sistem media sistemi olarak kuruldu sonrasında fikir değişikliği ile oyun makinasına döndürmek istedim fakat a8 düşük kalıyor oyunda. 390x alıp takıyım diyorum ama işlemcim frenlermi? anakart ve işlemci değiştirmeyi düşünmüyorum zira sistem yeni.... [simage][/simage][simage][/simage] [simage][/simage]
Ekran kartı olarak en iyisini almak mantıklı ilerde bir değişikliğe gidersen yeni sistemine de takarsın.
Tabiki fpsler intelin veya daha çok çekirdekli işlemcilerin aldığından düşük kalacaktır. Sonuna kadar overclock yapmalısın tabi iyi soğutucun varsa.
rerereraraR
kullanıcısına yanıt
thermaltake water 3,0 performer var. 4 çekirdek 4tread bir işlemci a8 6600k? 3.9 normal 42 boost ile oc ile 4.7 ghz ? gördüm. fps demişken ortalama kaç fps frenler yani 1-2 fps değil sorduğum a10 la kıyaslandığında 20 fps olursa sıkıntı
a8 ile a10 arasındaki en önemli farklardan biri içlerindeki ekran kartlarının gücü. İkinci fark a8 6600k 32 nm iken bazı veya bütün tam bilmiyorum a10 lar 28 nm. Her ikiside 4 çekirdekli ama 28 nm işlemciler daha iyi overclock edilebilir daha az ısınır.
Ama harici ekran kartı takıldığında aradaki farkı testlerde görebiliriz. İnternette araştırmak gerekir.
Overclock edildiğinde her ikisi arasında çok fark olacağını sanmıyorum.
yani uzun lafın kısası işlemcim ekran kartının performansını can sıkacak kadar frenlemez?
gidip mağazadan satın alıp takabilirim...
Valla işlemciniz ile ekran kartınız arasında uçurum olacak. Overclok yapmayı biliyorsanız gidip r9 390x alın. Bilmiyorsanız daha düşük bi ekran kartı alın.
O kadar parayı ekran kartına verdiğinize göre ilerde işlemcinizi ekran kartınızı satıp yeni daha üst bir işlemci de alabilirsiniz herhalde.
Benim demek istediğim işlemciniz kötü diye gidipte ekran kartını da kötü almaya gerek yok. İlerde başka sisteme taktığınızda niye ekran kartını düşük aldım diye pişman olmayın.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme