Şimdi Ara

A3 Sedan (113. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
4.343
Cevap
59
Favori
265.251
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 111112113114115
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • forumq F kullanıcısına yanıt
    Ayna katlanabilme özelliği gizli özellik değil. Katlanır Aynalarda katlama tertibatı - motor var. Ötekilerde yok. Dolayısıyla komple aynalar değişmeli. Ender bunu da yapıyor ama fiyatı 2.000-TL dolaylarında olmalıydı. Sağ ayna aşağı inme olayı gizli özellik, kodlama ile yapılabiliyor.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • forumq F kullanıcısına yanıt
    Yanlış anlaşılma olmuş M.L.Crassus nickli arkadaşın açıkladığı gibi ayna kapanması donanımsal bir özelliktir, motor vs ek donanım değişikliğine ihtiyaç duyduğu için yazılımla açılamaz.

    Ender Elektronikte aynalarla ilgili olarak sadece geri vitese taktığınız zaman sağ aynanın aşağıya inmesi özelliğini açtırabilirsiniz.
  • Hiçbir marka/model arabada katlanır ayna özelliği yazılımla açılamaz. Ekstra donanımdır herzaman ve bu yüzden ücretli satılır. Aydana motor oluyor arkadaşın dediği gibi, bu donanım yoksa motor yok.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi isimbulunamadı -- 8 Ocak 2016; 23:02:15 >
  • A3'de katlanabilir ayna seçeneği çok da gerekli değil diyebilirim. Aracın dış kontürleri dışa bombe ve ayna da oldukça küçük, bu nedenle kontürün dışına çok az taşıyor. Q7 gibi büyük araçlarda sıklıkla gereksinim duyduğum bu özelliği A3'de neredeyse hiç aramadım. Zaten aynaya çarpacak bir nesne araca da çarpacaktır.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Witchdoktor

    A3'de katlanabilir ayna seçeneği çok da gerekli değil diyebilirim. Aracın dış kontürleri dışa bombe ve ayna da oldukça küçük, bu nedenle kontürün dışına çok az taşıyor. Q7 gibi büyük araçlarda sıklıkla gereksinim duyduğum bu özelliği A3'de neredeyse hiç aramadım. Zaten aynaya çarpacak bir nesne araca da çarpacaktır.

    ama bence 240 euro bedele değecek bir donanım
  • quote:

    Orijinalden alıntı: forumq

    quote:

    Orijinalden alıntı: volcano

    quote:

    Orijinalden alıntı: alphi3458

    Az önce bir a7 gördüm gündüz ledleri açıkken sinyal verdiği tarafın ledi bir anda sarı/turuncu olarak normal sinyal gibi yanmaya başladı diğer taraf ise sabit led yanmaya devam ediyordu gerçekten müthiş bir görüntü vardı acaba kodlama ile bizde de olur mu

    Uzun-kısa farları da led olan A3 modellerinde de sinyaller dediğiniz gibi yanıyor. Kodlama ile olmaz. Ben A7 görünce seyre dalıyorum çok güzel araç tek tük var piyasada tam benlik.

    Şunu biraz tarif eder misiniz, ben dikkat etmedim, benim farlar led.

    3 far tipi mevcut.
    1) LED (Full Led)
    2) XENON PLUS (Uzun-kısa: Xenon, Gündüz Farı: Led, Sinyal: Halojen)
    3) HALOJEN (Hepsi halojen)

    Full led farlarda ön sinyaller de led olarak yanar. Tek tük gelen birkaç araçta var S3'te standart.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi volcano -- 9 Ocak 2016; 8:47:46 >




  • quote:

    Orijinalden alıntı: alphi3458


    quote:

    Orijinalden alıntı: qwerty9999


    quote:

    Orijinalden alıntı: alphi3458

    quote:

    Orijinalden alıntı: Kuray


    quote:

    Orijinalden alıntı: qwerty9999


    quote:

    Orijinalden alıntı: alphi3458

    quote:

    Orijinalden alıntı: qwerty9999


    quote:

    Orijinalden alıntı: alphi3458

    quote:

    Orijinalden alıntı: qwerty9999


    quote:

    Orijinalden alıntı: alphi3458

    son bir pazarlıkla 116,800+sigorta bedelini öğleden önce yatırdım inş çarşamba teslim alacağım hakkımızda hayırlısı







    Hayırlı olsun, teslimatı yarın yaparlar büyük bir ihtimal. Kazasız belasız sürüşler dilerim.

