Şimdi Ara

Abramovic, Karşıyaka'ya Talip Oldu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
461
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • İngiliz ekibi Chelsea'nin Rus sahibi Abramovic, borçlarını ödeyemediği için batma noktasına gelen İzmir ekibi Karşıyaka'ya talip oldu.Geçtiğimiz haftalarda borçları nedeniyle puan silinme hatta küme düşme tehlikesi ile yüz yüze gelip, büyük taraftarının sayesinde bu durumdan kurtulan Karşıyaka'ya dünyanın sayılı zenginlerinden Roman Abramoviçtalip oldu!Son yıllarda Türkiye'ye yatırım yapma isteği en yüksek seviyede olan Rus dolar milyarderi Roman Abramoviçyakın zamanda Muğla'nın Karaca mahallesine 500 metre yakınındaki Karaca Adasına da talip olmuş , adanın sit alanından çıkması için 35 milyon dolardan fazla teklif etmişti.REDDEDİLMESİ ZOR TEKLİF YAPTIİngiltere Premier Ligi takımlarından Chelsea'nin de sahibi olan Roman Abramoviç, Türkiye'nin en iyi taraftar gruplarından birine sahip İzmir temsilcisi Karşıyaka'ya talip oldu!Taraftarın borçları ödemesi ve takımı sahiplenmesine rağmen maddi sıkıntılardan bir türlü kurtulamayan Karşıyaka kulübüne Rus dolar milyarderi Roman Abramoviç'in geri çevrilmesi zor bir teklif yaptığı iddia edilip, bu konuda ısrarcı olduğu söylenmekte.

    http://www.yenicaggazetesi.com.tr/abramovic-karsiyakaya-talip-oldu-176945h.htm







  • Umarım bu satın alma mevzusu süperlige sıçramaz Fransa ligi gibi oluruz, Psg ve diğerleri durumu yaşanır :)
  • Yalan haber.
  • abramovicin ksk diye bi kulubun adini bile duydugundan supheliyim.
  • Onu bunu bilmem ama Katarlilarin Basakşehire talip olacaklari kesin gibi.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • GAzetelerde çıktı ama bariz yalan haber.

    İlk olarak KSK klübü dernek çatısı altından çıkmıyor. sadece futbol şubesini şirketleştiriyor. bunu da %49 hisse ile yapıyorlar. basketbol şubesi ise gene dernek çatası altında kalacak.

    Zaten böyle saçma bir şirketleşme ile gidipte hiç bir firma yada şahıs futbol şubesine para yatırmaz. %49 hisse yi şirketleştirmek saçma en az %51 şirketleştirme gerekirki birileri çıkıp talip olsun.

    Hagi ve popescu oalyını da açıkladılar. adamlar bariz kendi işleri için gelmişler. daha doğrusu İzmirdeki gökdelen furyasından faydalanmak ,yatırım amaçlı gelmişler .bunu da açıkladılar.
  • Karşıyaka'yı değil Abramovic, Jim Yong Kim bile kurtaramaz.
  • gelıp alsınlar 3 büyükler akıllanır o zaman yıllardır aynı tas aynı hamam

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.