Şimdi Ara

ABD haritası

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
1.044
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • I-go primo yazılımlı TLF 350 navigasyon cihazım var ve bu yaz 2-3 aylığına Amerika'ya gideceğim. Bu cihazı orada da kullanmak istiyorum. Naviextras web sitesinden ücret karşılığı ABD haritasını indirsem orada rahatlıkla kullanabilir miyim? ABD haritası yüklendiğinde TR haritasını tekrar seçebiliyor muyum? Yani geri geldiğimde tekrar TR haritasını kullanabilir miyim? Bu konuda yardımcı olanlara şimdiden teşekkürler..



  • Türkiye haritasını bir şey olmaz, ÖBG lisansı var. Amerika datası satın alırsanız onuda gönül rahatlığı ile kullanabilirsiniz.. Amerika datasını satın alısanız harita tıkır tıkır çalışır, Türkiye'ye gelincede TR haritası. Her ihtimale karşı yedek alın.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ertanx -- 6 Mayıs 2012; 23:31:05 >
  • yanıt için teşekkürler. o zaman bir sıkıntı olmadan her iki haritayı da kullanabileceğim. abd'de ayrıca bir cihaz almanın gereği yok, harita satın almak çok daha mantıklı..
  • abd haritasını yüklemek istedim, ancak 17 dolara sadece 1 aylık kullanım veriyor (bana 3 ay lazım). 1 yıllık kullanım için ise 70 dolar gibi bir para istiyorlar ki çok fazla. internetten araştırdım aynı paraya oradan 4.3 inch garmin almak mümkün hem de poi ler de var. o nedenle abd haritası satın almaktan vazgeçtim. ilgilenenlere faydalı olabilir diye güncelleyeyim dedim.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: akorkmaz11

    abd haritasını yüklemek istedim, ancak 17 dolara sadece 1 aylık kullanım veriyor (bana 3 ay lazım). 1 yıllık kullanım için ise 70 dolar gibi bir para istiyorlar ki çok fazla. internetten araştırdım aynı paraya oradan 4.3 inch garmin almak mümkün hem de poi ler de var. o nedenle abd haritası satın almaktan vazgeçtim. ilgilenenlere faydalı olabilir diye güncelleyeyim dedim.

    Bence orada belirtilen 1 aylık kullanım; haritayı satın aldığınız günden itibaren 1 aylık süreç içerisinde çıkan güncellemeleri yükleme hakkı olması lazım. Satın alıp yüklediğiniz haritayı ömür boyu kullanabilirsiniz diye düşünüyorum.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • paralı güncellemeden ne zaman kurtulcak bu millet
  • 15 gün önce kullanılmış bir tomtom 4.3 inch xl330 aldım amazon üzerinden. şu kadarını söyleyeyim buradaki haritalar/yazılım berbat. nerede benim başarsoft haritası nerede bu cihazdaki harita! otobandan çıkarken ne uyarma var, ne hangi çıkışı alacağınızı söylüyor.. benim tlf350 otobandan çıkacağımda 3 km öncesinden uyarı verirdi bunda öyle birşey yok. maaesef hiç ama hiç beğenmedim.50$ verdim bu cihazı aldım ama 5 para etmez bence. cihazda sadece navigasyon var başka hiç birşey yok. sd card yuvası, bluetooth, mp3/4 player, oyun falan hiçbir şey yok. bunu biliyordum almadan ancak haritanın/yazılımın bu kadar kötü olacağını beklemiyordum açıkçası.. acaba tlf350 cihazıma naviextras üzreinden harita satın alsaydım, daha farklı olur muydu onu merak ediyorum şimdi.. belki keşke de onu yapsaydım.




  • İyi ama TA haritasını ve Navteq' in iyi olmadığını ne yaparsa yapsınlar iyi olamayacağını yazdık hep. Evet farklı olur tabiki, harita aynı olsa bile görsellik farklı olacağından birçok detayı görürsünüz.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.