ABD Başkanı Trump'tan Beyaz Saray'da Tesla reklamı

-
-
Her açıdan / her türlü alakası yoktur.
Ekrem de-facto adaydı. CHP içinde bolca palazlandı. Özgür Özel i kendisi kedirtti emaneten ... RTE Vol2 belki ... Ama başa geçmemeli. İmamoğlu ülkeye zararlıdır.
Bu ülkeye teknokratlar ordusu lazım. Tek bir lider filan bunlar Türkiye için lüks...
Diploması gerçek değil ve askerliğini de ona göre yapması gerekiyor. Askerliğinde bari af filan yaş filan olmasa ... Vatani hizmetini tam yapmış olur...
-
Tur tur tesla reklamı yapsın,bizimkilerde canının derdine düştüğü içinvedat milora dava açacak duruma gelsin youtube da haksız reklam ,yanlış yönlendirme gerekçesi ile.
Şunuda anlamak mümkün değil,arkasından koşturanlar nasıl bir yarar göreceklerini düşünüyorlar,bu kadar ahlaksız,vicdan fukarası bir organizma ve organizmalardan.İlk onları yer.
-
Türkiye'de geçerliliği olmuyor olsa bile en azından diploması var, olmayanlara ne demeli...
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CWaRRioR -- 13 Mart 2025; 16:48:10 >
-
ekrem askere diyorsun... cidden giderse ilk defa bu ülkeye bir hizmet etmiş olur.
-
Aktrollere maaşlar yatmış yine, 2-3 mesajlı üyelikler gelmiş
-
Burası öyle bir b...ktan bir ülke ki üst tarafta trump haberi var altta konu hemen chp ekrem.meselesine gelmiş.Öyle nalet bir ülke ki üste kemal sunalın hiç alakası olmayan komik videosunu koysan altta yorumlarda kahrolsun chp,zillet ittifakı gibi yorum oluyor.Öyle nefret ettim ki bu ülke medyasından radyoda haber çıksa sesi kapatıyorum.İki yıldır tek bir haber programı ve siyasetçiyi izlemedim.Hangi parti olursa olsun siyasi tek bir habere tahammülüm yok
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
bu rende binası hesaplarına cevap vermeyin hocam blocklayıp geçin. bunlar her ay değişiyor farklı hesaplarla geliyor
-
Troller son zaman da iyice azıttı ee tabi beleş paralar gidecek korkmaya devam :D
-
Bunların ben videosunu gördüm instagram da 1 odanın içinde 6 7 kişi hepsinin önüne vermişler bilgisayarı trollük yapıyorlar
-
koş sevim ekrem'in ajansı halk uyandı diye formu basıp troll foku atmaya gelmişler.
-
Ne yapsın garibanlar, geçim dünyası. Parayı haketmeleri lazım...
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
dedi cehape trollü
-
Aslında yanlış kişiyi alıntılamışım ama sorun yok...trollükte kimse ak trollerin eline su dökömez. Yapıyorsunuz bu sporu...
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Alakasız konuya bile İmamoğlu diye girişmişsiniz, adaylığını açıklayınca sizin trollük operasyonları başladı tabi.
Sabah akşam İmamoğlu kötülersiniz artık alakasız postların altında. Neyse ki sizi kaale alan yok kendi kendinize eğlenin durun.
-
Trump, özenmiş bizim cumhurbaşkanımıza.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
AkTrollere telegram dan emir geliyor şak diye onlarda tak diye her sosyal mecrada saldırıya geçiyor ne yaparsanız yapın taptiginiz kişi gidici
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X