Şimdi Ara

Abra A7 V6.1.1 Değerlendirme ve Servis

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
795
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba arkadaşlar laptop delime dün ulaştı gerekli kurulumlarını yapıp başladım oyunları ve programları yüklemeye tabi elime gündüz vakti ulaştığı için ekranını inceleyemedim . Akşama doğru bir yandan ışık sızması var mı yok mu diye kontrol edeyim bir yandan da ölü piksel kontrol edeyim dedim . Ölü pixel sorunu yoktu ancak ekranın sol üst köşesinde ve sol yanında rahatsız ediici bir ışık sızması vardı . Bu konu için ertesi gün yani bugün servis ile iletişime geçtim ve bana belli ışık sızmalarının normal olduğunu ve lcd panelden kaynaklandığını söylediler .
    Bende tamam fakat ışık süzmeleri belli bölgede var sadece sol yanda var dedim ve ürünü incelemeleri ve birebir değişim yapmaları için bugün teknik servise gönderdim .

    Laptobun performansı gayet güzel ve Gta 5 Grid 2 gibi yüksek performanslı oyunları ve benim kullandığım çizim programlarını gayet hızlı ve stabil bir şekilde çalıştırıyor .Fan sesi ısıyı atmak için oyunlarda yükselebiliyor ve WASD tuşlarının olduğu bölge soğuk duruyor oyunlarda . Fakat yön tuşlarının olduğu yer ve Enter tuşunun olduğu yer oyunlar esnasında baya bir sıcak oluyor bunun normal olduğunu düşünüyorum .

    Laptobum tekrar elime ulaştığında şayet ki sorunsuz ürün teslim edilirse elime ,Kutu açılış , dvd hub ile hard disk ekleme gibi inceleme videoları ve oyun testleri paylaşmayı düşünüyorum . Mühendislik okuduğum için ve çizim ve ardından montaj işlemleri uyguladığım için tam bana göre bir laptop olduğunu düşünüyorum .

    İnşallah ekrandaki ışık süzmesi olmayan ve tüm donanımıyla sorunsuz bir laptop gönderilir .Sizleri gidişat hakkında buradan bilgilendireceğim.

    Monster yetkililerinin ilgisine teşekkür ederim .
     Abra A7 V6.1.1 Değerlendirme ve Servis







  • Arkadaşlar laptobunda bu şekilde ışık sızması olan var mı ?
  • Bu durum gayet normal.
    Merak etme panelde herhangi bir arıza yok.
    Konuyla ilgili monster'ın youtube kanalında aydınlatıcı bir video var.
  • Bende bu dizüstü bilgisayarı almayı düşünüyorum.. ayrıntılı bir inceleme yapıp bizimle paylaşırsanız çok sevinirim.

    birde bu bilgisayarda ssd yi daha sonra taktırmayı düşünüyorum..şu linkteti ssd monsterin sattığı ssd ile aynımı yoksa farklımı ? uyum sıkıntısı yaşarmıyım..yardımcı olursanız sevinirim..

    http://www.ebay.de/itm/SSD-Samsung-850-EVO-2-5-Zoll-Intern-250-GB-SATA-III-600-MZ-75E250B-EU-/141686517618?pt=LH_DefaultDomain_77&hash=item20fd2caf72




  • Durum gayet normal değil bence arkadaşım , Eğer ekranın her köşesi aynı sızıntıya sahip olsaydı sorun etmezdim .Fakat belli bölge sızıntıya yol açınca insanın gözü oraya takılıp kalıyor . Bu nedenle servise gönderip değişimini talep ettim .O videoda anlatılan ışık sızması yanlardan bakınca görülen ışık sızmasıdır . Benim ekranda düz bakarken bile ışık sızdığı görülebiliyordu . ( ApoCaLYpSe_35 )


    Ayrıntılı inceleme videosunu bilgisayarım servisten geldikten sonra nasipse yapacağım ve negatif ve pozitif yanlarını paylaşacağım büyük ihtimal elime salı günü ulaşır . Ayrıca o ssd yi bilgisayar takabilirsin onun hakkında da bir montaj videosu çekip yayınlayacağım . Harici ssd yi bilgisayara takmak için bir dönüştürücü gerekiyor bu dönüştürücü ile dvd rw sökülüp onun yerine ssd takılıyor . (c_none84)
  • Kullanıcıya dönük ekran kapağı sert plastikten olduğu için ve o bölgeyi iyi kapatamadığından dolayı ışık süzmesi oluyor.
    O bölgedeki kapağı hafifçe elinle itebilirsen eğer sızmanın azaldığını ya da gittiğini görebilirdin.
    Normal dememdeki sebep bundan dolayı.

    Yoksa tabiki de ışık sızması olmamasını isterdim.
  • İnan ki denedim kapağı biraz kapatmayı ama kapanınca dahada fazlalaşıyordu o yüzden hiç ellemedim . ışık sızmasının ekranın bir problemi olduğunu varsayarak servise yolladım . Ayrıca elime ulaştığı günün akşamında farkedip ertesi gün kargoladım . İnşallah güzel sonuçla karşılaşırım da herkese tavsiye ederim .
  • Bende bu modelden siparşl verdim inş kronik sorun değildir uğraşmayız .
  • Ben inceledim benim ekranı hiç bir sorun yok gayet güzel .
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.