Şimdi Ara

ABD başkanlık seçimi anketi: Biden farkı açıyor (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
45
Cevap
0
Favori
1.637
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Trump yenilirse Akp de yenilmiş sayılacak.

  • abd de kötü ile daha kötünün başkanlık yarışı var.


    Küreselcileri arkasına alan joe biden ile ulasalcıların desteklediği trump ülkemiz adına zaten faydası olmayan iki kutbun adayı.Sadece kötünün iyisi olarak ülkemiz çıkarına görebileceğimiz isim trump ancak joe biden ismi gerek new york-city of london kesiminin desteği gerekse petro-dolar eksenini sonuna kadar ilerletip abd borçlarını başka ülkeleri dahada borçlandırma ederek eritme politikasını düşünen birisi olarak şayet seçimi kazanırsa bu dünya trumpı dahi arar hale gelebilir.Joe biden katıksız bir türk düşmanı ve ortadoğuda Türkiyenin asla söz sahibi olacak bir konumda olmasını istemiyor.özellikle akdeniz konusunda yunanistanı destekleyen bir isim zira yunanistan gerek askeri gerekse ekonomik olarak küreselcilere tam biat edip istenilen herşeyi yapma sözünü verdiler zira güçsüz bir ülke konumunda AB içinde dahi dışlanma yaşadıkları için abd,israil gibi ülkelerin kanatları altında olmak istiyorlar dolayısıyla joe biden bir çok dünya ülkesinin ipini şimdiden eline almış durumda,bu durumda joe biden başkanlığı gerçekleşirse çok büyük problemlerle karşı karşıya kalacağımızın habercisi olacak.





  • Trump ilk geldiğinde hatırlarsanız acayip bir muhalefet vardı demokrat Amerikanlarin tarafında, Biden aday olarak çıkınca onlar bile sustu. Çünkü Biden'in kazanamayacağını biliyorlar. Biden'ı aday yapanlar, resmen Bernie Sanders başkan olmasın diye Trump'a başkanlığı hediye ettiler. Sırf adamın delegeleri azalsın diye Micheal Bloomberg çıktı aday adayı oldu.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: AsiretinMarjinalCocugu

    Yani bi fosil gidecek öteki fosil gelecek
    Biden = Ekmelettin. sırf Trump'dan oy çalabilmek için yani beyaz ihtiyar gelenekselci boomer amerikan tayfasının oyunu çalabilmek için bu beyaz bunağı aday koydular. eğer rakipleri Trump olmasaydı, Biden yerine siyahi ya da kadın (hatta muhtemelen cinsel yönelimi farklı) aday koyarlardı.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 01001101 -- 18 Temmuz 2020; 14:38:50 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • boş kavga abd başkanı kafasına göre bir şey yapamıyor seneto mahkeme anında ensesinde kısacası abd yi şirketler yönetiyor bunlar boş tartışmalar hatta daha da ileriye gideyim dünyayı şirketler yönetiyor siyaset boş iş

  • trump açık oynuyor. biden ise büyük yalancının teki. ikisinden birisini mutlaka seçeceksin arkadaş çıkar yolun yok deseler bana, trump'ı seçerim.

  • Nesini kutluyon ? İçimizden geçer biden TL öyle bir eririki bir sorunda sonra somaliden para dileniriz

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Trump iyiydi ya, keşke kalsa. Onun gibisi bir daha gelmez. Bir dönem daha kalsaydı Amerikayı iyice zayıflatırdı. Dünya rahatlardı.

  • Gene trump alır.



    ABD başkanlık seçimi anketi: Biden farkı açıyor
  • Trump kaybetmez. Bunun nedeni, karşısındaki rakibinin tümüyle amerikayı amerika yapan değerlere savaş açmış olması. Adamlar hak hukuk adalet herşeyi unuttular. 3 yaşında çocuklu anneyi vuranlara ses çıkarmıyorlar. Bu aşamadan sonra hiçbir amerikalı eli silahlı jokerleri desteklemez. Tabii, hâlâ ailesine sahip çıkanlar. Amerikada ciddi bir aile birliğini kaybetmiş lgbt birey kitlesi var. Bunlar bir şekilde bertaraf olacak. Bakalım ne şekilde olacak...

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • He canım.Aynı şey bayan clinton içinde söylenmişti.sonuç ortada...

  • Amerikalılar aptaldır ama vatanseverdir. NSA şu anki başkanın elinde. Jack Dorsey denen maymun trump'ın hesabını kilitledi, hemen açıklama yaptı trump çinle iltisaklı olanlar için yaptırım olacak diye. Çat diye twitterda operasyon çektiler. Jack Dorsey'in façasını bozdular. Diğerlerine dokunmadılar henüz ama en asi çocuğun karizmasını çizdiler.
    Amerikada - israille beraber - askeri trollük uygulanıyor. Eskiden bir sunumu vardı. Sanal operasyonla itibar suikastı nasıl çekilir adım adım gösteriyordu. Bunlar daha işin görünür kısmı. Arka kapıları var, satılık işbirlikçileri var. Adamlar, ihbarda bulunmayı tercih edebiliyor.
    Amerika ciddi bir kriz aşamasında. Bunu daha önce de söyledim, amerika eski amerika değil. En iyi bireylerini en iyi imkanları sunan çine kaptırıyor. Bu amerikanın varoluşu açısından çok büyük bir problem. Amerika eskiden kalvinist bir ülkeydi. Tıpkı bizim peygamberimizin çalışmayı ibadetten sayan anlayışı gibi adamlar inanç için ilimde yükselmeyi öncelik saymışlardı. Bir katakulli ile bugün kendisini önceleyen değil, kendisiyle düşman bir ülke haline geldi. Hepsi de tahammül sınırlarının esnemesiyle oldu. Küreselciler, milliyet tanımını değiştirmeye kalktı.
    Şimdi, trump bunlara karşı arkanızı kime yaslıyorsanız ortaya çıkardığım an bitersiniz demeye başladı. Ne şekilde kanıt toplayacağını tahmin etmişsinizdir, istihbarat servisinin eğlencesi olacak bu isyana kalkışmışlar.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >





