Şimdi Ara

Abilere verdiğim ibretlik ayar

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
261
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Evet arkadaşlar üniversite kaydı olmak için yozgata gitmiştim işte kayıt için dosyayı filan aldım fakülteden kimlik fotokobisi ve kazandı belgesini almak için kırtasiyeye gittim ve dosyayı bahçede yazarken yanıma birisi geldi ve selamun aleyküm dedi bende aleykümselam dedim işte başladı konuşmaya nasılsın iyimisin hangi bölümü kazandın yardım lazımmı filan derken adam bana anlatıyor kendisi tıp fakültesinde okuyormuş işte kağıdı filan yaptık bu bana bayağı yardım ediyor gülüyor anlatıyor işte sonra işi hallettik bana eve gidelim dedi bende düşündüm kimseden çekinmem yoktur bu bana inceden nerde kalcan gibi sorular soruyor ama ben hep değiştiriyorum eve gittik ev bildiğin villa abilerin çoğunda yeni model arabalar var işte namaz kılıyoz takılıyoz o gün izmire bilet bulamadım ve onlar burda kalmamı sölediler bende kaldım yemekler on numara bana çok iyi davranıyolar felan ertesi gün oldu ben bunlara üniversiteyi dondurcağımı söledim bunlar bir anda böyle dona kaldılar birden ötekisi naptın mübarek diyince beni birden gülme tuttu ama hapşırma numarası ile onu atlattım kendimi zor tutuyorum gülmemek için bunların suratları beş karış o kadar uğraş adam kaçsın hesabı beni okuldan arabayla alan adamlar garaja yürüyerek gönderdiler. Sonra düşündüm hepsinde güzel arabalar evler on numara acaba tekrar orayamı dönsem mübarekler ben geldim zaten izmirde iş yok takılırım onlarla belki köşe olurum kafam karışt sizce ne yapıyım beyler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Fikirist -- 7 Eylül 2012; 21:41:01 >
    20. katta seni dilediğim kadar izleyebilceğim günü bekliyorum
    hepimiz biçiz
    -------------------
    10.02.13 tarihi itaberi ile foruma 1 yıl ara vermiş bulunmaktayım. 2014 yılında görüşmek üzere :(
  • Abilerde son model araba yoktur. Onlar fakir gençlerdir. Yine fakir gençler gider yanlarına. Çocuğunu dersaneye gönderecek parası yok abilere gönderir. Abiler dediğinde 3 yıl önce o öğrenciler gibidir. Onunda parası yoktur. Yurtta kalamaz ev tutamaz gider orda çocuklara ders çaşıştırır. Abilerde öyle hoş geldin mübarek gibi şeyler olmaz. Biz 7-8 kişi kalıyorduk sınıfta olan gırgır şamata aynen ordada oluyordu.

Orijinalden alıntı: Blutrache

okumayın beyler bana güvenin

Okumadım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: Blutrache

okumayın beyler bana güvenin

@2 ye güvendim okumadım

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.