    çok teşekkürler st çarşamba dedi ama inş yarına yetişir

    Bence de yetişir. Ben ödemeyi yaptıgım günün ertesinde akşama doğru teslim aldım. Aralık başıydı ve yoğunluk olmasına rağmen yetiştirdiler. Bu arada garanti uzatmayı öneririm. Sanırım indirim hala devam ediyordur. Tekrardan hayırlı olsun.

    satış temsilcisine mail attım yarın 17-17,30 teslim yapılabileceğini söyledi

    Süper! İşlem dedikleri şey zaten plaka basımı ve online tescil. Ruhsatı daha sonra verecekleri için bekleme olmuyor haliyle. 1 aylık süre için geçici belge veriyorlar ruhsat yerine. Araç hazırsa teslimat yetişir kesin.

    Ben aracin ucretini sabah gonderdim, ertesi gun 17 gibi plaka ve ruhsatim hazir sekilde teslim aldim.

    Saat olarak gecikmesinin sebebi de devletin sistemindeki sorundu, normalen yarina vericeklerdi fakat ben israr edince moto kuryeyle plakayi gonderttiler yetistirdiler

    valla esasında bayinin vereceği plaka işime yaramayacak çünki mühürlü app plaka yaptıracağım

    APP plaka takılması halinde trafik uygulamasında sıkıntı çıkıyor. Ceza kesip plakayı söktürüyor ve orjinal plakayı takmadan yola devam etmenize müsaade etmiyorlar mühürlü olsa bile. Genel uygulama bu yönde olsa bile ses çıkarmayan trafik ekiplerinin olduğu da malum. Sıkıntı yaşayabilirsiniz.

    2008 jetta comf dsg aile aracımızda 7 yıldır app plaka var bir kere bile çevirmelerde konu olmadı app

    HGS ile ilgili düzenleme kapsamında özellikle app plakalarla ilgili denetimlerin artırılacağı sıkça dile getirilmeye başlandı.

    Ayrıca bkz.


    http://m.haberexen.com/samsunda-app-plaka-denetlemesi-495888h.htm

    http://www.boluolay.com/bolu/suruculer-bu-haberi-iyi-okuyun-h31374.html

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Dün yeni A4 ü bayide kapsamlıca inceleme fırsatı buldum. Dıştan ( trafikte görmüştüm ) çok beğendiğim araç beni bir takım beklentiler açısından hayal kırıklığına uğratmış durumda. Aracın kaporta birleşim noktaları, far kaput ve ön tampon çizgileri 10 numara olmuş. Araç işçilik olarak yine döktürmüş benim gördüğüm kadarıyla. İşçilik, malzeme kalitesi yine kendine hayran bıraktırıyor. İç tasarım gayet güzel. Sadece tek eleştiri MMi ekranına olabilir benim açımdan. Keşke A3 lerdeki gibi katlanarak konsola gizlenebilseymis. Maalesef bu ekranda Audi Mercedes'e uymayı tercih etmiş. O ekran öyle ortada duruyor devamlı
    Aracın fiyatı 135.000-TL den başlıyor. Bir kaç donanimla 150 - 155 arasına güzel bir A4 alınabilir. Yalnız bu fiyattaki sorun Mercedes cephesine bakınca ortaya çıkıyor. Yakın geçmişte konuştuğumuz gibi 145binTL ye iyi donanimli bir C180 almak varken, bu bütçeyle benzinli araç alınacaksa büyük ihtimalle Mercedes tercih edilebilir. Dizelde 2.0 TDi olmasından mütevellit film kopuyor zaten Gelelim araçta bana hayal kırıklığı yaratan noktalara. Aracı görmek için büyük hevesle bekliyordum çünkü A3 Sedan'la yaşadığım ufak tefek hacim sıkıntıları nedeniyle menzilime girebilecek bir araçtı ( 1.4 TFSi ile ) . Ancak araca bakınca bagaj ve arka koltuklarinin eski nesile oranla hiçbirşey sunmadigini gördüm. Sportif ve kaliteli, prestijli bir sedan arayanlar için güzel bir tercihken Puset, Çocuk Koltuğu kullanımı ve gerektiğinde uzun yola 3 yetiskin ile aile yolculuğu için aşırı kullanışsız. Arka koltuk mesafesi A3 Sedan ile fark yaratacak düzeyde değil. Bagaj hemen hemen aynı, hatta bagajin tabanı daha yüksekte bu nedenle derinlik daha az. Bebek arabasını bagaja atınca valize yer kalmayacak şekilde ki benim A3 Sedan'la da sorunum ne yazık ki bu. Bu nedenle cocuklar büyüyüp kendi koltuklarinda yolculuk yapabilip bagajdan Puset çıkana kadar A4 bana uzak. Bu hayal kirikligiyla hemen yan tarafa Volkswagen'e geçiş yaptım. Diğer düşündüğüm araç Passat Variant olduğu için son kez incelemek istedim... Güzelce inceledikten sonra insanların niçin Passat ve Fluence gibi araçlara bu derece rağbet gösterdiğini tekrar anladım. Açıkçası Variant tasarımı Sedan Passat'a oranla daha çok hoşuma gitmesine karşın 2.el kaygilarim nedeniyle tamamen Variant'tan Sedan'a dönerek bayiden çıktım. Passat Sedan'ın bagajı Variant'a oranla epey küçük ama bagajin tampon - arka koltuk derinliği Bebek Arabasi'nin dik bir sekilde bagaja girebilecegi, onun yanina da 60cm'lik 3 adet valizin rahat rahat sigabilecegi kadar geniş. Bu nedenle bir sonraki tercihimin sıfırdan olusturucagim bir kombinasyon ile Passat olması kuvvetle muhtemel görünüyor. Yeni A4 ü gördüm, inceledim, çok beğendim ama elemek zorunda kaldım. Aklımdaki çelişkileri ortadan kaldırmak açısından verimli bir ziyaret oldu.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • quote:

