadar. Zamunda sağolsun
  • Kolay gelsin.
  • Öncelikle başarılar diliyorum, bu çeviri ekibi bunun üzerinden de gelecektir. Çevirme süresi konusunda ise uzun olması gayet normal, çevirmenler çevirmiş olmak için değil, oyunu Türkçe diline katmak için yapıyorlar. Yani en ufak ayrıntılara, detaylara dikkat ederek titizlikle çeviriyorlar. Sonucunda da gerçekten çok başarılı çeviriler ortaya çıkıyor. Ve yıllar sonra geriye dönüp baktığınızda oyunu çevirili oynamanın ne kadar çok şey değiştirdiğini anlıyorsunuz.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: KARTALIZMA


    quote:

    Orijinalden alıntı: ajira

    Aslında haklı sayılır. Bazı oyunlarda çıkan yamalar, dlcler, ana oyunun dil dosyasını değiştiriyor. Dil dosyasına bakıyorsun satır yapısı karman çorman olmuş, her satırın yeni yerini arayıp elle düzeltmek gerekiyor. Bazen dil dosyası tamamen değişiyor ve onu açacak tool buluncaya kadar fazla zaman geçiyor.


    Ayrıca ekibe kolay gelsin. Bu çapta bir oyuna Türkçe yama hazırlamak kolay değil.

    Çıkacak dlc'lerin sayısı ve zamanı belli mi ? Haklı sayılsa çeviriye 1 sene sonra fln başlanır.

    AC Origins Türkçe Yama YAYINLANDI! [AnimusProjesi.com]

    Cikacak olan DLC'ler ve free-contentler bunlar, detaylarini anlatan bir video da var official web sitelerinde/youtube'da vs




  • Ekran görüntüsü veya video ne zaman görürüz ?
  • Sanırım ara verildi cünkü uzun süredir cevap vermiyor konuyu açan arkadaş sitelerindede bişey yok

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Şimdiye kadar tüm AC çevirilerini yapan aynı ekip yapıyorsa eğer benim bu çeviriye de güvenim tamdır. Bilemiyorum en az 2 yıl sürer ama her şeyiyle tam tekmil bir altyazı %100 eksiksiz hatasız çalışan bir yama sunarlar bence. En azından tüm AC oyunlarını bu çeviri gurubu (@Saidsrc) çıkarmıştı harikaydı hepsi, yalnız AC: UNITY-SYNDICATE bilmiyorum nasıldır çünkü AC:Revelations'dan sonra benim işim bitmişti AC serisiyle. Hiç sevmediğim AC.III-AC.IV'ü bile sırf Türkçe yaması hatırına bitirdim desem yalan olmaz sonra sildim attım.

    Serinin en sevdiğim "Assassin's Creed oyunu dediğin işte budur!" dediğim oyunlar şunlar: ASSASSIN's CREED 1, AC II, AC: BROTHERHOOD, AC: REVELATIONS. Bunların üstüne hiç bir oyunu AC'den saymam kimse kusura bakmasın. AC:R'den bu yana içimde sönük köz halinde duran AC hayranlığımı sevgimi işte bu AC: ORIGINS alevlendirdi şu an, gerçekten beklediğimize değer bir yapım olmuş en azından oyundan oynayanlardan (Pintipanda-Tuna ve Easter GamersTv-Mete kanallarında mesela) gördüğümüz kadarıyla tam da almalık oynamalık (tabii ki Türkçe yamayı hak eden) bir AC olmuş.

    AC: ORIGINS beni fena halde AC oynamaya heveslendirdi (hani Let's Play videolarından bile olsa) ORIGINS'i gördükçe delice bir AC oynayasım tutuyor ve nedense aklım hep AC:UNITY'de. Türkçe yaması da var hem, ne yapsam bilemiyorum 50GB çok büyüyor gözümde üşeniyorum ama çok istiyorum da of. Daha (hepsinin Türkçe yamaları sağolsun) Middle-earth: Shadow of Mordor, Alien: Isolation, Deadlight Directors Cut kurulu bekliyor beni şu an TES IV: Oblivion delice zamanımı tüketiyor, yakında Fallout 3 ve Fallout 4 yamaları çıkmak üzere vs vs daha nasıl AC:UNITY indirip başlarım ki :) Ah be AC: ORIGINS, beni çok fena gazladın valla 5Mbit(AKK geldi malum) hızda 4-5 günde uğraşıp indirteceksin UNITY'i o olacak :D



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ravenholm -- 27 Kasım 2017; 12:15:54 >




  • Arkadaşlar, ayda bir güncelleme yapacağım. Yamanın geldiği son durumu ise ikinci ayda paylaşacağım. Şu anda çeviriyle beraber metinleri oyuna geri gömmekle ilgili problemleri çözüyoruz, henüz bir ekran görüntüsü gelmemesinin sebebi bu. Ama dert edecek bir şey yok önceki oyunlarda da benzer problemler çıkınca çözmüştük, çeviri de devam ediyor.
  • inş yakın zamanda çıkar
  • Kolay gelsin&Emeğize sağlık.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kolay gelsin,sabırsızlıkla bekliyorum..
  • quote:

    Orijinalden alıntı: saidsrc

    Arkadaşlar, ayda bir güncelleme yapacağım. Yamanın geldiği son durumu ise ikinci ayda paylaşacağım. Şu anda çeviriyle beraber metinleri oyuna geri gömmekle ilgili problemleri çözüyoruz, henüz bir ekran görüntüsü gelmemesinin sebebi bu. Ama dert edecek bir şey yok önceki oyunlarda da benzer problemler çıkınca çözmüştük, çeviri de devam ediyor.

