Şimdi Ara

A4 ile bir test sürüşü

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
45
Cevap
0
Favori
1.646
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Klima şaşırtıcı derecede gürültülü idi. Gerçi test arabası güneş altında ve çok sıcaktı.
    Yol sesi-motor sesi varmı anlayabilmek için kısmak zorunda kaldım ama uzun süre dayanamadım.
    Araç 2.0 TDI idi. Motor sesi konusunda yorum yapamayacağım ama motorun vibrasyonunu direksiyondan anlayabiliyordum.
    Benim aracım golf 1.6FSI. Sürüş dinamikleri bana golften çok farklı gelmedi. Süspansiyonu da golf gibiydi. Zemin darbeleri kabine yansıyordu.
    Ancak araba dikkat toplamayı başarıyor.

• sen a4 alamayıp golf aldığın için ona benzetmeye çalışıyo olmayasın.benim bildiğim 2.0tdı a4 golften çok hızlı ve konforlu nasıl benzer diyosun anlamadım?
  • Eğer sen A4 2.0 TDI'ın sürüş dinamikleri golf 1.6 fsi ile aynı diyorsan, bence senin ehliyetini geri verme ve şöförlüğe veda etme zamanın gelmiştir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nesferatu -- 29 Ağustos 2008; 8:42:53 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: nesferatu

Eğer sen A4 2.0 TDI'ın sürüş dinamikleri golf 1.6 fsi ile aynı diyorsan, bence senin ehliyetini geri verme ve şöförlüğe veda etme zamanın gelmiştir.

+1 önüne gelen yorumcu olunca doğal

sürüş dinamikleri aynıymış

sert süspansiyondan gelen sesler dinamikler oluverdi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi over and under -- 29 Ağustos 2008; 9:59:50 >

• Kardeş ben yorumcu olduğumu iddia etmiyorum. Benim hissim bu. O kadar parayı boşuboşuna A4'e verdiyseniz benim ne suçum var. Artıları tabiiki var. Doğrusu ben o arabayı aşağıda bırakıp eve çıkmak istemem. O kadar güzel içi yani.
  • Selam,

Arkadaşlar bende toyota avensis 2. 0 elegant executive & AUDI A4 2.0 TDI kullandım.

Avensis A4 ten çok daha konforlu ve sessizdi buna emin olabilirsiniz ..

Golf için birşey diyemem ..

Selametle ..
  • quote:

Orjinalden alıntı: Fantastic Light

Selam,

Arkadaşlar bende toyota avensis 2. 0 elegant executive & AUDI A4 2.0 TDI kullandım.

Avensis A4 ten çok daha konforlu ve sessizdi buna emin olabilirsiniz ..

Golf için birşey diyemem ..

Selametle ..

Peki dostum, audi a4 1.8t kullandın mı? Kullandınsa bir de avensis ile a4 1.8 kıyaslar mısın lütfen?
  • quote:

Orjinalden alıntı: ceta
    Kardeş ben yorumcu olduğumu iddia etmiyorum. Benim hissim bu. O kadar parayı boşuboşuna A4'e verdiyseniz benim ne suçum var. Artıları tabiiki var. Doğrusu ben o arabayı aşağıda bırakıp eve çıkmak istemem. O kadar güzel içi yani.

Üzülme, boşver. Dua et bu sıralar malik forumda yok. Yoksa neredeyse Tanrı yaratısı olduğuna inanılan bir araca laf atmanın ne demek olduğunu gösterirlerdi sana
  • +1
    quote:

Orjinalden alıntı: nesferatu

Eğer sen A4 2.0 TDI'ın sürüş dinamikleri golf 1.6 fsi ile aynı diyorsan, bence senin ehliyetini geri verme ve şöförlüğe veda etme zamanın gelmiştir.

• İnsanların yorum yapma hakkına da karışılmaya başlanmış.

• yorum mantıksızsa karşı yorum belirtilir bunada kimse karışamaz
  • yapılan yoruma katılmazsınız bunu sonuna kadar savunursunuzda tamam, aynı görüşte olmak zorunda değil kimse haklısınız.

Ama sizcede biraz rencide edici yaklaşılmadımı ? bu karşıt görüş belirtmekten çok dalga geçmektir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi arifomer -- 29 Ağustos 2008; 16:00:30 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: arifomer

İnsanların yorum yapma hakkına da karışılmaya başlanmış.

Aslında karışılmak dememek gerekli bu duruma.
    Çünkü biraz abartı bir yorum olmuş.
    Aynı a4ü bizde test ettik vede golf ile arasında belirgin bir fark var , yok demek gariplik :)
    Gerek sürüş dinamikleri gerek yol tutuş gerek yoldaki stabilitesi gerek yalıtımı golften çok farklı
    Ki golf ile yan yana adının olabilmesi bile enteresan durmuş
    İnsanlarda o yüzden tepki göstermişler
    Ama olur böyle şeyler
    Konuyu açan arkadaş beni ters anlamasın ama insanlar bazen alamadıkları araçları kendi araçlarından üstük görmek istemezler
    Bu durum bizdede böyle olmuştur
    Astra kullanırken 159testi yaptığımızda dedimki bu kadar methedilecek neyi var

Şakası bir yanada insan istemsiz şekilde karar mekanizmasını etkileyebiliyor :)

• quote:

Orjinalden alıntı: over and under

+1 önüne gelen yorumcu olunca doğal

sert süspansiyondan gelen sesler dinamikler oluverdi

Sen bu mesajında yorum yapan kişinin yaptığı yoruma karşılık adamın yanlışı veya eksik bilgisi varsa bu bilgiyi düzelteceğine konuya yaklaşış şeklin ile kendini beğenmiş bir tavır sergiliyorsun arkadaşım.

