Şimdi Ara

ABD yapınca 'sapık' biz yapınca 'olur böyle'

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
204
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Biraz öz eleştiri yapın..ABD nin Irak ta yaptıklarını hepimiz biliyoruz ..(tecavüz, şu bu...)Evet insanlık için büyük ayıptır doğru, ka tılıyorum, ama hatırlarsınız, 1-2 hafta önce bir avukat kadın arabasındayken 3 tane abaza tarafından tecavüze uğradı ...Bu abazalar tahminimce 2 belki 3 ay sonra serbest bırakılacak.. eeee ABD yapınca günah ta biz yapınca sevap mı???



  • ben bir gram alaka goremedim guzelim. abd bir ulkeyi isgal ediyor, senin dedigin sey hergun olan ve (bence) suclularin idam edilmesi gereken bir olay. dunyanin her yerinde hergun tecavuzler, soygunlar, cinayetler oluyor ama abd haricinde hangi ulke baska ulkeyi isgal ediyor veya baskentini bombaliyor? (bkz. kabil)
    baska amacin varsa bilemiyorum tabi...
  • [akum]Arkadaşım ne alaka?Tecavüz ozturert arkadaşımın dediği gibi genel bir durumdur.Dünyanın her yerinde vardır.Türkiyede bir kaç sapık var diye şimdi biz mi suçluyuz?Kaç yaşındasın merak ettim?Hani savaşla tecavüz arasındaki farkı anlıyamıyosun küçüksen doğrudur.
  • hahahaha valla burda geberecem gülmekten ben ne diyom siz ne diyonuz......ABD nin Irak ı işkali başka bir konu ABD nin insan hakları ihlali başka bir konu..
  • Beni Irak ta olanlarda çok topraklarımda olanlar ilgilendiriyor..Irak ta olanlar beni tabiki ilgilendiriyor,onlar din kardeşlerimiz ve sonuçta insan ama ben öncelikle ülkemin iyiliği
  • Beni Irak ta olanlardan çok topraklarımda olanlar ilgilendiriyor..Irak ta olanlar da ilgilendiriyor tabi ,onlar din kardeşlerimiz ve sonuçta insan, ama ben öncelikle ülkemin iyiliği TÜRKİYE nin geleceği için çalışırım...1-2 şey daha söyleyecem "cat_axeyns" arkadaşa darıldım 1. si Türkiyede birkaç sapık değil birçok sapık var ve onlar suçlu olduğu kadar biz de suçluyuz...Bir ikincisi de seninle aynı düşünceyi paylaşmıyorum diye beni küçümseyemezsin..Bu arada beni ABD yanlısı biri gibiymişim gibi göstermeye çalışmayın...(böyle yapıyonuz demiyom yapmayın diyom..)
  • [bgdnc2]
    oof oooofff.....
  • tamam tamam tamam tamam...... mıçtığımı kabul ediyom ...ama bunu bana daha sakin bir şekilde anlatabilirdiniz...ör:"Bak koçum bu olaylar öyle değil böyle oluyo""gibi.Bu aralar kafam çok karışık ondan böyle oldu.Yoksa para verseler abd vatandaşı olmam...
  • [frndsp]
    [bye]
  • Bak koçum o olaylar öyle değil böyle oluyor! [evlol] hepimizin bazen kötü dönemleri olur.Eğer ben seni kırdıysam özür dilerim.Senin ABD yanlısı olmadığını zaten biliyoruz.Sadece yazarken daha dikkatli ol yeter.Ayrıca hiç kimseyi ama hiç kimseyi küçümsemem!!!
  • cat_axeyns saol abi ..olur böle ergenim naapam..
  • <blockquote id='quote'><font size='1' face='Verdana, Arial, Helvetica' id='quote'>quote:<hr height='1' noshade id='quote'><i>Originally posted by andofthehorizons</i>
    <br />hahahaha valla burda geberecem gülmekten ben ne diyom siz ne diyonuz......ABD nin Irak ı işkali başka bir konu ABD nin insan hakları ihlali başka bir konu..
    <hr height='1' noshade id='quote'></blockquote id='quote'></font id='quote'>

    Al işte ya.. Vatandaşlık dersi yüzünden hep:)) (bnm kötüydü be anaa o neydi be Full ezber yok insan hakkıymış fln yani alaksızlıın liderliğini yapacam ama asıl sorun eğitimde Abi bize öğrettikleri şeyleri anlatmaktan çok ezberlettiriolar... Ya nese konuyu nsaptırdım pardon siz dewam edin de yazma gereği duydum)




  • Janjan abi ben anlamadım olayını ne anlatmaya çalıştın biraz daha açık yazsana...Vatandaşlık dersi ile benim alakam ne??yoksa beni öğretmenine mi benzettin?? yoksa öğretmenini benim için mi benzettin?? [:P](iğrencim)[sml2k]
  • öğretmeni öldürssler benzetmem kadın taş gibiydi ya[arindr][afro] aha kısaca demek istediğim güzel kardeşim şu dünyada "insan hakkı ihlali" vs o kdr çok olay war ki yani ne bilim sanki vatandaşlık dersini ezberleyip de ööle yazmışın gibi geldi.. Ya bn karışmıom ya gerçekten de anlamsız bi mesaj yazmışım hadin eywalah mobil cihazlara kaçıom ben:)
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.