Şimdi Ara

AC Odyssey Türkçe Yama Çalışması BETA (1.5.0 ve 1.0.6 uyumlu) [AnimusProjesi.com] (12. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
370
Cevap
26
Favori
94.324
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
49 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • umarım birisi bu oyunu da çeviriyordur ve paylaşır ne diyim
  • Bu oyunla ilgili yapılan çeviri günlük 3 ile 5 arası twit karakter sayısı kadar. Bir günde yapılan çeviri 5 twit, siz hesap edin ne zaman biter. Günde 5 twit çevirmek için gruba falan ihtiyaç yok, dünyanın en yoğun adamı bile tek başına zaten şu ilerlemeyi kaydederdi, neden bu kadar kağnı hızında ilerliyor bu çeviri anlamak güç. Ben tüm dlc'ler yayınlandıktan sonra oyuna başlayacağım, yamanın geleceği yok. İngilizcem gayet iyi olsa da Türkçe oynamak ayrı keyifli fakat bu çeviri 2020 den önce gelmez.
  • Çeviri yavaşladıysa DOLAR ile abone olsanıza mübarekler azıcık hızlansınlar çeviri ithal eden gardaşlarımız,sorgulayan kalmamış zaten her yer yol geçen hanı (bu dolarlı aboneliği savunan bile çıkar yemin ediyorum umarım kurlar uçunca da aynı fikirde kalırlar)
  • eskiden bu animus projesi ac oyunlarını anında yama çıkartmasıyla meşhur bir gruptu

    şimdi ise kağnı moduna girmişler maalesef.

    bağışçılara allah sabır versin dolar kuru da yüksek
  • Sizlere bir konu hakkında duyuru ve bilgilendirme yapma gereği duyduk. Assassin's Creed Odyssey yamasının OST çeviri aşaması tamamlanmak üzere İlerleme Yüzdesi %86 olmuş durumda. OST çevirileri zahmetli ve uğraş gerektiren çevirilerdir sürecin uzamasındaki büyük etken OST çevirileridir. Etkileşim çevirileri zor olduğu için ilk olarak etkileşimler seçildi. OST çevirileri tamamlandıktan sonra SUB çevirilerine başlanacak projeye dahil edilen yeni çevirmenlerin desteği ile yama çeviri aşaması çok daha hızlandı.

    Dün yayınlanan Metro Exodus yamasının çeviri süresi ile çevirisini yaptığımız Assassin's Creed Odyssey yamasının kıyaslandığını gördük. Böyle bir kıyaslama yapmak yanlıştır. Her yama bir birinden farklıdır ve her bir çeviri grubu kişi yada kişiler diğerlerinden farklı olarak çalışmaktadır. Bizler çıkardığımız yamaların çeviri süreçlerinde tekrar tekrar kontroller yaparak ilk çıkış yapacak ALFA SÜRÜM yamaların bile hatalarını minimuma indirerek sizlere hatasız yamalar sunmak oynanabilirliği mümkün kılmak için gayret göstermekteyiz. ALFA SÜRÜM dahi hatasız olması adına çevirilerdeki gösterdiğimiz bu hassasiyet çıkış süresini bir nebze olsa uzatmaktadır. Sizlere birçok hata barındıran yamalar çıkarmaktansa kaliteli fakat süresi uzun olmasına rağmen çevirisi tam yapılmış hatasız yamalar sunmak istiyoruz.

    Son olarak tarafımıza “ eleştiri adı altında “ yapılan birkaç yoruma ve iddaya değinmek istiyoruz. Çeviri süreçlerimizi bilerek uzun tuttuğumuzu ve aboneliklerden çok daha fazla haksız kazanç elde ettiğimizi ima eden bizleri karalamaya çalışan kişileri bu ithamlarda bulunmadan önce abonelik sistemimiz hakkında bilgi edinmeye çağırıyoruz. Alınan her abonelik ve abonelik seviyesi farklı avantajlar ve yamalar sunmaktadır. Abonelerimiz abonelik alırken hali hazırda bulunan yamalar ve çevirisi devam eden yamalar için abonelik almaktadırlar. Birkaç ay düzenli şekilde peş peşe aboneliğini devam ettiren bir abonemiz bu sürecin sonunda aboneliğini bitirse aktif aboneliği bulunduğu zamanda çeviri sürecine başlanmış bir yamayı alma hakları bulunmaktadır. Yama erişimi için abonelerimiz çeviri tamamlanana kadar aboneliklerini devam ettirmek zorunda değildir. Bu sebeple söylenen bu saçma ithamlar ve yorumlar yalnızca insanlara cephe aldırmak adına yapılmış ve söylenmiş karalamadan ibarettir.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AnimusProjesi -- 3 Haziran 2019; 23:45:26 >




  • Assassin's Creed Odyssey'in Beta Sürümü Yayınlandı! Herkese İyi Oyunlar!
  • mrb acaba bu oyunu torrent indirirsek yama çalışır mı acaba
  • Turbo0651 T kullanıcısına yanıt
    hayır çalışmaz. türkçe yama 1.0.5 sürümüne göre çıkartıldı. 1.0.5 sürümü henüz kırılmadığı için türkçe yamayı kullanabilmen için, orjinal oyuna sahip olman gerekiyor.
  • eyw anladım kardesim saol
  • hocam sadece orjinal alanlar alabiliyor yamayı ? düzeltmeyecek misiniz?
  • Oyun zaten çok güzel ama sizin yama ile ayrı bir güzel olmuş süpersiniz. Beta demişsiniz ama bu bildiğin olmuş bence 😊

    Elinize sağlık büyük emek vermişsiniz oynadıkça bir kez daha anlıyorum bunu. Sağ olun. 👍

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • korsana uyarlasanız da biz de alsak keşke
  • 1.0.6 sürümde ne zaman uyarlanır acaba belli mi
  • Uzun zamandır indirime de girmiyor oyun.
  • Aynen bende indirim kovalıyorum bulsam bir uygut fiyat yapıştıtıcam
  • ya oyun 300tl. korsana uyarlamazsanız nasıl yamanızı alıp kullanalım. kırılmış 1 yıllık oyuna 300tl mi verelim
  • arkadaşlar odyssey için indirim beklemeyin. steam yaz ayı için indirim yaptı zaten. ubisoft pek indirim yapan bir firma değil. 2015 yılı için çıkmış syndicate bile 200 tl. ac origins 300 tl düşünün :) ya orjinal alacaksınız ya da oynamayacaksınız. animus projesi bu hareketiyle korsana destek vermediğini belli etti. kendilerini tebrik ediyorum.
  • 1.0.6 sürümünde çalışır mı ? ona göre abone olacağım.
  • Beta olması, DLC'lerin henüz çevrilmemesi güzel haber. Oyunun tam sürümü 150 lira bandına inene kadar hala vaktimiz var
  • Sürekli indirime giriyor ama daha çok uplay üzerinden takipte kalın 154 tlye kapın

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.