Şimdi Ara

Abbas'ın Melekleri (2015)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
411
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Abbas isimli pısırık bir mafya babası, sağ kolu tarafından tuzağa düşürülür. Çocukluk arkadaşı olan dört sakar kadın ise koruması olarak işe alınması çeşitli maceraların yaşanmasına neden olur.

Abbas'ın Melekleri (2015)

Yusuf Atıcı'nın yönetmenliğini üstlendiği filmin oyuncu kadrosunda Sevil Uyar, Berrak Deniz, Doğan Akkaya, Dost Elver, Cengiz Küçükayvaz, Şenol İpek ve Deniz Gönen gibi isimler bulunuyor.

geçen akşam sinemada şu filmi izledim. yeni yapmış adamlar. bizde böyle filmler yapılabilmesi için bu konudan da anlaşılabileceği üzere daha çok beklememiz gerekecek sanırım.

http://www.imdb.com/title/tt3659388/?ref_=nv_sr_1

• başlığı okuyunca troll konu sandım
  • Oyuncuların bir kaçını tanımasam mikili film sanardım. İsmi de benziyor üstelik..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: mu5tafa

Oyuncuların bir kaçını tanımasam mikili film sanardım. İsmi de benziyor üstelik..

Nerede dandik Türk filmi var bulup konusunu açıyorsun sende.
  • bu ne ayol
  • Bugün itibariyle vizyonda

• Deniz Gönen'le Şenol İpek'in oynadığı filme 1 lira kazandırmam yemin ediyorum bütün türk filmlerini aşağılıyormuşuz falan gibi gelebilir bazılarına ama kardeşim bugün ki olanaklardan çok daha kötü olanaklarda çekilen Yılmaz Güney'in,Sadri Alışık'ın,Kemal Sunal'ın,Şener Şen'in,Münir Özkul'un,Adile Naşit'in on numara filmleri var adamlar şimdi birçok şeye sahipler ama bir türlü ruh yok ortada adam gibi senaryo yok ne olacak böyle bilmiyorum.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.