  • Tam sunumunu bulamadım ama adamların saldırıyı basamaklarıyla adım adım anlatmaları çok komikti.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • bideni ne abartıyorlar. aynısı 2016 yılında hillary için yapılmıştı. amerikada medya demokrat adaylarını çok seviyor. zaten 2016 yılında hillary her ankete göre %70 oy alıyordu. hillary o kadar medya ve firmaların desteğine rağmen ( abd'deki ilk 4 büyük banka hillary adaylığını hem finanse edip hem desteklemişti, jpmorgan mesela bunlardan biri ) trump ise bu demokrat partilere oynadı. ne kadar milletin bıktığı ama dile getirsede kulak ardı edilen durum varsa söyledi, demokrat medya ırkçı diye tv'lerde gazetelerde yayımladı buda trump'ın işine geldi. adam istese kendi bu kadar reklam yapamazdı. millet trump salak diye dalga geçiyor ama adam amerikanın hepsine oynamadı, benim kriterlerim bunlar dedi ve kemik kadrosuna yoğunlaştı. onlar nelerdi ? dünyanın her yerinden illegal gelenler, meksika sınırı, çin ve ticaret bunlar en çok dillendirilenlerdi. yine aynısı olacak, hele şu blm zımbırtısı trump'ın oy oranını ciddi şekilde artırdı. milletin işyerleri, evleri soyuldu. demokrat valiler bu kaos durumu destekledi çünkü biden için faydalı olur diye düşünüyordular ( zencilere ırkçılık yapan trump hükümeti vs ) ama millet can güvenliğinden korkuyor. güney dakota eyaletinin valisi kristi noem rushmore anıtı tehdit edlinice tv'ye çıkıp bu anıt bütün amerikalılara aittir. 3-5 zibidi blm'nin keyfine göre tahrip edilecek bir şey değildir, gerekli önlemler alınmış olup federal yetkililerle temas içindeyim diyerek tv'de canlı olarak neredeyse tehdit edercesine amerikan değeri olan bu rushmore anıtını korudu. birde şu chop-chaz zımbırtısı vardı seatle bölgesindeki. demokrat partili vali jenny durkam 1 ay boyunca bu chaz-chop oluşumunu destekledi, ne zamanki bu grup valinin evine yürümeye başladı, telaş edip kapatıldı. bu chaz-chop oluşumu 5 hafta sürdü ve bu sürede oluşan hasarı onarmak için federal devletten para talep ediyor. iyi güzelde demezler mi '' bu chaz-chop eyaleti 5 hafta boyunca kırıp dökerken neredeydin? niye senin evine yürüdüklerinde iptal ettirene kadar önemsemedin? milletin evi işyeri değerli değil miydi? onların can güvenliğini niye sağlamadın '' diye uzar gider. işyerleri ve ev hasarları, birde seatle eyalatindeki oluşan hasarlar 500 milyar doları aşmış görünüyor. çoğu kişide seatle valisini dava ediyor, polise geride kalın ve olaylara müdahele etmeyin diye talimat verdiği için. burada önemli olan 3-5 kişinin çok ses çıkarmasına karşı verilen tepkidir. bu chaz olayı neden teksasta olmadı? çünkü akşama kalmaz silah manyağı yapardılar ordaki kişileri. seçimi trump kazanacaktır, biden diyenler yanlış düşünüyor. normalde amerika gündemini pek takip etmem ama bu corona sürecinde oldukça değişik olaylar olduğu için ilgimi çekti ara sıra takip etmeye başladım.

    yazdıklarıma cevap olarak şu yanlış ya da şurası hatalı dediğiniz varsa mesaj atın.





  • oylar Kanye West'e ABD başkanlık seçimi anketi: Biden farkı açıyor 

  • Sarı oğlan bizdendi yav.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Benim yaşadığım yerin geneli Trump destekçisi. ABD başkanlık seçimi anketi: Biden farkı açıyor 

    Biden'e peado diyor herkes ABD başkanlık seçimi anketi: Biden farkı açıyor 






  • An Idiot Abroad kullanıcısına yanıt

    Hem de tescilli pedo. Adamın kıza ne dediklerini de ortaya çıkarmışlardı ama sonradan kaynadı gitti. İlginç şeyler oluyor. Hakikaten koskoca Usa'de başkan adayı yok.

  • Spinata S kullanıcısına yanıt
    Nasıl yok?

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.