Şimdi Ara

ABS BEYNİ TAMİR HONDA FREN PEDALI İNİYOR 2022 HAKKINDA TÜM SORUNU İÇİN CEVAP BURADA 2022 (44. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
940
Cevap
53
Favori
475.638
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4243444546
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Hocam merhabalar kolay gelsin.

    2009 Audi A3 1.4tfsi sahibiyim. 1 hafta kadar once duz yolda giderken durup dururken brake fault arizasi geldi abs ve esp lambalariyla beraber. Hemen saga cektim, frenlerde sikinti yok gibiydi. Kontagi kapadim actim ariza gitti. Dikkatli bi sekilde eve dondum. Ertesi gun ise giderken yokus asagi bir yolda hafiften sert bir fren yapinca lastikler kilitlendi ve kaydi, abs devreye girmedi ve yine brake fault arizasi geldi. Yine kontak kapa ac ile gitti ariza. Birkac gun ariza gelmedi fakat bugun aklima geldi, sert bir fren denedim abs devreye gircekmi diye ve girmedi lastikler kaydi yine. Brake fault geldi tabiki ve kontak kapa ac duzeldi yine. Ay sonuna kadar servise goturme vaktim yok en azinda fikir almak istedim sorun nerden kaynaklaniyor olabilir. Hidrolik rezervuari dolu, balatalar iyi durumda, aklima gelenler bunlar oldu sadece.

    Yardimci olursaniz sevinirim.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi XR9 -- 29 Mayıs 2019; 14:44:15 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhaba Hakan Usta. 2007 model peugeot 206 1.4 aracimdaki abs lambasi devamlı yandığından muayeneden geçmedi. Abs beyni arızalı dediler. Cıkma parça buldum bir yerde. 750 tl dediler. Acaba bu beynin tamiri mümkün mü yoksa çıkma parça takılması mi daha sağlıklı. Aslinda muayene olmasa bu şekilde kullanmaya bir süre daha devam edecektim ama muayene sebebiyle bu arizayi gidermem gerekiyor.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ustam merhaba. Dogru yerde degilsem kusura bakmayin. 2 gun once tatil sirasinda seyir halindeyken aku isigi yandi ayni zamanda abs lambasi da yandi. Kisa bir sure gittikten sonra araba stop etti, direksiyon kilitlendi. Arabayi tekrar calistiramadim. Usta geldi takviye yaptik araba calisti ancak 20 sn sonra tekrar durdu. Usta yaninda aku getirmis degistirip sanayiye cektik. Sarj dinamosunda sorun var dedi ve soktu. Komurlerini falan degistirdi ancak aku yine sarj etmedi. Dinamonun icinde konjektor diye bi parca varmis onu degistirdi ve sorun cozuldu. Yaptigi olcumler falan hersey normaldi. İzmirden istanbula kadar da geldim. Klima actim gece yolculuk yaptigim icin farlar acikti sorun yasamadim. Ancak aku ikaz isigi hic sonmedi. Usta yan sanayi parca taktigi icin oyle oldugunu soyledi. Pratikte o kadar yolda da sorun cikmadi ama icim de rahat degil. Aku isiginin sonmeme nedeni yazilimsal bisey midir. Ne onerirsiniz boyle kullanmamda sakinca var mi. Ustune bir de 500 tl odedim. Araba fiesta 2011.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • thutmose T kullanıcısına yanıt
    Kimse iplemedi belki birine faydasi olur diye kendi ustamdan aldigim bilgiyi paylasmak istedim. Bu degisen konjuktor denen parcanin numarasi olurmus. Bu numara dikkate almadan degistirilirse arac parcayi kabul etmiyor. Aslinda yapmasi gerekeni yapip akuyu sarj ediyor ama aracin beyni bu parcayi tanimadigindan aku isigi sonmuyor.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Allah rızası için biri yardım etsin. 2006 model TATA İNDİGO aldım. AYDIN'DA oturuyorum. Sanayilerde tata bakan kimse yok. Aracımın el freni abs srs ışığı üçü devamlı yanıyor. El frenine bakan elektrikçi gerekli sıvılar tamam bunun beynine bakılması lazım bilgisayardan dediler. Aydında hiç bir ustada tata yazılımı yok. İlla izmire veya denizliye servise gitmem lazım. Yok mu bi yardım edecek biri

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • XR9 kullanıcısına yanıt
    Merhaba aracı önce bilgisayara bağlattırın verdiği arızayı resmini çekip atın yardımcı olurum

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • sontur S kullanıcısına yanıt
    Önce bilgisayara bağlattırın verdiği arızayı resmini çekip atın gereksiz yere para harcamayın

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • thutmose T kullanıcısına yanıt
    Orijinal parçayı takın düzelecektir gereksiz yere fazla para harcamayın

