Şimdi Ara

Abit IP35-E & E2160

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
8
Cevap
0
Favori
711
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar aşağıda aldığm hatayı alıyorum ve 201 fsb bile yapamıyorum.Bıos update olarak güncel biosuda kurdum ama düzelmedi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rock-ı BaLık -- 6 Ekim 2008; 12:20:44 >

• pcı hızını 100 e sabitle biraz voltaj arttırarak sorunu bulmaya calıs derım ama 1 mhz bile gidememen ilginç
  • quote:

Orjinalden alıntı: hakanlevent

pcı hızını 100 e sabitle biraz voltaj arttırarak sorunu bulmaya calıs derım ama 1 mhz bile gidememen ilginç

anakart default iken bile o hatayı veriyor.bu sorunu çözsem zaten overclock yapıcam sanırım ama bulamadım bir türlü
  • biosunu güncellemeni öneririm. bu kartın üzerinde gelen biosu çok sıkıntılı.kafasına göre boot u kapatıyo 2. kez başlıyo vs. kart fiyatına göre bence en iisi.420 fsb yaptım en son q6600 ile. gayet başarılı
  • 2 tane bios denedik bu karta yine de yok olmuyo. Bi kere işlemci hatası veriyo en başında kaldı ki overclock yapalım
  • Dostum anakartı sıfır mı aldın yoksa 2. el mi. Yani sorunlu bi board mı diye soruyorum.
  • arkadaşlar bendede aynı hata var abit ıp35 anakart neden yapıyor kafayı yiyecem bios updatede yaptım arkadaş gibi ama sorunu çözemedim.dostum sorunu çözdünmü çözdüysen bizede anlat bizde öğrenelim.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.