Şimdi Ara

ABET MÜDEK farkı (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
36
Cevap
1
Favori
8.106
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Ahahaha bu adamı müdek dövdü mü naptı ağlamış baya hakaret falan etmiş

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Feint-TR kullanıcısına yanıt

olm sen laf anlamazsın aq sana laf falan anlatmayacam ben, neye inanmak istiyosan ona inan.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • WASHINGTON ACCORD SIGNATORY şu an müdek abet neredeyse birbirini karşılıyor. ayrıca MÜDEK, 2009 yılından ben sahip olduğu EUR-ACE Label verme yetkisi ile diplomanı avrupada da işlevsel hale sokuyor. Ha yukarda müdek türkiyenin uydurduğu zımbırtıdır diyen kişiye pek itibar etmemek lazım daha bu sabah bu konuyla Oktay Arslan ile konuştuk. dediği şeyi olduğu gibi aktarayım

Tabii teoride MUDEK'in verdigi onayin ABET'e esdeger olmasi lazim, ama pratikte farkli olabilir.

ABET onayi almak biraz daha prestijli, bazi universiteler dogrudan ABET onayi alamayinca MUDEK'a basvuruyor.

Ozetle, ABET, MUDEK, EUR-ACE'den herhangi birinden akreditasyon olmasi iyi bir sey.

Ozellikle yurt disinda is ararken, bazi kurumlar akreditasyon konusuna onem veriyorlar

tweet serisinde de şunu demişti nasa'da çalışmak isterseniz akreditasyonunuz yoksa çalışamazsınız. Muhtemelen mezun olurken MÜDEK -ABET - EUR-ACE akreditasyonlarına sahip olmanız sizin için önemli olacaktır. Bu arada şu da var bunlar olmadan avrupada çalışamaz mısın veya USA'de çalışırsın ama kesinlikle akredite isteyen yerde çalışabilir misin çalışamazsın.

• quote:

Orijinalden alıntı: WalterWhite3480

WASHINGTON ACCORD SIGNATORY şu an müdek abet neredeyse birbirini karşılıyor. ayrıca MÜDEK, 2009 yılından ben sahip olduğu EUR-ACE Label verme yetkisi ile diplomanı avrupada da işlevsel hale sokuyor. Ha yukarda müdek türkiyenin uydurduğu zımbırtıdır diyen kişiye pek itibar etmemek lazım daha bu sabah bu konuyla Oktay Arslan ile konuştuk. dediği şeyi olduğu gibi aktarayım

Tabii teoride MUDEK'in verdigi onayin ABET'e esdeger olmasi lazim, ama pratikte farkli olabilir.

ABET onayi almak biraz daha prestijli, bazi universiteler dogrudan ABET onayi alamayinca MUDEK'a basvuruyor.

Ozetle, ABET, MUDEK, EUR-ACE'den herhangi birinden akreditasyon olmasi iyi bir sey.

Ozellikle yurt disinda is ararken, bazi kurumlar akreditasyon konusuna onem veriyorlar

tweet serisinde de şunu demişti nasa'da çalışmak isterseniz akreditasyonunuz yoksa çalışamazsınız. Muhtemelen mezun olurken MÜDEK -ABET - EUR-ACE akreditasyonlarına sahip olmanız sizin için önemli olacaktır. Bu arada şu da var bunlar olmadan avrupada çalışamaz mısın veya USA'de çalışırsın ama kesinlikle akredite isteyen yerde çalışabilir misin çalışamazsın.

Son paragraf hakkında reddit veya quorada gördüğüm kadarıyla Amerika'da abet olmayan üniversiteleri direkt okumaya değer görmüyorlar. Şirketlerin unide abet veya eşdeğeri bir akreditasyonu yoksa direkt cv yi elediğini söyleyenler var.

https://www.reddit.com/r/AskEngineers/comments/35geyj/how_important_is_abet_accreditation/

https://www.quora.com/Is-ABET-accreditation-important-for-engineering

• quote:

Orijinalden alıntı: White Death

Son paragraf hakkında reddit veya quorada gördüğüm kadarıyla Amerika'da abet olmayan üniversiteleri direkt okumaya değer görmüyorlar. Şirketlerin unide abet veya eşdeğeri bir akreditasyonu yoksa direkt cv yi elediğini söyleyenler var.

