Şimdi Ara

ABD’li Bitcoin Madencilik Şirketi Greenidge Halka Açılmayı Planlıyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
372
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • ABD, New York merkezli Bitcoin madencilik şirketi Greenidge, Nasdaq borsasında listelenen bir şirket aracılığıyla halka açılmayı planlıyor.


    ABD, New York merkezli Bitcoin madencilik şirketi Greenidge'in ana şirketi Greenidge Generation, bir birleşme anlaşması yoluyla halka açılmayı planlıyor.


    Dün yaptığı açıklama ile birleşme planlarını duyuran Greenidge, Nasdaq'da borsasında listelenen ve müşteri hizmetleri alanında hizmet veren bir şirket olan Support.com ile hisse senedi değişimi için kesin bir birleşme anlaşması imzaladığını ve konunun artık hissedar onayına ve diğer koşullara bağlı olduğunu duyurdu.


    Halihazırda kendi doğal gaz temelli enerji santralleri ile kripto para madenciliği faaliyetlerini yürüten Greenidge, 106 megavat kapasiteye sahip Bitcoin madenciliği operasyonlarının 19 megavatını kendi enerji santrallerinden sağlıyor.


    28 Şubat itibariyle 12 ay boyunca Bitcoin başına yaklaşık 2 bin 869 dolar maliyetle 1.186 Bitcoin çıkardığını duyuran Greenidge, 2021 için faiz, amortisman ve vergi öncesi 50 milyon dolardan fazla kâr beklediğini açıkladı.


    Nasdaq'ta 41 milyon dolarlık piyasa değerine sahip olan Support.com, bu yılın 3. çeyreğinde tamamlanması beklenen birleşmenin ardından Greenidge'in yüzde yüz iştiraki olacak. Birleşme planının bir parçası olarak Support.com, Greenidge'e tahmini olarak 33 milyon dolar nakit sağlayacak.


    Greenidge, Bitcoin madenciliği kapasitesini haziran ayı sonuna kadar 41 megawatt'a, hesaplama gücününü ise saniyede 1,1 exahase’e (EH / s) çıkarmayı hedeflediğini söyledi.


    Haber detayı: https://www.bfmedia.io/haberler/abd-li-bitcoin-madencilik-sirketi-greenidge-halka-acilmayi-planliyor-000842.html?


    Blockchain teknolojisi ve üzerinde geliştirilen kripto para sektörü ile ilgili güncel haberlerden anında haberdar olmak için Telegram kanalımıza abone olabilirsiniz.


    - bfmediaio Telegram Group








  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.