Şimdi Ara

ABLAM YARIN EVLENİYOR,AMA DÜĞÜNE KİMSE GİTMİCEK (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
208
Cevap
0
Favori
8.649
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ya harbiden mantıksız konuşuyosunuz. Kız 37 yaşında. Bu yaştan sonra seçim yapma şansı yok. Ya evlenecek bütün dezavantajlara rağmen ya da kız kurusu olarak ölecek. Seçimini yapmış, evde kalmaktansa, çocuklu biriyle evlenmeye razı olmuş. Gençsiniz ve erkeksiniz, o yaştaki bir kadının psikolojisini anlayamazsınız. Evde akşama kadar oturmak birşey yapmadan, toplumdan dışlanmak, hiçbir sosyal hayatının olmayışı.
  • F
  • quote:

Orjinalden alıntı: niko_jr

ya harbiden mantıksız konuşuyosunuz. Kız 37 yaşında. Bu yaştan sonra seçim yapma şansı yok. Ya evlenecek bütün dezavantajlara rağmen ya da kız kurusu olarak ölecek. Seçimini yapmış, evde kalmaktansa, çocuklu biriyle evlenmeye razı olmuş. Gençsiniz ve erkeksiniz, o yaştaki bir kadının psikolojisini anlayamazsınız. Evde akşama kadar oturmak birşey yapmadan, toplumdan dışlanmak, hiçbir sosyal hayatının olmayışı.

Evet bu yönden de bakmak gerek... yaş 37 olmuş ablamızın... ki bayanlar 30 dan sonra KIRMIZI ALARM verirler...

*NİKO_JR abinin düzeltmesi üzerine UYARI ALARMI ,KIRMIZI ALARM olarak değiştirildi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Darkchild -- 8 Ağustos 2008; 3:59:30 >

• quote:

Orjinalden alıntı: Darkchild

Evet bu yönden de bakmak gerek... yaş 37 olmuş ablamızın... ki bayanlar 30 dan sonra UYARI ALARMI verirler...

aslında 25'ten sonra uyarı alarmı, 30'dan sonra kırmızı alarm verirler.

Erkekler ise 30'dan sonra uyarı, 35'ten sonra kırmızı alarm verirler

Ya harbiden bu forumdaki abazan erkekleri görüyorum. Hiç üzülmeyin okulunuzu bitirin. 25'ten sonra erkek kıymetlenir, kızlar değer kaybeder. İşler tersine dönecek, iyi bir işiniz varsa hele. İlahi adalet bir nevi Kızlar size asılacak şaşıracaksınız belki (abazan lafı sana değil Darkchild )

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nicotinell -- 8 Ağustos 2008; 3:55:02 >

• Ahaha yok üstüme alınmadım da... UYARI ALARMI yanlış oldu düşündüm zaten ama aklıma gelmedi sen yazmışsın ,hemen KIRMIZI ALARM olarak değiştiriyorum abi..

*bu arada erkeğin iyi bi işi (daha doğrusu maaşı) varsa.. orta zeka ve asgari düzeyde bi insansa evlenicek kız bulamaması için ölmüş olması lazım
  • Peki eğer şu anki damat senin baban olsaydı ? Yani sen onun 17 yaşındaki çocuklarndan biri olsaydın ne tepkiyi verirdin ?
  • Darkchild@ Onun doğru olduğuna inansam zaten tüm fikrim değişir..Eğer 37 yaşındaki bir kadın bu adamla evlenmeyi ailesine karşı koyarak göze alıyorsa..Bence kız ve oğlan tarafı daha haklı..Ama sonuna da ekledim kimin ne yaşadığını bilemeyiz...Belki aile haklı belki de adam ve kız...
  • quote:

Orjinalden alıntı: *MelaNKoliK*

Darkchild@ Onun doğru olduğuna inansam zaten tüm fikrim değişir..Eğer 37 yaşındaki bir kadın bu adamla evlenmeyi ailesine karşı koyarak göze alıyorsa..Bence kız ve oğlan tarafı daha haklı..Ama sonuna da ekledim kimin ne yaşadığını bilemeyiz...Belki aile haklı belki de adam ve kız...