https://www.reddit.com/r/AskEngineers/comments/35geyj/how_important_is_abet_accreditation/

https://www.quora.com/Is-ABET-accreditation-important-for-engineering

Alıntıları Göster

olabilir. amerika özelinde böyle bir durum ama yaşamadım bilmiyorum. Yaşadığım bir şey ise türkiyeden amerikaya göçen arkadaşım var. derslerini orda başka bir üniversiteye transfer ederken müdek akreditasyonu olmasa olmuyormuş dedi. ki çocuk müdekli kurumda okuyalı da 6-7 ay olmasına rağmen işine yaradı .

azcık araştırdım abet Stanford'da yokmuş bilgisayarda yokmuş diyeyim. Sanırsam o dediğin azcık bu yüzden çürür.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi WalterWhite3480 -- 1 Ağustos 2021; 13:0:3 >

• quote:

Orijinalden alıntı: WalterWhite3480

olabilir. amerika özelinde böyle bir durum ama yaşamadım bilmiyorum. Yaşadığım bir şey ise türkiyeden amerikaya göçen arkadaşım var. derslerini orda başka bir üniversiteye transfer ederken müdek akreditasyonu olmasa olmuyormuş dedi. ki çocuk müdekli kurumda okuyalı da 6-7 ay olmasına rağmen işine yaradı .

azcık araştırdım abet Stanford'da yokmuş bilgisayarda yokmuş diyeyim. Sanırsam o dediğin azcık bu yüzden çürür.

Alıntıları Göster

Ben de attığım yerdekilerin yalancısıyım öyle yazmışlar  

• dün buradaki cahillikleri görünce gözlerimi oymak istemiştim karşı da çıkamadım banım vardı

• quote:

Orijinalden alıntı: White Death

Ben de attığım yerdekilerin yalancısıyım öyle yazmışlar  

Alıntıları Göster

sonuç akredite olmak kötü bi şey değil :D zararı yok :D

• Kurtçu Restrop kullanıcısına yanıt
    Hocam açıklık getirir misiniz olaya

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • bildiğim kadarını anlatmaya çalışayım zamanında araştırmıştım biraz.

In Turkey, programs are accredited by MÜDEK, which can also award the EUR-ACE label.

yazıda görüldüğü üzere müdek eur-ace veriyor ki bu gayet yeterli.

abete gelince abetin amerika devletiyle hiç bir alakası yoktur bağımsız bir kuruluş yok işte master yapamazsınız işe giremezsiniz falan tamamen zırva. istanbul ticaret üniversitesinde abet var hepimiz gidelim o zaman.

müdek uydurma kurumdur diyen arkadaşın Iq puanını mesajdaki q harflerini sayıp 5 ile çarparak bulabilirsiniz.

akreditasyon nedir ona da bakmak lazım. bu üniversitenin/programın verdiği eğiitm akredite eden kurum tarafından denetleniyor ve kurumun standartlarını istikrarlı olarak karşılıyor demek. stanford cste abet olmadığı doğrudur. ben de şok olmuştum. abet olmaması kariyerinizde hiç bir zaman engel olmaz abet var diye de kimse wauw gel hemen işe başla demez. olmasa da olur bir şey tercihinizi en son etkileyecek şeylerden birisi bence

• Kurtçu Restrop kullanıcısına yanıt
    Iq puanı hesaplama formülü bağırttı

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • MyLuckyInteger kullanıcısına yanıt

araştırdım. kendi okulunu bırak abeti müdek bile akredite etmemiş zamanında yeni almış akreditasyonu. burada müdeğe sövüyor o yüzden

• quote:

Orijinalden alıntı: Mertovski53

Evet koctan sabancidan her sene onlarcq kisi doktoraya en iyi okullara stanford mit harvard vs vs kabul almiyor zaten rezil üslubunu da al yallah baska kapıya

Ben hayatımda böyle bir cahillik görmedim. En iyi okullara doktoraya kabul almanın akreditasyon ile ne alakası var cahil oğlu cahil. Top tier okullara girenlerin yarısından fazlası çin'den gidiyor ve kurumlarının hiçbiri akredite değil fakat Dünya'nın research outputu en yüksek ülkesi. Akreditasyon TR gibi 3. Dünya ülkeleri için evet önemlidir fakat eğitim kurumunun kalitesi sadece akreditaston ile belirlenemez. Ayıca Koç ve Sabancı zaten şu an ABET falan alamaz, kaç yıl sürüyor ABET akreditasyonu haberiniz var mı? 40 yıllık Bilkent EE bile 2010'da alabildi.

• Feint-TR kullanıcısına yanıt

Forumda faydamın dokunduğu onlarca insan vardir insana gore muamele yapiyoruz hocam.

• Up

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.