İlaveten bu yazıyı yazan sen, önceki gün forumda arkadaşın birine yok sen 17 yaşındasın vs. vs. diye sözler söylüyordun.

Bence ilk önce kendi yaklaşım ve cevaplarına dikkat et sonra milletin yazıları ile ilgili yorum yap ..

quote:

Orjinalden alıntı: over and under

yorum mantıksızsa karşı yorum belirtilir bunada kimse karışamaz

Evet yorum mantıksız ise buna adab kuralları dahilinde karşı yorum belirtilir çıkıpta,

''+1 önüne gelen yorumcu olunca doğal

sert süspansiyondan gelen sesler dinamikler oluverdi ''

Tarzı yazılar yazarak kişiyi rencide edici veya tartışma çıkarıcı uslupta msjlar yazılarak cevap verilmez ..

Selametle ..

• desiya katılıyorum yazdıklarına arkadaşın karşılaştıması yersiz olabilir ve diğer arkadaşların karşıt görüş belirtme haklarınada itirazım yok.

herkes kendi görüşünü belirtmekte özgür ama karşı tarafı kırmadan. sadece dikkatimi çektiği için yazıyorum kimseyle problemim falan yok yanlış anlaşılmasın.

burda ki çoğu arkadaşın yazılarını kyifle okuyorum. nacizane fikrime değer verilirde dikkate alınırsa ne mutlu bana

saygılar...
  • quote:

Sen bu mesajında yorum yapan kişinin yaptığı yoruma karşılık adamın yanlışı veya eksik bilgisi varsa bu bilgiyi düzelteceğine konuya yaklaşış şeklin ile kendini beğenmiş bir tavır sergiliyorsun arkadaşım.

İlaveten bu yazıyı yazan sen, önceki gün forumda arkadaşın birine yok sen 17 yaşındasın vs. vs. diye sözler söylüyordun.

Bence ilk önce kendi yaklaşım ve cevaplarına dikkat et sonra milletin yazıları ile ilgili yorum yap ..

Tarzı yazılar yazarak kişiyi rencide edici veya tartışma çıkarıcı uslupta msjlar yazılarak cevap verilmez ..

Selametle

Golf ile A4'ün eş tutulması beklenemez bunu test eden herkes görür ama çıkıp da bunun aksini iddia eden biri çıkarsa şaka derim

İstediğim yerde istediğim yorumu yaparım şikayetin varsa butona basarsın ok mi ?

17 yaşındasın v.b. sözlerine o günkü konu ile alakası vardı ve o konu kapandı ... zira o sözleri etmemin bir nedeni vardı boşuna yazmadım (p.m. at nedeninide açıklarım anlarsın) ... ama sen sadece o kısmını gördüysen ne yapayım her yazdığıma hesap mı vereceğim ???

• Arkadaşlar bazı şeyler yanlış anlaşılıyor galiba. Öncelikli olarak ben otör değilim bu konuda. Açıkçası golfle tabiiki A4 ü karşılaştırmıyorum. Dikkatimi çeken şeyleri söylüyorum. Bu iki aracı bilenler, uzun uzun kullanmış olanlardan fikirlerini de bekliyorum. Açıkçası klima sesi nedeni ile ne yol sesi, ne de motor sesi konusunda bir yorum yapamıyorum. Ama mutlaka daha azdır.
    Ancak süspansiyon konforunun daha fazla olmasını beklerdim. Örneğin yakın zamanda test ettiğim volvo S40'ın bu konuda daha rahat olduğunu gördüm. Bu yönden S40 benim kişisel bekllentimi daha fazla karşıladı.
    Hatta passatı da test etmek istedim. Ama muhtemelen A4 gibidir diye düşünüyorum.
    Gözlemlerimle kimseyi de yanlış yönlendirmek istemiyorum.
  • tabikide a4 ile golf aynı tutulmaz ama audi nin merco ve bmw nin hep gerisinde kalmasının nedeni bu ,araçlar vw ile aynı altyapıda yapılıyo vw grup birtürlü bu iki markayı birbirinden ayıramadı özellikle passat ve a6 sürüş dinamiği kullanılan malzeme olarak neredeyse aynı...
  • @ over and under

Senden niye şikayetçi olayımki birçok arkadaşında gördüğü üzere ben sadece uslubunun yanlış olduğunu ve daha ılımlı cevap vermen gerektiğini sana hatırlatmak istedim hepsi bu.

Neyse sen bildiğin gibi devam et arkadaşım sonuç itibarı ile uslup senin ..

Kolay gelsin ..
  • quote:

@ over and under

Senden niye şikayetçi olayımki birçok arkadaşında gördüğü üzere ben sadece uslubunun yanlış olduğunu ve daha ılımlı cevap vermen gerektiğini sana hatırlatmak istedim hepsi bu.

Neyse sen bildiğin gibi devam et arkadaşım sonuç itibarı ile uslup senin ..

Kolay gelsin ..

ilk önce nesferatu yorum yazdı oraya ona neden birşey demiyorsun da bana deme ihtiyacı duyuyorsun

neyse bazı şeyler belli bence konu devam etsin kaldığı yerden

özel sorunu olanda p.m. atsın

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.