Şimdi Ara

A101'DE MACH 3 Fırsatı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
4.527
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • bir bıçağı 2 de yedeği olmak üzere toplam 3 bıçak 12.95 tl
    sıcak mı bilmiyorum ama isteyen değerlendirsin...
    bölgeye has bir kampanya mı bilmiyorum..
    Alibeyköy Cengiz Topel şube...

A101'DE MACH 3 Fırsatı

• zımbırtısı + bir bıçağı 9 tl felan. 4 lü bıçak 24 tl idi. yani 2 paket bundan alsak 6 bıçak + 2 zımbırtı 24 tl ye geliyor sıcak oldukça
  • bu özel bir paket.ben de kocaeli metrodan almıştım 12 tlye..
  • Sıcak sayılmaz. Acil ihtiyacı olanlar varsa yine iyi ama bıçak başı 4,3-tl ye geliyor. az çok piyasada da genel olarak fiyatlar o şekilde. 4 lü başlıklar 16-20 tl arası değişiyor. tek makineler 5-8 tl arası farklı marketlerde var.
  • Klasik mach3, sensitiveden daha mı keskindir..?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • sensitivi artı traş jeli ile kargosuyla beraber hepsiburadadan 38 tlye almıştım

8 bıçak aartı jel= 38tl
  • 1 jilet hafta 3 kere traş olan biri için kaç gün gider

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • bana haftada 1 ile 2 ay gıdıyor
  • Traş bıçağı çıkaracak firmalar ürünleri aslında ilk önce bende denemeliler.. bir mach3 bıçağı 4 günde köreltebiliyorum.. sonraki traşlarda suratımı kesiyor yaralıyor.. sakallarım inanılmaz sert çıkıyor.. çok sert.. 4-5 gün traş olmuyorum ki biraz uzasın rahat kesiyim diye.. bu durum askerde başıma bela olur diye çok korkuyordum.. çok şükür bi sıkıntı olmadı.. hemen hemen 7 bıçakla geçirdim 5 ayı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yedinumara -- 8 Eylül 2012; 21:25:44 >
  • peki arkadaşlar bir şeyi merak ediyorum...
    mach 3 yeni bir bıçak çıkarttı tvlerde ve duraklarda tanıtımı var sanırım "HD" diye de bir ibare koymuşlar ben bi anlam veremesem de bu isme...

sorum şu bu bıçaklar benim yukardaki aldığım zımbırtıya uyar mı? yani bıçakların takıldığı kısım bütün mach3 lere uyar mı? tesekkurler
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.