Şimdi Ara

ABCC Exchange Tanıtım ve Kampanyalar

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
287
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • ABCC EXCHANGE KRİPTO PARA DEĞİŞİM PLATFORMU
    ABCC Exchange Tanıtım ve Kampanyalar
    ABCC kesintisiz bir ticaret deneyimi hedefleyin dünya çapında büyük kitlelere ve hacme sahip bir kripto para değişim platformudur.ABCC aralarında eski malta dışişleri bakanı DR. Michael Frendo’nunda bulunduğu girişimciler tarafından Singapur merkezli olarak kurulan bir değişim platformudur.Kripto piyasası günden güne değişken votaliteye rağmen büyümeye devam ediyor birçok yeni kripto para ve değişim platformları her geçen gün çoğalıyor ve bir okadarda piyasadan yok oluyor.ABCC exchange’ın bu piyasada tutunması için birçok etken bulunmaktadır.Öncelik olarak arkasındaki büyük ekip ve yatırımcı ortakları.Kısaca bunlardan bahsedelim ve tanıyalım.
    ABCC PLATFORM YARATICILARI
    Michael Frendo

    Eski Malta Dışişleri Bakanı
    Michael Frendo, Malta Parlamentosu ve Malta Dışişleri Bakanı'nın eski bir konuşmacısıdır. Meclis Üyesi, Avrupa Konseyi Parlamenter Asamblesi, Telekomünikasyon, Ulaştırma ve Teknoloji Bakanı ve Yayın, Kültür, Gençlik ve Spor Bakanı olarak görev yapmıştır.
    Hukuk, siyaset ve diplomasi üzerine kapsamlı kitaplar ve makaleler yazdı ve yayınladı. Halen Frendo Lapira Legal'in Frendo Advisory ve Managing Partner'inin Genel Müdürü.

    Zhang Lei

    Üst Ürün Müdürü
    Zhang Lei, Yee ve YeeCall'ın CEO'sudur ve yaklaşık 40 milyon küresel kullanıcı için blockchain destekli ve bulut tabanlı bir sosyal ekosistem kurmaya çalışmaktadır. Zhang Lei Baidu'da Kablosuz Arama Ekibi Direktörü oldu. 2010 yılında Tapas Mobile'ın kurucusu ve CEO'su oldu. Tapas Mobile, Baidu Mobile Security BG tarafından birleştirildiğinde, bu iş grubunun genel müdürü oldu ve birkaç yüz milyon kullanıcısıyla çok sayıda mükemmel uygulamayı yönetmeye devam ediyor.

    Forrest Chen

    Seri girişimci
    Forrest başarılı bir seri girişimci, derin öğrenme, ürün ve stratejik liderlik konusunda uzmandır. NewsDog ve CNN Platform'un strateji, yönetim ve iş ittifakından sorumludur. NewsDog'dan önce, 2013 yılında 70 milyon dolar karşılığında Alibaba tarafından satın alınan Umeng'i kurdu. Forrest, algoritma, ürün, Ar-Ge ve girişimcilik liderleri konusunda uzmandır.

    Weixing Chen

    Blockchain Yatırımcı
    Weixing, Funcity Holding Yönetim Kurulu Başkanı ve Kuaidi Dache'nin kurucusu Funcity Capital'dir. 30'un altında Forbes 30'dan biri olarak seçildi, “yeniliklere hizmet etmek ve gelecekteki bir ekosistemi teknolojiye kazandırmak” fikrini savunuyor.
    Weixing, blockchain teknolojisi, internet finansmanı, büyük veri, AI, IoT ve diğerleri gibi yatırımlara büyük yatırımlar yaptı. Yatırımlarının örnekleri arasında CHJ Automotive, Xinchao Media, Kr Space, itiger ve üst sıralar, medya ve blockchain uygulamaları da dahil olmak üzere bir dizi önde gelen blockchain projesi bulunuyor.