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • yusrakeles Y kullanıcısına yanıt
    Cepten aramıştınız dediğimi yapın boş yere para harcamayın derim.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ustam merhaba, Öncelikle yardımcı olmaya çalıştığınız için çok teşekkür ederim. Benimde 1- sorum olacak. Aracım 2010 model opel corsa 111 otomatik benzinli. Ağustos başı atiker grand taktırdım lpg için. Takıldığının ertesi günü araçta lpg de devir 2000 i geçince düşüp tekrar 2000 e çıkıyordu. Bu çok kısa sürüyor ilk etapta bana otomatik araç olduğu için vites atıyor gibi gelmişti ama taktırdığım yere götürünce baktı bir ayar yapayım dedi bilgisayara bağlayıp birşeyler yaptı ve normale döndü. Ertesi günü izmirden mersine memlekete gittim bayram için. O sıra 1000km bakımı yaptıracaksınız herhangi bir atiker bayisine yaptırabilirsiniz demişti izmirde ki. Memlekette götürdüm bilgisayara bağladılar ve obd yi aktif etmemiş dediler bakım yapan bayi ve obd yi aktif etti bu arada motor ikaz ışığı yanıyordu o söndü daha da yanmadı. Benim sormak istediğim, aracı ilk çalıştırdığımda biraz titriyor. Daha önce böyle bir şey olmamıştı. Saniyelik birşey ama gün içinde ondan sonra olmuyor. Diğer bir mevzuda bugün abs ışığı yandı ve sönmedi ilk çalıştırdığımda. Sonra kapatıp açınca ışık söndü ve gün içinde hiç yanmadı. Yoldayken sert fren felan yaptım ama kızaklama felanda yapmadı. Sizin dediğiniz gibi kontağı açıp beklediğimde de 5 saniye sonra sönüyor. Biraz uzun olduysa kusura bakmazsanız ve sorularıma cevap verirsen ustam çok sevinirim. İyi çalışmalar..

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • hakanusta kullanıcısına yanıt
    Hakan usta merhaba
    bende 2009 model fabia 2 aracım var
    abs ışığı sürekli yanıyor.
    sensörü değiştirdim yine fayda etmedi yine yanmakta.
    b.sayara bağlattım sol arka ara sıra yazıyor hata kodunda
    sensörü değiştirdikten sonra sürekli yanmaya başladı bir türlü gitmedi.
    yanlız şöyle birşey fark ettim.
    arabaya 5 kiş oturduğumuzda abs ışığı sönüyor aracın bunu sebebi nedir.

    arka koltuğu kaldırdım falan kablolara baktım kopuklukta yok neden yapar sizce
  • myigitoguz M kullanıcısına yanıt
    Abs lamba yandığında bilgisayara bağlattırın verdiği arızayı resmini çekip atın bana yardımcı olurum.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Renji Abarai kullanıcısına yanıt
    Merhaba mesajınızı yeni gördüm sol arka tesisatta basit bir kopukluk veya temas problemi var.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • selamlar 2003 accord sport almaya niyetlendim ancak abs si sökülmüş daha takmaya uğraşmadık falan dendi, bu şekilde de ben almak istemiyorum, niye abs bağlantıları sökülür, abs tamiri/değişimi ile bilgi alabilirmiyim ?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: hakanusta

    G
    Ü
    N
    C
    E
    L...
    Hakan usta selam

    Mitsubishi Lancer 2010 model aracımda ABS ışığı yandı bunun üzerine obd2 cihazına bağladım ve C2116 hata kodunu aldım ne yapmam gerekir ?

    internetten baktığımda abs pump motor supply low voltage böyle bir arıza çıkıyor.

    şimdiden teşekkürler iyi çalışmalar sizlere de.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: hakanusta

    Merhaba aracı önce bilgisayara bağlattırın verdiği arızayı resmini çekip atın yardımcı olurum
    Hocam 1130 abs kodu veriyor arac, beyin degismesi gerek dediler. Sizin yorumunuz nedir?

    Ariza en son gecen ay sadece 1 kere verdi bu arada duz yolda giderken, suan ariza yok. Hatta test surusu yaptik ustaylq abs’de calisiyor.

    Vibrasyondan supheleniyirum ben, aracta titreme coktu o sebep olabilirmi? Rot balans yaptirdim yeni bu yuzden.

    Edit: 2 gun once anadolu otobaninda 140km ile bir viraja girince tekrar bu arizayi aldim, 2 aydir hic gelmemisti. Esp ile alakalimi acaba?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi XR9 -- 20 Kasım 2019; 0:32:4 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhabalar. Vsalı fd6 civicin abs beynine tamir gerekiyormus. Frene bastigimda pedal asagi dusuyor ve frenler zayif tutuyor hatta tutmuyor gibi. Bunun tamiri ne kadar tutar. Tesekkürler.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 0538 Elektriksel ABS Beyin arızası verdi yapılır mı?
  • coskunsaglam C kullanıcısına yanıt
    Merhaba
    2006 , 2007 , 2008 , 2009 , 2010 , 2011 , 2012
    Fd6 Honda Civic fren pedalı düşme sorunları.
    Abs modülatörü hidrolik ünite arızalı valfler arızalı GÜNCEL FİYAT İÇİN ARAYABİLİRSİNİZ 05369491316 GARANTİLİ bir şekilde tamir ederiz.
    Abs ci hakan usta 05369491316



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hakanusta -- 12 Eylül 2022; 0:6:40 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • merhaba hakan usta. aracım mazda 3 2010 otomatik

    ilk önce abs ile ilgili olabilir mi bilmediğim bir konuyu belirteyim. benim tpms sensör sorunum var. tpms sensörlerinden araç şehir içindeyken veri alıyorum. basınç ve sıcaklığı görüyorum. ama uzun yola çıkınca 10-15dk sonra göstergede tpms uyarı ışığı yanım sönüyor, devamlı yanıyor, sönüyor, sonra yine yanıp sönüyor. geçen gün servise gittim, lastik sensörlerini yeniden kodlattım. şu an sadece uzun yolda birkaç kere yanıp sönüyor. hata koduna bakayım diyene kadar sönüyor.

    diğer konuma gelelim. dik rampaarda kalkış, hızlanmada göstergede abs ve kayma işareti yanıyor. ve yanık kalıyor. yaklaşık 1 saat araç kullanımı yaptıktan sonra önce kayma işareti sonra da abs işareti sönüyor. sorun ne olabilir? normal midir? hata kodları da c0020 abs pomp motor control ve u0415 invalid data received from abs system control modul A
  • 
Sayfa: önceki 4243444546
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.