Şimdi Ara

ABS BEYNİ TAMİR HONDA FREN PEDALI İNİYOR 2022 HAKKINDA TÜM SORUNU İÇİN CEVAP BURADA 2022 (37. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
940
Cevap
53
Favori
475.852
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3536373839
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • natulus N kullanıcısına yanıt
    Ben olmadan bu iş olmayacak illa ki yardımım gerekecek çünkü bazı püf noktalar var...
  • MERKUL41 M kullanıcısına yanıt
    Merhaba,

    İlk önce detaylı sensör değerleri osiloskop ta ölçmek gerekir.
    Sonra diğer detayları görmek gereki ki arıza kademeli olarak net ve detaylı olarak çözülsün.


    Hızlı ulaşım için: 0536 949 13 16

    Sorunlarınıza kolay, hızlı, zamanında ve yerinde kararlar için mutlaka beni arayın yanlış yerde yanlış işler yaptırmayın paranızın fazlası cebinizde kalsın.
  • JeeROI kullanıcısına yanıt
    Merhaba,

    En ucuz yolu tesisatı detaylı olarak ölçmek gerekir.Beyin arızalı olmayabilir.

    Kolay gelsin.

    Hızlı ulaşım için: 0536 949 13 16

    Sorunlarınıza kolay, hızlı, zamanında ve yerinde kararlar için mutlaka beni arayın yanlış yerde yanlış işler yaptırmayın paranızın fazlası cebinizde kalsın.
  • Merhabalar ustam kolay gelsin, benim aracım 94 honda accord 2.0 ex model. İlk zamanlar abs ışığı 140 km hızı geçince yanıyo stop edip çalıştırınca sönüyodu fakat artık sürekli yanmaya başladı, servisteki ustam bakım yaptırdığımda elektronik bir problem olmadığını abs tüpünde problem olduğunu söyledi içinde gaz varmış galiba. bunun tamiri münkünmüdür ne yapabilirim? İlginize teşekkürler...
  • Konuyu görünce tekrar yorum yapmak istedim.

    Abs lambam yanıyordu ve Hakan Usta' ya yaptırmıştım. Yaklaşık 1 sene oldu ve abs lamba sorunum bir daha tekrarlamadı. Ağustos ayında da Hakan Usta' yı göstergelerdeki sıkıntı için aramıştım. Bana yol gösterdi ve lehimleri tazeleyerek sorunu çözdüm.

    Sizin gibi ustalar başımızın tacıdır Hakan Reiz
  • quote:

    Orijinalden alıntı: hakanusta

    Ben olmadan bu iş olmayacak illa ki yardımım gerekecek çünkü bazı püf noktalar var...

    Hocam ben konyadayım eğer yolu varsa söyleyiniz yoksa kendim bir şey yapmaya çalışacağım şırıngayla benzin dökecem içine başka aklıma da bir şey gelmiyor..
  • natulus N kullanıcısına yanıt
    Motor beyni esp sistemine uygun olması gerekir.

    Cepten ararsanız daha detaylı görüşebiliriz.

    hakan usta:05369491316
  • kendisi ile alakalı olmayan bir konuda bile çok ilgili alakalı şekilde yardımcı oldu...

    kendi alanıyla ilgili işi düşen olursa tavsiye ederim ustamızı
  • Merhaba Hakan ustam clio 2oo1 1.4 16V otomatik aracımi ilk calustirdigim da 10 metre sonra abs kendisi devreye giriyor araç kendini frenliyor bu aracı her calustirdigimda oluyor ayrıca aracında bu olayla birlikte frene uzun süreli basılarak pedal boşalıyor ama çekip tekrar bastığımda fren doluyor iki defa fren merkezini degistirriler bana ama fren pedalı yine boşaltmaya devam ediyor tabi abs olayıda aynen arıza teşhis cihazına bagladilar arıza vermiyor artık usandım ustam bana bir yardımcı olursanız sevinirim acaba neden yapabilir

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • tall81 T kullanıcısına yanıt
    Merhaba,

    Söylediniz parça abs sisteminin yüksek basınç sistemini üreten parçadır.Söktürüp getirseniz ücretsiz kontrolünü yapabiliriz.
  • Zekikose Z kullanıcısına yanıt
    Merhaba,

    Aracınızın abs hidrolik aksamının valf sistemini kontrol etmek gerekir.Söktürüp getirseniz ücretsiz kontrolünü yapabiliriz.
  • Ustam merhaba ,
    2008 model Fiat marka aracim var.
    Havalarin soğuması üzerine (tesadüf yada rastlati) .
    İlk marşı basmadan önce abs ikaz lambası yaniyor , marşı basınca 3-4 saniye sonra sonuyor. 2 ayda 3-4 kez oldu. Yolda giderken vs hic yakmadi uyarıyı.
    On frenlerin balatalarin ömrü ℅60 tamam landi gibi , herşeyi yazimde bilginiz olsun diye yazdim.
    Neden bu sorunu oldu acaba.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hakan ustam nıssan prımera 1998 model aracım var abs lambası sürekli olarak yanıyor ve arıza tesbıt cihazıyla baglantı kurulamıyor ne yapmam gerekiyor