    Orijinalden alıntı: M.L.Crassus


    Dün yeni A4 ü bayide kapsamlıca inceleme fırsatı buldum. Dıştan ( trafikte görmüştüm ) çok beğendiğim araç beni bir takım beklentiler açısından hayal kırıklığına uğratmış durumda. Aracın kaporta birleşim noktaları, far kaput ve ön tampon çizgileri 10 numara olmuş. Araç işçilik olarak yine döktürmüş benim gördüğüm kadarıyla. İşçilik, malzeme kalitesi yine kendine hayran bıraktırıyor. İç tasarım gayet güzel. Sadece tek eleştiri MMi ekranına olabilir benim açımdan. Keşke A3 lerdeki gibi katlanarak konsola gizlenebilseymis. Maalesef bu ekranda Audi Mercedes'e uymayı tercih etmiş. O ekran öyle ortada duruyor devamlı
    Aracın fiyatı 135.000-TL den başlıyor. Bir kaç donanimla 150 - 155 arasına güzel bir A4 alınabilir. Yalnız bu fiyattaki sorun Mercedes cephesine bakınca ortaya çıkıyor. Yakın geçmişte konuştuğumuz gibi 145binTL ye iyi donanimli bir C180 almak varken, bu bütçeyle benzinli araç alınacaksa büyük ihtimalle Mercedes tercih edilebilir. Dizelde 2.0 TDi olmasından mütevellit film kopuyor zaten Gelelim araçta bana hayal kırıklığı yaratan noktalara. Aracı görmek için büyük hevesle bekliyordum çünkü A3 Sedan'la yaşadığım ufak tefek hacim sıkıntıları nedeniyle menzilime girebilecek bir araçtı ( 1.4 TFSi ile ) . Ancak araca bakınca bagaj ve arka koltuklarinin eski nesile oranla hiçbirşey sunmadigini gördüm. Sportif ve kaliteli, prestijli bir sedan arayanlar için güzel bir tercihken Puset, Çocuk Koltuğu kullanımı ve gerektiğinde uzun yola 3 yetiskin ile aile yolculuğu için aşırı kullanışsız. Arka koltuk mesafesi A3 Sedan ile fark yaratacak düzeyde değil. Bagaj hemen hemen aynı, hatta bagajin tabanı daha yüksekte bu nedenle derinlik daha az. Bebek arabasını bagaja atınca valize yer kalmayacak şekilde ki benim A3 Sedan'la da sorunum ne yazık ki bu. Bu nedenle cocuklar büyüyüp kendi koltuklarinda yolculuk yapabilip bagajdan Puset çıkana kadar A4 bana uzak. Bu hayal kirikligiyla hemen yan tarafa Volkswagen'e geçiş yaptım. Diğer düşündüğüm araç Passat Variant olduğu için son kez incelemek istedim... Güzelce inceledikten sonra insanların niçin Passat ve Fluence gibi araçlara bu derece rağbet gösterdiğini tekrar anladım. Açıkçası Variant tasarımı Sedan Passat'a oranla daha çok hoşuma gitmesine karşın 2.el kaygilarim nedeniyle tamamen Variant'tan Sedan'a dönerek bayiden çıktım. Passat Sedan'ın bagajı Variant'a oranla epey küçük ama bagajin tampon - arka koltuk derinliği Bebek Arabasi'nin dik bir sekilde bagaja girebilecegi, onun yanina da 60cm'lik 3 adet valizin rahat rahat sigabilecegi kadar geniş. Bu nedenle bir sonraki tercihimin sıfırdan olusturucagim bir kombinasyon ile Passat olması kuvvetle muhtemel görünüyor. Yeni A4 ü gördüm, inceledim, çok beğendim ama elemek zorunda kaldım. Aklımdaki çelişkileri ortadan kaldırmak açısından verimli bir ziyaret oldu.