    ABCC KURUMSAL YATIRIMCILAR

    FUNCİTY CAPİTAL

    Funcity Capital, blockchain alanında bir öncü kurumsal yatırımcıdır. Ekim 2016'da kurulan şirket, internet finansmanı, yapay zeka, blockchain ve akıllı ulaşım konularında uzmanlaşmış bir varlık yönetim şirketidir. Yönetim altındaki varlıkları 10 milyar RMB'ye (yaklaşık 1,55 milyar dolar) yakındır. CHJ Otomotiv, Xinchao Media, Kr Space ve itiger gibi hızlı büyüyen projelere yatırım yapmakla kalmadı, aynı zamanda blockchain ekosistemine derinden dahil oldu ve üst sıralar, medya ve blockchain dahil neredeyse yüz projeye yatırım yaptı.

    DREAM SEEKER CAPİTAL

    Dream Seeker Capital, 2017 yılında kurulmuştur. Fon yöneticileri, 2012'den beri kripto endüstrisindedir ve blok zincir protokolleri, bir düzine borsa, kripto paralı cüzdan, merkezi olmayan uygulamalardan kripto listelerine kadar dünyanın her yerinde 50'den fazla blockchain projesine yatırım yapmışlardır. siteler ve blockchain medyası. Yatırım portföyü, Qtum ve diğer başarılı projeleri içermektedir.

    BLOCKORİGİN CAPİTAL

    BlockOrigin, kapsamlı bir ekosistem yatırım stratejisi oluşturmak için uygulamaları, borsaları, inkübatörleri ve finansal hizmetleri küresel pazarın lider yetenekleriyle bir araya getirerek, blok zinciri inovasyonu ve kripto para birimlerine odaklanan nihai bir sermaye yatırımıdır. 20 adet yatırımcı blok zinciri projesi, tüketicilerin ve işletmelerin çeşitlendirilmiş ihtiyaçlarına hizmet etmeyi amaçlamaktadır. Alanlar, reklam, kredi derecelendirme sistemi, dijital içerik, eğlence, oyun, medya, işletim sistemi, ödeme sistemi, bilgi işlem gücü, altyapı inşaatı ve paylaşım ekonomisine kadar geniş bir yelpazeye yayılmıştır.

    Yukarıda gördüğünüz gibi kaliteli ve deneyimli bir kadro ile kurulmuş bir platform ve yatırımcılarına bakarak ne kadar büyük yerlere gelebilceğini görmek mümkün.
    AT Token
    ABCC Token (AT) ABCC Dijital Varlık Borsası tarafından verilecek bir ERC20 Jetonudur. Toplam AT tedariği, gelecekteki herhangi bir teklif olmaksızın 210 milyonda sabitlenmiştir.

    AT, ABCC Digital Asset Exchange'e yerel bir blockchain tabanlı belirteçtir. AT'yi tutan üyeler, bunlarla sınırlı olmamak üzere, çok çeşitli avantajlara erişebilecekler:

    ABCC borsası kendine ait AT tokenı ile üyelerine ekstra kazanç sağlayarak fark yaratmaktadır.Elinde AT token bulunduran üyeleri ile gelirlerinin %80 ini paylaşmaktadırlar.Haftalık olarak gelir paylaşımı yapılmaktadır.Son zamanlarda ciddi oranda üye ve hacim artışı sağlayarak adını hızla duyurmaya devam etmektedirler.
    Ortalama olarak 1000AT holder yapan bir kişi günlük olarak ortalama 5,99 USDT gelir sahibi olabilir.
    Sürekli olarak çeşitli kampanya ve airdrop lar ile ödül dağıtmaya devam ederek kullanıcı dostu bir borsa olduklarını kısa sürede kanıtlamayı başarmış ve şuan da halen devam eden bazı ödül kampanyaları bulunmaktadır bunlarıda aşagıda paylaşacağım.
    Web tasarım olarak gayet kullanışlı ve anlaşılır işlem tipi ile herkeze hitap etmektedir ayrıca app uygulaması da mevcuttur google play ve ios üzerinden kolaylıkla temin edebilirsiniz.

    ABCC Exchange için Erişim Bağlantısı
    https://lnkd.in/dfbmFTq
    120 ETH Dağıtımı Devam Ediyor Son 3 Gün
    https://lnkd.in/dVg-XiP



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tatar262626 -- 10 Eylül 2018; 20:48:44 >



    tatar262626 bu mesajı paylaştı




  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.