Şimdi Ara

ABIT A8V 0.09 olan 3000+ 939 Socket çalıştırmıyormuş

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
181
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Dinçer arkadaşımızın dediğine göre 3000+ 939socket 0.09 olduğundan çalıştırmıyormuş. bios update olması gerekiyormuş. benim işlemciyi çalıştırmicağına göre, başka işlemci bulup takmam gerekiyor sanırım bios update yapmak için. 0.13 çalıştırıyormuş. bilgisi olan varmı ?

Abit A8V Guru + 3000+ 939socket kullanan varmı ?

• 3000+ 939 socket aldınız farzedelim. sonrada 939 socket deskteleyen anakartlardan ABIT'i seçtiğinizde kullanamıyorsunuz demek. son anda döndüm. allahtan uyardı Dinçer.
  • eğer doğruysa çok saçma bir durum , ben olsam gider iade ederim aynen
  • anakart'ı almadım daha.
    işlemci var.

olay şu.

ABIT'in bu sürümü 0.09 çalıştırmıyor. 0.13 mikron çalıştırıyormuş. bios update gerekli. ben nerden 0.13 mikronlu 64 bit işlemci bulup bilgisayarı açıp bios update yapıcamki ?

neo2 mi alsam napsam.
  • benden sana tavsiye cuma yada en geç cumartesi gigateke neo2 girecek , 100 adet civarı olduğunu öğrendim tercihin o yönde olsun.
  • öyle yapıcam sanırım. son konuşmamızda 4 Şubat'ta elimizde olur dedi. Cumartesi tamamen alınabilir durumda olur inşallah. işlemciyide ayırttım açıkçası tamamen satın almadım. daha iyi kodlu bulabilirsem Gigatek manavında alıcam mutlaka.
  • abit anakartı almadıysan boşuna paranı ona verme

cumartesi msı k8n neo2 geliyor onu alırsın ayrıca niye update olayıyla uğraşasın ki hem nereden bulacaksın 0.013 mikron işlemciyi
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • ben aldım abit av8 çalıştırmadı. bios update yaptırdık bilgisayarcıda şimdi herşey tamam. 20 milyon masrafı var . 0.13 işlemci olması şart degil cpu olmadan da yapıyo adamlar.
  • Bios çıkarılarak başka bir bilgisayara takılmak sureti ile yapılabilir.... Ama boşuboşuna niye 20 milyon veresin....
  • quote:

Orjinalden alıntı: ozgboy

Bios çıkarılarak başka bir bilgisayara takılmak sureti ile yapılabilir.... Ama boşuboşuna niye 20 milyon veresin....

+1

ayrıca sıfır anakarta neden bios yükleteyim durduk yere, yarın garanti bozuldu diye ağlarlar. yeni 939 soket anakart alacaklara duyrulur.
  • ben işlemciden önce aldığım için haberim yoktu. gigatek e filan göndermek uzun sürer diye kendim hallettim
  • EVET ARKADAŞLAR ONLAR 0,13 MİKRONA GÖRE YAPILMIOŞ ESKİ ANAKARTLAR BENCE ALMAYIN BOŞUNA
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.