Şimdi Ara

A4tech x7 g800mu ps/2 sağ shift sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
694
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  •  A4tech x7 g800mu ps/2 sağ shift sorunu

A4TECH X7 G800MU PS/2 ALDIM. DRIVERI YOK !!! KUTUSUNDA CD YOK !!!

Arkadaşlar A4tech ucuz diye aldık allah belamızı verdi.
    Sağ shift tuşuna basarak a s d tuşlarını büyük yazamıyorum.
    Hız butonu (S) sönük iken a s d tuşlarını küçük yazabiliyorum ancak sağ shiftle büyük yazamıyorum.
    Hız butonu (S) her hangi bir seviyedeyken (sarı - turuncu - kırmızı) a ve d yi sağ shiftle büyük yazabiliyorum. ama s harfini sağ shiftle büyük yazamıyorum.
    sol shiftte sıkıntı yok her zaman çalışıyor. bu sağ shift a s d tuşları hariç hepsini her hız seviyesinde ( sarı-turuncu-kırmızı ) büyük yazıyor.
    sol shiftle büyük yazmayı aramızda kimse kullanmıyordur. %99'umuz sağ shifti büyük harf yapmak için kullanıyor. O açıdan daha önce aynı dertle karşılaşmış arkadaşlar çözümü bizle de paylaşabilirler mi?
    Teşekkürler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rocket11 -- 29 Ağustos 2012; 13:53:26 >

Orijinalden alıntı: Sonyali

ben yıllardır a4tech klavye mause kullanıyorum tas gibi hepsi.bu süre zarfında 1 logitech mause pad.5 6 tane kalıtelı kulaklık eskittim.düşünün artık

bunu sormadım
    Daha Fazla Göster
  • onu sormadım diyosun ama kendi mesajının üstüne 3 kere marka kötüleyici mesaj atmışsın.almayın vs gibi.
    her neyse aynı klavyeyi kullanıyorum.sağ ve sol shift çalışıyo.madem o tuş çok önemli senn için varsa garantisi yolla baksınlar.
    Bu arada %99 umuz sağ shift kullanır demişsin.Benim çevremde gayet profesionel olarak bilgisayarla haşırneşir olanlar var ben daha rastlamadım sağ shift kullanan.
    Heralde o yüzer kişiden 1 i ben ve arkadaşlarım oluyoruz.

Orijinalden alıntı: Sonyali

onu sormadım diyosun ama kendi mesajının üstüne 3 kere marka kötüleyici mesaj atmışsın.almayın vs gibi.
    her neyse aynı klavyeyi kullanıyorum.sağ ve sol shift çalışıyo.madem o tuş çok önemli senn için varsa garantisi yolla baksınlar.
    Bu arada %99 umuz sağ shift kullanır demişsin.Benim çevremde gayet profesionel olarak bilgisayarla haşırneşir olanlar var ben daha rastlamadım sağ shift kullanan.
    Heralde o yüzer kişiden 1 i ben ve arkadaşlarım oluyoruz.

polemik için girip mesaj atma
    mal bozuk işte
    alır almaz karışmam
    ama benim tecrübem bu
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.