    Emeğinize sağlık emeğiniz büyük.
  • Sorun giderildi. Artık metinleri oyuna gömebiliyoruz. İlk Türkçe ekran görüntüleri ana mesaja eklendi.

    Ayrıca aylık bağış yapmak isteyenler için bir Patreon sayfası kurdum:https://www.patreon.com/animusprojesi
    Patreon'da otomatik olarak ödenecek aylık bir bağış miktarı belirleyebilirsiniz.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HK-47 -- 23 Kasım 2017; 20:24:21 >
  • Teknik sorunları aşmanıza sevindim. Hayırlı olsun tekrardan, sabırla bekliyoruz...
  • Çeviri de başarılar. Sabırla bekliyoruz...
  • Kolay gelsin hocam size birşey sormak istiyorum bu oyunu Türkçeye çevirirken kullandığınız tool ile aynı zamanda watch dogs 1 ve 2 çevirilebiliyor mu ?
  • beklemeye devam
  • Bu oyunu cok merak ediyorum ac serisindeki oyunlardan baya bi farkli yapmislar ama fiyati bana gore cok hem sizin bu calismanizi gordukten sonra beklemeye karar verdim zaten son gelen yamayla grafiklerde dusus yasamis oyun pcde. Klasik ubisoft ac unityde de ayni olay olmustu. Ha yine de merak ediyorum lakin sizin yamanizin cikmasini bekleyecegim. Elleriniz dert gormesin sizin gibi arkadaslar sayesinde oyunlardan cok daha fazla keyif alarak oynayabiliyoruz sagolun varolun

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Ravenholm

    Şimdiye kadar tüm AC çevirilerini yapan aynı ekip yapıyorsa eğer benim bu çeviriye de güvenim tamdır. Bilemiyorum en az 2 yıl sürer ama her şeyiyle tam tekmil bir altyazı %100 eksiksiz hatasız çalışan bir yama sunarlar bence. En azından tüm AC oyunlarını bu çeviri gurubu (@Saidsrc) çıkarmıştı harikaydı hepsi, yalnız AC: UNITY-SYNDICATE bilmiyorum nasıldır çünkü AC III'den sonra benim işim bitmişti AC serisiyle.

    Serinin en sevdiğim "Assassin's Creed oyunu dediğin işte budur!" dediğim oyunlar şunlar: ASSASSIN's CREED 1, AC II, AC:BROTHERHOOD, AC:REVELATIONS. Bunların üstüne hiç bir oyunu AC'den saymam kimse kusura bakmasın. AC III'den bu yana içimde sönük köz halinde duran AC hayranlığımı sevgimi işte AC:ORIGINS alevlendirdi desek yalan olmaz, gerçekten beklediğimize değer bir yapım olmuş en azından oyundan oynayanlardan (Pintipanda-Tuna ve EasterGamersTv-Mete kanallarında mesela) gördüğümüz kadarıyla tam da almalık oynamalık (tabii ki Türkçe yamayı hak eden) bir AC olmuş.

    AC:ORIGINS beni fena halde AC oynamaya heveslendirdi (hani Let's Play videolarından bile olsa) ORIGINS'i gördükçe delice bir AC oynayasım tutuyor ve nedense aklım hep AC:UNITY'de. Türkçe yaması da var hem, ne yapsam bilemiyorum 50GB çok büyüyor gözümde üşeniyorum ama çok istiyorum da of. Daha (hepsinin Türkçe yamaları sağolsun) Middle-earth: Shadow of Mordor, Alien: Isolation, Deadlight Directors Cut kurulu bekliyor beni şu an TES IV: Oblivion delice zamanımı tüketiyor, yakında Fallout 3 ve Fallout 4 yamaları çıkmak üzere vs vs daha nasıl AC:UNITY indirip başlarım ki :) Ah be AC:ORIGINS, beni çok fena gazladın valla 5Mbit(AKK geldi malum) hızda 4-5 günde uğraşıp indirteceksin UNITY'i o olacak :D

    Dostum, bende Assassin's Creed Hayranıyım dediklerinin bir kısmına katılıyorum AC 2 - B -R yani ezio dönemi üzerine başka bir oyuntanımam tabi arkasından Black Flag sağlam bir oyundu. Fikrine katılmadığım nokta Syndicate Türkçe yaması için uzun uğraşlar verildi. Özellikle ana senaryo testini geçtim özellikle DLC çevirileri kaç kez test ettiğimizi biz ben birde said hocam bilir :)

    Bunun haricinde Ubisoft 1 yıl seriyi gözden geçirme kararını yerinde vermiş gibi gözüküyor kime sorulsa originsi beğenmiş gibi duruyor. Sonuçta antik mısır olması insanları çekiyor. Asıl sorun bundan sonrası Ubisoft bu başarıyı, devam ettirebilmesi, Origins'den sonraki oyunda baştan savma yaparsalar ac serisi bitebilir, zaten Ubisoft Assassin's Creed'i Prince Of Persia'nın üzerine kurgulamıştı, ilerliyen yıllarda aynı şeyi yine yapabilir ubisoft.




  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.