|
Arkadaşlar merhaba, çok acil görüş ve desteklerinize ihtiyacım var, daha önce benzer konu başlığı varsa yönlendirirseniz sevinirim. Aracım 170 bin, 1.6 sportback - 110 binde aldım, zamanında yağ bakımlarını yaptırırım, öyle çok hızlı kullanıp aracı zorlayan biride değilim ama 160 bin küsürde yağ lambası yandı, o zamana kadar hiç yağ eksiltme olmamıştı hemen gidip yağcıma tekrardan ekledik. henüz değiştireli 3-4 bin km olmuştu, sonra 3-4 bin km sonra tekrardan yağ azaldı hemen tekrar ekledim ve bir gariplik olduğunu anladım fakat maddi durumum müsait olmadığı için gidememiştim, en son 170 binde araç teklemeye başladı baktıkki 2 ve 4 numaralı bujiler yağlanmış. Aracın sürekli gittiğim sanayide 2 ortak var, biri geldi dedi motor inmesi lazım en az 10 gün sürer ve 120 ile 150 bin arası tutar, sonra diğer ortağı geldi dedi kapağı açalım önce bakalım eğer sorun orada değilse motor indiririz. 2 farklı yorum geldi ve benm maddi durum olarak 100 bin verme gücüm yok, lütfen beni yönlendirebilir misiniz. Motorun inmesi aracı satmamda zorluk yaratır mı , bunun içinde fikir verir misiniz , çok teşekkürler şimdiden |
|

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler
Hızlı