Gitarist atıyo değil ya.. doğrudur... adam öyle biridir yani böyle adam tonla
  • Ablan görmüş beyenmiş ve anlaşmışlar. Ne sana ne ailene nede onun ailesine laf söylemek düşmez. Ha unuttum, siz yobaz insan topluluğudunuz. Daha önceki konularından hatırlıyorum.
  • quote:

Orjinalden alıntı: gitarist55

ABLAM YARIN EVLENİYOR,AMA DÜĞÜNE KİMSE GİTMİCEK
    DAMAT ADAYINI BEĞENMEDİĞİMİZ İÇİN,DÜĞÜNE GİTMİCEZ,NE DAVETİYE,NE KOMŞU NE AKRABA HİÇ KİMSE GİTMİCEK..
    DAMAT ADAYI KİŞİ İSE KENDİ TARAFINI TOPLAYIP DÜĞÜN YAPCAK..
    insanın başına neler geliyor ya

bence bir yolunu bulup ablanın yanında olmalısın kardeş herşeyden önce gelir 30 yıl sonra etrafına baktığın zaman geçmişini paylaşıp omzuna başını dayadığın tek insan olacak
  • HELAL OLSUN DAMADA DİYENLER İÇİN..
    UMARIM İLERDE DE SİZİN EV İÇİNDE AYNI ŞEYLER OLUR..OLMASSADA İLERDE ÇOCUĞUNUZUN BAŞINA GELMESİNİ İSTERİM..
    BU İSTEK GAYET DOĞAL KİMSE YADIRGAMASIN,NASIL OLSA O KİŞİLERE GÖRE BU NORMAL DURUMDUR.

BİRİNE BULAŞAN İNSAN HERŞEYİ GÖZE ALAN İNSANDIR.
  • Saçmalama Konusunda Limiti Aşmış Adam ya
  • quote:

Orjinalden alıntı: Darkchild

quote:

Darkchild@ Onun doğru olduğuna inansam zaten tüm fikrim değişir..Eğer 37 yaşındaki bir kadın bu adamla evlenmeyi ailesine karşı koyarak göze alıyorsa..Bence kız ve oğlan tarafı daha haklı..Ama sonuna da ekledim kimin ne yaşadığını bilemeyiz...Belki aile haklı belki de adam ve kız...

Gitarist atıyo değil ya.. doğrudur... adam öyle biridir yani böyle adam tonla

darkchild EPEYDİR YAZDIKLARINA DİKKAT EDİYORUM,Bİ SEN HER ZAMAN YAZDIKLARIMA OLUMLU OLARAK SÜREKLİ YANIT VERDİN..
    DİĞERLERİDE İYİ YANIT VERİYOR AMA SEN SÜREKLİ TARAFTARSIN

KİMSE BAŞINI SONUNU BİLMEDEN,OLAYI TEK TARAFLI DİNLEYİP ATIP TUTUP YAZIP GİDİYOR..SONRA ÜSTÜME SUÇ KALIYOR..
    HERKESİN HER DENDİĞİNE İNANILMAZ..
    DAHA ÖNCE TARTIŞMALI KONULARDA BANA KARŞI DURANLAR ŞİMDİ BURDA LAF DİYEBİLİYOR..

• Ablan hiç evlenmemiş ama adam çoluk çocuğa karışmış. Bence de gitmemekle iyi ediyorsunuz. Ben de olsam gitmezdim.
  • quote:

Orjinalden alıntı: gkhnzn

quote:

quote:

Orjinalden alıntı: gkhnzn

Başına gelmeyenler sevenleri ayırmayın falan demesin

Bu sıradan bir olay değil ablası 37 yaşında...Bu onun için mutlu olma şansı...Bu şansın sonucunda yanlış karar verdiğini de anlayabilir tam tersini de ama 37 yaşındaki biri için bu riske girmeye değer..Bunun aileyi satmak gibi bir durumu yok..Ailenin anlayışsızlığı...ha kız küçük olur dersin ki kandırdılar ya da sevdiğini sanıyor filan ama bu durumda kesinlikle ablası haklı...

37 yaşındaysa biraz da hak vermek lazım o zaman

en mantıklı cevap

• Allah mutluluk versin diyelim baya bi zor durum ... başından her şey belli olur sonu hayırlı olması temennisiyle
  • konuyu acan arkaas

anana babana sır bakim o cocukla onlar mı evlenecek onlara ne kız beğenmiş gerisine laf düşmez
  • SAMSUNLUMUSUN SEN
  • quote:

Orjinalden alıntı: gitarist55

yaşım 21 ama yazdıklarım gayet normal
    daha çocuksu yazanlara söyleyebilirsin.

yukarıda 23-26 arası yazmışsın. kendi yaşını bilmiyon heralde
  • quote:

ayrıca yasım kucuk değil..sadece haksızlıga gelemem dıye yaptım..
    23-26 yaş arası diyelim..

quote:

yaşım 21 ama yazdıklarım gayet normal
    daha çocuksu yazanlara söyleyebilirsin.

Ben yanlış anladım sanırım?
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.