|
Böyle adamlar oldukça kampanya falan kalmaz. Takipçi kasmak için takla atıyorhttps://www.instagram.com/p/CJ_zCQrBd6o/
![]() |
Sadece yağ aldığımız sipariş iptal edildi. Madem iptal edeceksin niye gece gece 2 saatimizi yiyorsun? A101'in bir daha kapısından bile içeri girmeyeceğim |
Aynı şekilde benim siparsim de iptal edilmis bir daha a101 online ile işim olmaz beceriksiz herfiler.
|
Kendileri kupon veriyor, kendileri iptal ediyor. Akşam 30 dk uğraşıp kurallara uygun sipariş verdim, sabah iptal etmişler. Gönderemeyeceğin ürüne kupon verme o zaman, çocuk oyuncağı mı bu? İade para gelmesini bekleyeceğiz bir de. |
Demek şikayetvar'a ve müşteri hizmetlerine iptaller dolayısıyla ne kadar çok itiraz geldi ki dayanamayıp geri adım attılar ve kuponları tekrar tanımlıyorlar. Demek ki hakkını arayınca alabiliyormuşsun.
|
Şöyle güzel bir kombo oluyor. :) ![]() < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fozcan -- 13 Ocak 2021; 20:2:6 > |
|
300 TL ye tamamlarsan 50 TL bonus gelir < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
◦Dell Inspiron 7537 S50W81C Notebook
|
madem kampanya geri geldi drone almak isteyen varsa baksın konu tekrar geçerli https://forum.donanimhaber.com/piranha-f45-drone-125-tl-a101-indirim-kombosuyla--147146148 |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Evrekas -- 13 Ocak 2021; 20:27:37 > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tears0fDevil -- 13 Ocak 2021; 20:32:9 > |
Hangi kampanya kapsamında hocam sektör olarak market geçiyor diye biliyorum bonusta. |
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi melih06 -- 13 Ocak 2021; 20:42:32 > |
130u 300e tamamlamak saçma biraz 2 hesaptan alın daha mantıklı. tek ürün varsa iyi tabi < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi b0Ni -- 13 Ocak 2021; 20:38:59 > |
_____________________________ |
Banka kartında oluyor mu bu? |
|
Arzum fırın ekledim sepete. Bir de OCAK50 kodunu ekledim. Bu şekilde düştü. |
RESPECT!
Dolandırıcı ve Sorunlu Alışverişler Listesi; albayhulusiak. |
Mi band 4 alacaktım (120 küsüre geliyordu) becerip 50 liralık kodu kullanamadım. Neyse Haylou LS02 aldım(130 liraya geldi). Bu nasıldır bilmiyorum😀. Önce bir alayım da sonra araştırdım dedim 🤣. Olmadı iptal ederim. Ama mi band 4 te aklım kaldı ne ya😢. |