Şimdi Ara

A3 Sedan mı 2007 Audi TT 2.0 TFSI

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
968
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • İyi günler.Ailemin desteğiyle bir araç almak istiyoruz ama kararsızlığım var.Şöyle ki 85 bin lira gibi bir bütçem var ve a3 sedan ve 2007 model tt arasında kararsız kaldım.A3 sedan iten kısım aracın yeni model olması(2.el olcak).Tt iten kısmı ise aracı güçlü oluşu ve aracın ayrı bir çekiciliğinin olması.Sonuçta fiyatları biraz tuzlu araçlar olduğu için parayıda çöpe atmak istemiyoruz.Eğer Tt seçersek 3-4 sene sonra aracı elden çıkarırken zorlanırmıyım? Tt nin fiyatı 3-4 sene sonra satarken çok düşer mi ? Tt yedek parça fiyatları hakkında bilginiz var mı ve aracın kronik bir problemi var mı? A3 fiyatı ilerki senelerde çok düşer m i? Başka tavsiye edeceğiniz araçlar olursa memnun olurum.Şimdiden yorumlarınız için teşekkür ederim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Atatürk_1881 -- 26 Mayıs 2015; 20:39:59 >

• Burası sözlük değil

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: SpecTraceF33

Burası sözlük değil

• DH halkına sözlük dediğin için cevap alabileceğini zannetmiyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: SpecTraceF33

Burası sözlük değil

Kesinlikle.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arac tercih kıyaslama denince aklına ne gelio acaba ??

• Evde tts var ancak sozlukten dolayi cevap yok.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Donanım haberde sözlük kelimesini kullanmam baya yanlış oldu kusuruma bakmayın ama yardımınıza ihtiyacım var lütfen yardımcı olursanız sevinirim
  • 85.000 liraya 2007 model tt yada 2. el düşük donanımlı a3 sedan almazdım. Full paket dizel otomatik 308 olabilir mesela.
  • 1.8 tfsi tt ler var onlardan bakıyorum bende 1tane vardı kacırdım 2008modeldi.
    Tabı once i30u satmam lazım

Sana john cooper works onerebılırım cok guzel arabalar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NOSCE TE IPSUM -- 26 Mayıs 2015; 22:01:02 >
  • İkisi bana göre karşılaştırılacak araçlar değil. Kullanım amacınıza göre bir seçim yapmalısınız. Biri spor araç, biri günlük. Eğer Tt ihtiyaclarinizi karşılıyorlarsa Tt derim.

• quote:

Orijinalden alıntı: Glukhovsky

İkisi bana göre karşılaştırılacak araçlar değil. Kullanım amacınıza göre bir seçim yapmalısınız. Biri spor araç, biri günlük. Eğer Tt ihtiyaclarinizi karşılıyorlarsa Tt derim.

Evet dediğinize katılıyorum 2side çok farklı çizgileri ve tarzı olan araçlar tt almak gönlümden geçen şey ama 2008 model olması insanı korkutuyor.Aracı 3-4 sene sonra satmak ne kadar zor olacak bilemiyorum
  • NOSCE TE IPSUM kullanıcısına yanıt
    tt nin 2. el parça fiyatları veya piyasa durumu hakkında bilginiz var mı? Bir galeriyle konuştuğumda sahibi aracı 3-4 sene sonra 15 bin zarar etmeden satarsın demişti bana pek gerçekçi gelmedi ama
  • tt alacaksanız 2009 üstü alacaksınız ayrıca arabayı 2 kişilik gibi kabul etmek lazım arkaya kimse oturamaz a4 2.0tfsi quattro daha mantıklı bir seçim olur

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: iPhoneDalton

quote:

Orijinalden alıntı: Glukhovsky

İkisi bana göre karşılaştırılacak araçlar değil. Kullanım amacınıza göre bir seçim yapmalısınız. Biri spor araç, biri günlük. Eğer Tt ihtiyaclarinizi karşılıyorlarsa Tt derim.

Evet dediğinize katılıyorum 2side çok farklı çizgileri ve tarzı olan araçlar tt almak gönlümden geçen şey ama 2008 model olması insanı korkutuyor.Aracı 3-4 sene sonra satmak ne kadar zor olacak bilemiyorum

Satarken A3'e göre daha zor olur tabi ama elinizde kalmaz illa satarsınız makul fiyatından. 2008 eski sayılmaz bana göre.

• 20 bin tl ekleyip bmw 218i coupe sıfır alabilirsiniz.alamıyorum derseniz de kesinlikle tt derim ben
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.