Dinçer arkadaşımızın dediğine göre 3000+ 939socket 0.09 olduğundan çalıştırmıyormuş. bios update olması gerekiyormuş. benim işlemciyi çalıştırmicağına göre, başka işlemci bulup takmam gerekiyor sanırım bios update yapmak için. 0.13 çalıştırıyormuş. bilgisi olan varmı ?
Abit A8V Guru + 3000+ 939socket kullanan varmı ?
3000+ 939 socket aldınız farzedelim. sonrada 939 socket deskteleyen anakartlardan ABIT'i seçtiğinizde kullanamıyorsunuz demek. son anda döndüm. allahtan uyardı Dinçer.
eğer doğruysa çok saçma bir durum , ben olsam gider iade ederim aynen
anakart'ı almadım daha. işlemci var.
olay şu.
ABIT'in bu sürümü 0.09 çalıştırmıyor. 0.13 mikron çalıştırıyormuş. bios update gerekli. ben nerden 0.13 mikronlu 64 bit işlemci bulup bilgisayarı açıp bios update yapıcamki ?
neo2 mi alsam napsam.
benden sana tavsiye cuma yada en geç cumartesi gigateke neo2 girecek , 100 adet civarı olduğunu öğrendim tercihin o yönde olsun.
öyle yapıcam sanırım. son konuşmamızda 4 Şubat'ta elimizde olur dedi. Cumartesi tamamen alınabilir durumda olur inşallah. işlemciyide ayırttım açıkçası tamamen satın almadım. daha iyi kodlu bulabilirsem Gigatek manavında alıcam mutlaka.
abit anakartı almadıysan boşuna paranı ona verme
cumartesi msı k8n neo2 geliyor onu alırsın ayrıca niye update olayıyla uğraşasın ki hem nereden bulacaksın 0.013 mikron işlemciyi
ben aldım abit av8 çalıştırmadı. bios update yaptırdık bilgisayarcıda şimdi herşey tamam. 20 milyon masrafı var . 0.13 işlemci olması şart degil cpu olmadan da yapıyo adamlar.
Bios çıkarılarak başka bir bilgisayara takılmak sureti ile yapılabilir.... Ama boşuboşuna niye 20 milyon veresin....
quote:
Orjinalden alıntı: ozgboy
Bios çıkarılarak başka bir bilgisayara takılmak sureti ile yapılabilir.... Ama boşuboşuna niye 20 milyon veresin....
+1
ayrıca sıfır anakarta neden bios yükleteyim durduk yere, yarın garanti bozuldu diye ağlarlar. yeni 939 soket anakart alacaklara duyrulur.
ben işlemciden önce aldığım için haberim yoktu. gigatek e filan göndermek uzun sürer diye kendim hallettim
EVET ARKADAŞLAR ONLAR 0,13 MİKRONA GÖRE YAPILMIOŞ ESKİ ANAKARTLAR BENCE ALMAYIN BOŞUNA
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme