Şimdi Ara

Abi bu rapçiler öldürcek beni ya gülmekten

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
27
Cevap
0
Favori
833
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

[DHTUBE=http://www.youtube.com/watch?v=akXAR4G3OS4&feature=player_embedded#!]

LG mobile Pişmanlıktırrr... - Herşey kural dışı :)
  • Saçları ve tipini görünce açmadım bile videoyu
    Bu memleket tarihte Türk’tü, halde Türk’tür ve ebediyen Türk olarak yaşayacaktır.
  • Gözlüklere dikkatli bakın kağıda bakarak okuyor. Kağıt gözlüğe yansıyor
    AMD Ryzen 7600X * MSI Mag CoreLiquid 240R V2 240mm * ASUS TUF GAMING B650 PLUS * SAPPHIRE PULSE 6800 XT 16GB * CORSAIR VENGEANCE RGB 32GB (2x16GB) 6000Mhz DDR5 * Sharkoon SilentStorm Cool Zero 750W 80 Plus GOLD * KINGSTON NV2 PCIe 4.0 2TB NVMe
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Sevdiğim kız bana abicim diyor
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • _____________________________
  • "Keişan feat. Grogi & Anıl Piyancı - Yeşiloda'da Acapella"

Biraz daha iyi yapanlardan dinlemek lazım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: Rocky Balboa®

Acapella diyor beat çalıyor

aynen Bide hareketlere bak adamın Ortalıkta popiyim diye dolanıyolar yanında 3-5 kezban

• Ben videoda rap ya da rapçi göremedim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mobile Prof. -- 6 Eylül 2012; 14:07:12 >

Orijinalden alıntı: Mobile Prof.

Başlık yanlış olmuş. Rap, çok eskiye dayanır ve anlattığı olay farklıdır.
    Bu arkadaşımız öyle çocukça bir şeyler yapıyor.

Başlıga çok tepki geldi yav Ne olarak değiştireyim ?
  • Arkadaşlar belliki adam rap i seviyor ve amötör olarak birşeyler denemek istemiş.Herşeye önyargı ile yaklaşırsak tabi şarkıda,sporda gelişemeyiz.Çoğu yetenekli insan korkuyor beğenilmezsem diye.Herkesde bu özgüven yok.

Edit:İmla

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eskısafcocuk -- 6 Eylül 2012; 14:11:50 >

Orijinalden alıntı: melizcia

Arkadaşlar belliki adam rap i seviyor ve amötör olarak birşeyler denemek istemiş.Herşeye önyargı ile yaklaşırsak tabi şarkıda,sporda gelişemeyiz.Çoğu yetenekli insan korkuyor beğenilmezsem diye.Herkesde bu özgüven yok.

iyiki yok herkeste bu özgüven bide olsa

Orijinalden alıntı: Désolé

quote:

Arkadaşlar belliki adam rap i seviyor ve amötör olarak birşeyler denemek istemiş.Herşeye önyargı ile yaklaşırsak tabi şarkıda,sporda gelişemeyiz.Çoğu yetenekli insan korkuyor beğenilmezsem diye.Herkesde bu özgüven yok.

iyiki yok herkeste bu özgüven bide olsa

Orda burda çıkan zibidileri saymazsak evet çoğu kişide yok.Yeteneklerini gösteremeden ölen ne kadar kişi vardır dünyada

kusura bakma bende o önyargılı kesimdenim. nedenmi, herkes ilgi duyduğu alana yönelse anlarım, zaten ozaman gerçekten müzik konusunda yeteneği olanlar böyle video lar yapmaya çalışırlar. ama bizdeki asıl mesele popüler kültür, kısa yoldan ünlü olma çabası, sonra da herkes şarkıcı olma peşinde. aklıma popstar başvurularındaki akıl almaz kuyruklar geliyo. bunu herhangi bi yerde de görebiliyoz zaten, örneğin fotoğraf çekmek az ünlü olur herkes fotoğrafçılığa ilgi duymaya başlar durup dururken.

bu video daki çocuk kendi çapında bişeyler yapmaya çalışmış tamam lafım yok (ilgilenmem de anlamam da zaten rap den) ama genel olarak ben de o önyargılı kesimdenim.

• quote:

Orijinalden alıntı: 01001101

quote:

kusura bakma bende o önyargılı kesimdenim. nedenmi, herkes ilgi duyduğu alana yönelse anlarım, zaten ozaman gerçekten müzik konusunda yeteneği olanlar böyle video lar yapmaya çalışırlar. ama bizdeki asıl mesele popüler kültür, kısa yoldan ünlü olma çabası, sonra da herkes şarkıcı olma peşinde. aklıma popstar başvurularındaki akıl almaz kuyruklar geliyo. bunu herhangi bi yerde de görebiliyoz zaten, örneğin fotoğraf çekmek az ünlü olur herkes fotoğrafçılığa ilgi duymaya başlar durup dururken.

bu video daki çocuk kendi çapında bişeyler yapmaya çalışmış tamam lafım yok (ilgilenmem de anlamam da zaten rap den) ama genel olarak ben de o önyargılı kesimdenim.

Haklısınız söylediklerinize katılıyorum ve rapden bende pek anlamam ama sanırım biraz fazla önyargılıyız.Mesela bir turiste bunu izletsek güler geçer belki ama bu konuda izleyenlerin çoğu eminim çocuğa etmedik küfür bırakmamıştır biraz azaltmamız lazım bu önyargıyı

• İşte Rap
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.