Şimdi Ara

Absürt Hatalarda Bugün Monitör Sinyal Yok Uyku Moduna Giriyor.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
100
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Başlıktada belirttiğim gibi 2 ekran kullanmak için 2.el monitör aldım monitör normalde eski pclerde calısıyor ancak benim pcye takınca girişi vga tabiki herhangi bir tepki yok sırf bunun için gittim vgadan dvi dönüştürücüsü aldım yine tık yok ayak üstü bide 5 liralık şeye 15 lira verdik itelediler alternatif olmayınca.Şimdide son çare vgadan hdmi dönüştürücü almak oda 40 tl cekiyor aciliyeti olmasa netten sipariş edicem yarı fiyatına ama..Bu sorunun çözümünü bilen insan evladı var mı?



  • Muhtemelen ekran kartınız analog sinyal üretemeyen yeni nesil kartlardan biri. Bu durumda vga (15pin) kablo üzerinden görüntü alabilmenizin tek yolu aktif dönüştürücü kullanmak. Netten vga dvi ya da vga hdmi aktif dönüştürücü diye aratırsanız işinize yarar birşey bulabilirsiniz.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Master_Sergeant

    Muhtemelen ekran kartınız analog sinyal üretemeyen yeni nesil kartlardan biri. Bu durumda vga (15pin) kablo üzerinden görüntü alabilmenizin tek yolu aktif dönüştürücü kullanmak. Netten vga dvi ya da vga hdmi aktif dönüştürücü diye aratırsanız işinize yarar birşey bulabilirsiniz.
    Aslinda anakart tarafından goruntu alamiyorum ekran karti yerine taktigim zaman hdmi ile goruntu alabiliyorum ben simdi vga hdmi alsam acaba duzelir mi garanti? Sadece ekran karti yerinden goruntu verebiliyor teşekkürler bu arada



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EnergyHill -- 19 Ekim 2018; 4:45:33 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.