|
A101 Online 200/50 İndirim

-
-
50 indirim kodu OCAK50 -
-
Kod çalişiyor teşekkürler.
-
300 TL ye tamamlarsan 50 TL bonus gelir
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
market ıvız zıvır dahil mi ?
-
madem kampanya geri geldi drone almak isteyen varsa baksın konu tekrar geçerli https://forum.donanimhaber.com/piranha-f45-drone-125-tl-a101-indirim-kombosuyla--147146148
-
Teşekkürler faydalandım. Sipariş 220 lira üstü olursa kargo da bedava oluyor.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Evrekas -- 13 Ocak 2021; 20:27:37 >
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
yahu zaten 2 hesap üzerinden 200ü geçseniz 400tl'lik alışveriş 300'e gelir. bonustan 50 bonus almak için sipariş tutarı 350 olacak. 300 ödeyeceksin. yanlışlıkla 1 ürün iptal olsa 50 bonusa su içeceksin :)
hatta 2 yeni hesap açarsan hesabı sen yap :))
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tears0fDevil -- 13 Ocak 2021; 20:32:9 >
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Hangi kampanya kapsamında hocam sektör olarak market geçiyor diye biliyorum bonusta.
-
Huawei gt2e garanti pay ile 75 indirim ve 50 bonus ve 15 bonus market kampanyası ile 659 lira.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi melih06 -- 13 Ocak 2021; 20:42:32 >
130u 300e tamamlamak saçma biraz 2 hesaptan alın daha mantıklı. tek ürün varsa iyi tabi
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi b0Ni -- 13 Ocak 2021; 20:38:59 > -
quote:
Orijinalden alıntı: melih06
Huawei gt2e garanti pay ile 75 indirim ve 50 bonus ve 15 bonus market kampanyası ile 659 lira.Banka kartında oluyor mu bu?
-
-
200 e 50 yapiyor. 20 daha nasil olacak?
Benim hiç alışverişim olmadı bu siteden ilk alışverişe özel kampanya nasıl aktif oluyor
quote:
Orijinalden alıntı: Nyanko SenseiHocam nasıl 95 oldu?
Alıntıları GösterArzum fırın ekledim sepete. Bir de OCAK50 kodunu ekledim. Bu şekilde düştü.
-
quote:
Orijinalden alıntı: Nyanko SenseiHocam nasıl 95 oldu?
Alıntıları Göster200/50
150/25
20 İlk Sipariş.
-
Mi band 4 alacaktım (120 küsüre geliyordu) becerip 50 liralık kodu kullanamadım. Neyse Haylou LS02 aldım(130 liraya geldi). Bu nasıldır bilmiyorum😀. Önce bir alayım da sonra araştırdım dedim 🤣. Olmadı iptal ederim. Ama mi band 4 te aklım kaldı ne ya😢.
Sadece yağ aldığımız sipariş iptal edildi. Madem iptal edeceksin niye gece gece 2 saatimizi yiyorsun? A101'in bir daha kapısından bile içeri girmeyeceğim |
Aynı şekilde benim siparsim de iptal edilmis bir daha a101 online ile işim olmaz beceriksiz herfiler.
|
Kendileri kupon veriyor, kendileri iptal ediyor. Akşam 30 dk uğraşıp kurallara uygun sipariş verdim, sabah iptal etmişler. Gönderemeyeceğin ürüne kupon verme o zaman, çocuk oyuncağı mı bu? İade para gelmesini bekleyeceğiz bir de. |
Demek şikayetvar'a ve müşteri hizmetlerine iptaller dolayısıyla ne kadar çok itiraz geldi ki dayanamayıp geri adım attılar ve kuponları tekrar tanımlıyorlar. Demek ki hakkını arayınca alabiliyormuşsun.
|
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X