    Passat 1,6 tdi highline dsg seni asla üzmez üstat

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • ÖZEL SİPARİŞ S TRONİK F1VİTES A3 SEDAN S LİNE HATASIZ
    İlan No: 261466315
    http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-audi-ozel-siparis-s-tronik-f1vites-a3-sedan-s-line-hatasiz-261466315/detay


    Arkadaşlar ilandaki aracın sahibi kişi sline olduğunu iddaa ediyor..açıklama kısmında sline logosu yapıştırıp sline diye satıyorlar şeklinde eleştiri yapmış..kendiside o gruptan farkında değil heralde ya da bayide kazıklanmış anlayamadım

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Selam arkadaşlar. Pek yazmıyorum ama konuyu baştan aşağı okudum ve takip ediyorum. Malum sitedeki linkte satılık olan a3 sedanın jantları benim bildiğim 19". Ancak 18" aliminyum alaşımlı diye yazıyor satıcı. Acaba bu jantın 18" olanı da mı var?
    http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-audi-turkiyede-esi-yok-2014-a3-ambition-s-line-hatasiz-inci-beyazi-256480867/detay
  • 82atlantis 8 kullanıcısına yanıt
    replika jant, üstelik taban genişliği lastiğe uymuyor, yanaklar içe bombe yapmış. Kötü bir görüntü.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Exilim12

    ÖZEL SİPARİŞ S TRONİK F1VİTES A3 SEDAN S LİNE HATASIZ
    İlan No: 261466315
    http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-audi-ozel-siparis-s-tronik-f1vites-a3-sedan-s-line-hatasiz-261466315/detay


    Arkadaşlar ilandaki aracın sahibi kişi sline olduğunu iddaa ediyor..açıklama kısmında sline logosu yapıştırıp sline diye satıyorlar şeklinde eleştiri yapmış..kendiside o gruptan farkında değil heralde ya da bayide kazıklanmış anlayamadım

    O aracın o fiyata alıcı bulması biraz zor gibi bence!

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • qwerty9999 Q kullanıcısına yanıt
    Hocam mesele alıcı değil zaten insanları salak yerine koymasına gerek yok !! Site üzerinden mesaj yazdım pişkin pişkin cevaplıyor bide !! Herkes dolandırıcı oldu artık

    Zaten sahibinden.com a3 sedan sline yazanların yarısı bile sline paket içermiyor logo alıp yapıştırıyorlar sline diye satıyorlar.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Adam sadece çamurluklara s line logosu yapıştırmış, geçtim iç s line'ı, dış s line kit bile yok.

    Bildiğin ambition'a altı düz direksiyon eklenmiş. O fiyata imkansız
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Exilim12

    Hocam mesele alıcı değil zaten insanları salak yerine koymasına gerek yok !! Site üzerinden mesaj yazdım pişkin pişkin cevaplıyor bide !! Herkes dolandırıcı oldu artık

    Zaten sahibinden.com a3 sedan sline yazanların yarısı bile sline paket içermiyor logo alıp yapıştırıyorlar sline diye satıyorlar.

    👍 Malum site aracinizi ölü fiyata alıp, sıfır arabadan pahalı satan ve burnundan kıl aldırmayan galericiler ile dolu. Uyanık olmak lazım. Ellerine düşerseniz affetmezler, aman dikkat! Bu arada buna benzer paylaşımları lütfen yapalım, farkındalık olması bakımından önemli.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: emrebozkurt800

    Adam sadece çamurluklara s line logosu yapıştırmış, geçtim iç s line'ı, dış s line kit bile yok.

    Bildiğin ambition'a altı düz direksiyon eklenmiş. O fiyata imkansız

    Ya tutarsa hesabi hocam! Ya düşerse!

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • O araçların sıfırı şu an zaten 114-120 bandında bunu bile bile tuzağa düşen de enayidir

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: alphi3458

    O araçların sıfırı şu an zaten 114-120 bandında bunu bile bile tuzağa düşen de enayidir


    Şubat ayı gelsin, 2016 model fiyatları ve benim de gayrımenkul alıp almama isim belli olsun satışa çikabilirim üstad. R Line bir 1.6 TDi DSG Highline oluşturup sipariş verebilirim ama bu aracımdan da zarar etmek istemiyorum. Şartlar oluşursa neden olmasın

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: M.L.Crassus


    quote:

    Orijinalden alıntı: alphi3458

    O araçların sıfırı şu an zaten 114-120 bandında bunu bile bile tuzağa düşen de enayidir


    Şubat ayı gelsin, 2016 model fiyatları ve benim de gayrımenkul alıp almama isim belli olsun satışa çikabilirim üstad. R Line bir 1.6 TDi DSG Highline oluşturup sipariş verebilirim ama bu aracımdan da zarar etmek istemiyorum. Şartlar oluşursa neden olmasın

    A3 Sedan'dan memnun değil misiniz hocam? Bagaj genişliği dışında neden Passat mesela?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 111112113114115
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.