Beyler 2 gundur ishalim.Benimde bugun osurasim geldi abimede oyle sakasina söyledim güldü falan sonra bizim odaya gidip balonu alip ignede almis geldi yanimda patlatti tabi ben bu ara tv izliyorum dalmışım tabi patlatinca ishal ishal osurdum ve abimin yüzünden altima mictim tabi kufur etmeler falan abim gülmekten yerlere atti zaten bende hemen yikanmaya gidicektim o anda annemle babam geldi tabi abim balonu patlatinca bütun moklar paçadan suzuldu hali falan mok icinde kaldi annem de bu yasa geldin hala altina mi miciyon allah belani vermeye altini mi bezleyelim bu yastan sonra falan dedi tabi abim arkada gulmekten gözünden yaş geldi annemi durumu anlatiyorum inkar ediyo tabi cakal tabi bende inandiramadim altima mictigimla kaldim yani beyler çok kötüyüm yarin da haliyi yikicam moklu moklu
balon patlatma-mıçmak
bunu alın burdan
Olaya bak
quote:
Orijinalden alıntı: Guest-569B644A4
Olaya bak
Haykırdım.
quote:
Orijinalden alıntı: Ewig
Haykırdım.
Alıntıları Göster
quote:
Orijinalden alıntı: isayankar
balon patlatma-mıçmak
Balonu patlatinca o anlik irkilmeyle her şey pacadan akti
quote:
Orijinalden alıntı: Teletapnes
quote:
Orijinalden alıntı: RadTek1710
quote:
Orijinalden alıntı: isayankar
balon patlatma-mıçmak
Balonu patlatinca o anlik irkilmeyle her şey pacadan akti
Alıntıları Göster
abini yan yatır
RadTek1710R
kullanıcısına yanıt
Bir daha ishal olursan paçalara lastik geçir ben öyle yapıyorum tavsiye ederim kışın sıcak sıcak oluyor hem bacaklar da üşümüyor
Kardeş kusura bakma ama öldüm gülmekten
quote:
Orijinalden alıntı: intenseLight
Kardeş kusura bakma ama öldüm gülmekten
quote:
Orijinalden alıntı: Ewig
Haykırdım.
Alıntıları Göster
Valla csb degil.annemin suratina bakamiyorum şu an.Baskasinin basina gelse kahkahalar atardim şimdi gülemiyorum
quote:
Orijinalden alıntı: RadTek1710
Valla csb degil.annemin suratina bakamiyorum şu an.Baskasinin basina gelse kahkahalar atardim şimdi gülemiyorum