Şimdi Ara

Abi çıldırıcam ya.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
38
Cevap
1
Favori
386
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Abi bir şarkı üzücü oluyor hüngür hüngür ağlamak isteği geliyor. Bir haber alıyorum mutlu oluyorum ama öyle böyle değil çıldırtacak kadar mutlu oluyorum. Sonra bir an dengesizleşiyor her şey. Az önce öyle oldu. Çok büyük dertlerim yok ama mesela finaller geldi yarın başlıyor ama o kadar çok acı veriyor ki. Sanki tüm ailemi-Allah kimseye yaşatmasın- kaybetmiş gibi üzülüyorum. Bi de aniden bir mutlu oluyorum heyecan patlaması yaşıyorum arkadaşımı zorluyorum dışarı çıkıyorum. Sonra birden çok üzgün oluyorum ağlamaya başlıyorum. Lütfen bu durumda olanlar yazsın. Cesaretim yok ama intihar fikri sürekli aklımda.

4 senedir anksiyete ve okb tedavisi gördüm. Onlarda azalma var. Ama bu çok farklı bir şey. Lütfen kötü ve eleştirici yorumlar yazmayın. Çok kötü oluyorum

Arkadaşlar saolun yorumlarınız için. Büyük ihitmalle Fransız Lape hastanesine gidicem. Ama finallerin bitmesini bekliyorum. Şu an da durumum uyuşturucu almış kadar sakin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Milan Kundera -- 27 Mayıs 2016; 20:38:16 >

• İntihar Eden İnsan Cehenneme Gitmese Keşke

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: dfk24

İntihar Eden İnsan Cehenneme Gitmese Keşke

Keşke :(

Orijinalden alıntı: Banzai!

kafayı yemişsin kardeş hayırlı olsun

Farkındayım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bence belli başlı psikolojik sorunları taşıdığın dönemlerden geçiyorsun kaldı ki bunda yaş ve yaşam faktörlerinin de etkisi var. Bu durumda yapılması gerekilenler, ölçüyü açmamak. Yani ne fazla Mutlu ol, nede çok fazla üzül. İnsan kendisinin ölçüsüdür

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: YuriBoyaka

Takıntı hastalığın olabilir , gereksiz şeyleri çok kafaya takiyon ve hemen üzülüyosundur

Hocam var zaten. Okb deniyor ona. Dönem dönem artıyor. Benim merak ettiğim duyguları neden bu kadar acı verici şekilde yaşıyorum.

Orijinalden alıntı: farego

Bence belli başlı psikolojik sorunları taşıdığın dönemlerden geçiyorsun kaldı ki bunda yaş ve yaşam faktörlerinin de etkisi var. Bu durumda yapılması gerekilenler, ölçüyü açmamak. Yani ne fazla Mutlu ol, nede çok fazla üzül. İnsan kendisinin ölçüsüdür

Hocam gittiğim bazı doktorlarda öyle dedi. Ama bu duyguları ya da dönemleri yaşarken kendimde olmuyorum sanki. Ailemle konuştum tekrardan doktor aramaya başladık. Bugüne kadar tms, psikoterapi, nlp,emdr gibi yöntemleri denedim. Olmadı gittim hacamat oldum, o da olmadı gittim biyoenerji denedim. ama olmuyor. bir doktor bana sürekli ilaç teadavisi görmen gerek dedi. saolun

Orijinalden alıntı: Brutafality

Anlattıkların Borderline tanımı hocam

Hocam araştırdım. Saolun. Aynılarını yaşıyorum.
    Boşluk hissi.
    Duygu durumunda aşırı tepkililiğe bağlı olarak sürekli duygusal değişkenlik hali (saatler içinde değişen sürelerde birbirini izleyen öfkelilik, üzüntü, kaygı, sevinç dönemleri)

Kimlik karmaşası denilen kendini algılayışında, önem verilen kültürel- ahlaki değer anlayışında değişkenlikler.

Kendine zarar verme olasılığı fazla olan, iki ya da daha çok durumda sonunu düşünmeden, aniden yapılan eylemler (aniden çok para harcama, madde kullanımı, hızlı ve tehlikeli araç kullanma, birden aşırı yemek yeme, önceden düşünülmeyen uygunsuz cinsel davranışlar).

bu maddeler oluyor bende. para harcama had safhada. bir hafta önce oda arkadaşımdan zorla yüz lira alıp gidip mp3 aldım. ondan sonra pişman oldum oda arkadaşıma kızdım beni niye engellemedin diye. saolun.

• quote:

Orijinalden alıntı: Milan Kundera

quote:

Anlattıkların Borderline tanımı hocam

Hocam araştırdım. Saolun. Aynılarını yaşıyorum.
    Boşluk hissi.
    Duygu durumunda aşırı tepkililiğe bağlı olarak sürekli duygusal değişkenlik hali (saatler içinde değişen sürelerde birbirini izleyen öfkelilik, üzüntü, kaygı, sevinç dönemleri)

Kimlik karmaşası denilen kendini algılayışında, önem verilen kültürel- ahlaki değer anlayışında değişkenlikler.

Kendine zarar verme olasılığı fazla olan, iki ya da daha çok durumda sonunu düşünmeden, aniden yapılan eylemler (aniden çok para harcama, madde kullanımı, hızlı ve tehlikeli araç kullanma, birden aşırı yemek yeme, önceden düşünülmeyen uygunsuz cinsel davranışlar).

bu maddeler oluyor bende. para harcama had safhada. bir hafta önce oda arkadaşımdan zorla yüz lira alıp gidip mp3 aldım. ondan sonra pişman oldum oda arkadaşıma kızdım beni niye engellemedin diye. saolun.