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhaba
    2008 model doblo var
    Arac ilk calistigi zaman abs arizasi hatasi vermektedir 5 sn sonra duzeliyor

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sa ustam

    Bende 2004 model bmw 316i var.araç hareket halindeyken ilk olarak gaz yemiyor sonra abs dsc ve el freni sarı yanıyor. Hız gostergesi devir göstergesi takili kalıyor Teyp kapanıyor ve farlar sönüyor araç stop ediyor ve takviye yada vurdurmarsan calismiyor Mars en ufak tepki vermiyor.takviye yada vurdurduktan sonra düzeliyor. sıkıntı hareket halindeyken oluyor ilk calistirmada birsey yok.Araç ı cihaza bagladigimiz da abs ve dsc karşısında düşük gerilim arızası yazıyor. Akü yü değiştim şarj dinamosunu kontrol ettirdim defalarca yeteri gucu üretiyor, şarj dinamosu kömürü değişti kutup başlıkları kontrol edildi sase ye sigorta kutusuna bakıldı ama birsey bulunamadı.Bu arızayi ara sıra yapıyor genellikle farlar açıkken.gündüzleri de sürekli lpg ötüp duruyor yani anlık benzine geçiyor sonra tekrar lpg ye ona da elektrik kesintisinden dolayi dediler. Şimdiden Teşekkürler



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ahmetdemirdagli -- 1 Ocak 2017; 2:21:35 >




  • slmlar herkese kolay gelsin

    ustam benim BMW 520ia 2001 m54 model bi aracım var asc ve abs ışıkları yanıyor önce açılıştaki inspection işlemi tamamlanmıyor devir hariç tüm göstergeler çalışmıyordu sonra adanada müdahale edildi ibreler oldu inspection tamamlanıyor ama ışıklar hala yanıyor abs beyni tamiri yada değişim gerekiyor muş birkaç tane denendi (çıkma) bi süre çalışıyor tekrardan ışıklar yanıyor tesisat kontrol edildi değiştirilen kablolar oldu sensorler dahil hala sorunum devam ediyor. iskenderundan yazıyorum keşke oraya gelebilsem nasıl bir yol izlemem gerekiyor çıkma mı alsak sıfır mı alsak nerden bulacaz sorun devam eder mi konu ile ilgili fikirlerinizi ve yardımlarınızı rica ederim.

    parça kodu

    0 265 900 001 870285 20299

    Halit VURAL
  • hakanusta hayırlı işler. aradım ama açmadınız. bende 2004 lada vega 1.5 16 valf araç var. benim sorunum ışıklar yada sete yaklaştığında boşa almak için debriyaja bastığında rölanti 300, 400 lere düşüp ardından 1200, 1300 lere çıkıp tekrar kendi normal seviyesi olan 800 e sabitleniyor. bunların hepsini saniyeler içinde anlık olarak yapıyor, lpg yada benzinde kullanım farketmiyor. bunlarla ilgili olarak ateşleme sistemi komple, gaz kelebek gövdesi komple sensörleriyle beraber, arıza lambası yakan bozuk yol sensörü ve oksijen sensörü de değişti. aldığımda da lpg vardı ama bu sorun yoktu, sonradan bende oldu. servisteki ustamız çok güvenirim kendisine, beyinden de olabileceğini söyledi. beyni ben bi ara kendim söktüm baktım herhangi bi kopuk bacak vs. bişeye rastlamadım. acaba bu sorun gerçekten beyinden midir? sizin bu konudaki düşünceniz nedir?
  • ustam arıza tespit cihazıyla söner mi arıza lambaları sen öyle mi yapıyorsun
  • Hakan Usta merhaba opel vectra 2.2 benzin lpg 2003 c kasa otomatik bi aracim var iki gün önce abs ve kaygan araba işareti çıktı fakat kardan dolayı arabayı kaydirdim ondan sonra bu ışıklar yanmaya başladı.. asıl sorun bugün aracimin frenine dokununca sağ ön teker kitliyor ve öyle kalıyor anaraya ya takınca düzeliyor ama frene tekrar basınca yine sağ ön teker kitleniyor .. bilgisayardan baktırdım sol ön teker devir sensörü düşük voltaj diyor başkada arıza vermiyor lütfen yardımcı olun bana
  • Ustam kolay gelsin aracım ford fiesta 2011 dizel aracım abs lambası yakıyor ve direksiyon sertleşiyor ardından araçta teklemeler başlıyor bazende gazı kesiyor çok kötü durumdayım bana şarj dinamosu bazen çalışıyor bazen çalışmıyor dediler sökülüp bakılması gerek dediler ama pek mantıklı gelmedi bana yardımcı olabilirmisiniz ustam

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 3536373839
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.