Hocam bendede benzer semptomlar vardı insan içini dökünce rahatlıyor biraz daha az hissediyorsunuz bunları

• hocam çok saolun içimi rahatlattınız. yüzyüze konuşup içimi dökecek insan yok. çünkü çoğu arkadaşım sende bir şey yok. sen abartıyorsun diyolar. lisede yaşadığım bir kaç problem sebebiyle beni sınıfa sokamadılar. ağlayarak kaçtım. ama hala bana sende bir şey yok diyorlar. hocam bildiğiniz çok iyi bir doktor var mı? ve siz bunu atlatmayı nasıl başardınız?

hocam çok saolun içimi rahatlattınız. yüzyüze konuşup içimi dökecek insan yok. çünkü çoğu arkadaşım sende bir şey yok. sen abartıyorsun diyolar. lisede yaşadığım bir kaç problem sebebiyle beni sınıfa sokamadılar. ağlayarak kaçtım. ama hala bana sende bir şey yok diyorlar. hocam bildiğiniz çok iyi bir doktor var mı? ve siz bunu atlatmayı nasıl başardınız?

Hocam çoğu türk insanı böyle her şeyi abartı filan sanarlar ciddiye almaz, ben doktora gitmedim hiç bilmiyorum.Kendini başka bir şeylere ver bir hobi falan bul, mesela müzikle ilgilen hislerini sözlere dök ve şarkı söyleyerek rahatla, cidden işe yarıyor.

quote:

hocam çok saolun içimi rahatlattınız. yüzyüze konuşup içimi dökecek insan yok. çünkü çoğu arkadaşım sende bir şey yok. sen abartıyorsun diyolar. lisede yaşadığım bir kaç problem sebebiyle beni sınıfa sokamadılar. ağlayarak kaçtım. ama hala bana sende bir şey yok diyorlar. hocam bildiğiniz çok iyi bir doktor var mı? ve siz bunu atlatmayı nasıl başardınız?

Hocam çoğu türk insanı böyle her şeyi abartı filan sanarlar ciddiye almaz, ben doktora gitmedim hiç bilmiyorum.Kendini başka bir şeylere ver bir hobi falan bul, mesela müzikle ilgilen hislerini sözlere dök ve şarkı söyleyerek rahatla, cidden işe yarıyor.

Bir şeyler yazmak ve müzik dinlemek iyi geliyor. Hocam çok saolun. Ailemle doktor arayışı içindeyiz. Uzun süredir hastalığımın ne olduğunu anlamaya çalışıyordum. Sizin sayenizde öğrendim. Bir doktora gidip tam teşhis koydurmak ve tedavi olmak istiyorum. Allah razı olsun .

• quote:

quote:

quote:

Bir şeyler yazmak ve müzik dinlemek iyi geliyor. Hocam çok saolun. Ailemle doktor arayışı içindeyiz. Uzun süredir hastalığımın ne olduğunu anlamaya çalışıyordum. Sizin sayenizde öğrendim. Bir doktora gidip tam teşhis koydurmak ve tedavi olmak istiyorum. Allah razı olsun .

Alıntıları Göster
    quote:

Orijinalden alinti: Milan Kundera

quote:

Orijinalden alinti: Brutafality

quote:

Orijinalden alinti: Milan Kundera

hocam çok saolun içimi rahatlattiniz. yüzyüze konusup içimi dökecek insan yok. çünkü çogu arkadasim sende bir sey yok. sen abartiyorsun diyolar. lisede yasadigim bir kaç problem sebebiyle beni sinifa sokamadilar. aglayarak kaçtim. ama hala bana sende bir sey yok diyorlar. hocam bildiginiz çok iyi bir doktor var mi? ve siz bunu atlatmayi nasil basardiniz?

Hocam çogu türk insani böyle her seyi abarti filan sanarlar ciddiye almaz, ben doktora gitmedim hiç bilmiyorum.Kendini baska bir seylere ver bir hobi falan bul, mesela müzikle ilgilen hislerini sözlere dök ve sarki söyleyerek rahatla, cidden ise yariyor.

Bir seyler yazmak ve müzik dinlemek iyi geliyor. Hocam çok saolun. Ailemle doktor arayisi içindeyiz. Uzun süredir hastaligimin ne oldugunu anlamaya çalisiyordum. Sizin sayenizde ögrendim. Bir doktora gidip tam teshis koydurmak ve tedavi olmak istiyorum. Allah razi olsun .

Önemli değil hocam

• az önce ağlıyordum. şu an da bu konuyu niye açtım anlamıyorum. şu an her şey çok sakin.

quote:

Orijinalden alıntı: YuriBoyaka

Takıntı hastalığın olabilir , gereksiz şeyleri çok kafaya takiyon ve hemen üzülüyosundur

Hocam var zaten. Okb deniyor ona. Dönem dönem artıyor. Benim merak ettiğim duyguları neden bu kadar acı verici şekilde yaşıyorum.

dostlar selam, bendede bu kadar yok ama var bazı belirtiler. yani ağlama falan yok ama bazen daraltı falan geliyor.
    sizce yaşla alakası varmı ? yaşla ilgili yazmışsında farego hocam 21 yaşındayım ileride düzelirmi diytosun ?
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.